61

лпд

преди 10 години

На такава позиция приляга следния тип поведение: Хем ми се иска, хем не ми стиска. Добре, ама само до ***. Хем сърби хем боли. До кога ще сте така? Няма ли мъже, които да се изправят и ръководят държавата в името на Народа. Омръзна ни да ви гледаме не само наведени и с изути ***, ами и сами да сте си дръпнали бузите.

60

Анонимен

преди 10 години

REFERENDUM za chlenstvoto na BG v EU !

59

Анонимен

преди 10 години

Направо да не повярва човек, че излизат с общо решение и то е такова, каквото трябва да бъде. Ние сме членове на Европа и ясно показваме това. Мисля, че позицията на БСП е от няма и къде такава, но не могат да си позволят да бойкотират или да шикалкавят. Атака днес направиха, каквото можаха, за предизборната си агитация. Нищо ново при нея. Тя си е агресивна и безцеремонна, когатох и където си поиска, но феновете й се стопиха вече.

58

BGN

преди 10 години

Честно, кат искате комунист ме изкарайте,ама като стане време да чета изказвания на Борисов и нищо не му разбирам, баси тракториста !!!

57

nedkodd

преди 10 години

Олигарски-- Хамелеонски не съм го чул да каже нещо точно и да не се отметне,той няма капка смелост или юздите са му много" къси " и човечецът са го турили да води това ашладисано правителство със много малка ламаринка отзад.Страх го е защото вижда ,че идва КРАЯ НА ТОВА ЯЛОВО КРАДЛИВО И МАРОДЕРСКО правителство.А след като паднат от власт знае ли човек какви адвокати ще му трябват...??? Лооошо Седлароф мнооого лошо!!!

56

Анонимен

преди 10 години

Три изказвания по един и същ повод и реакцията на политическа силаСтанишев: А ако утре някой поиска референдум за Кърджали?!Истерична реакция на Цвета Караянчева и ГЕРБ че ще сезират ДАНС,която да провери дали има данни за заплаха на националната ни сигурност.Плевнелиев:Лондон-Можем ли да очакваме, че български граждани от турски произход могат да се обадят на министър-председателя на Турция и да поискат намеса?Виена-В нашата страна имаме руско малцинство. Възможно ли е да организират протест и да се обадят на Русия тя да прати свои хора и да се случи същото като в Крим?Реакция-никак

55

Боби

преди 10 години

какво има с европа да се съобразяваме ,всяка страна има право на позиция , а не на съображение.Кога ще се научим интерес да гледаме ,а не гъ....е да лижеме !

54

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Днес се навършват 25 години от нападението на гнусните двулични гадове от нато над Югославия. Операцията е извършена без съгласието на безгласните мухльовци от оон. Убити са хиляди, от тях - 500 цивилни.Правителството на базедовия гном от Драгалевци дава въздушното пространство на агресорите.Бавна смърт за душманите!!!P.S. А както винаги безгръбначните червеи от ***,бг мълчат като ***

53

Анонимен

преди 10 години

До с хляб и сол!Не забравяй вазелина продажник

52

asdf

преди 10 години

Ситуацията е доста забавна, веднъж и те да са между шамарите. Хем на никого не му пука какво мислят ( НАТО/ЕС/УС/РУС итн ), хем трябва да го заемат позиция и да има сърдити от изброените.

51

Леле че народ

преди 10 години

Абе тия наште политици съвсем изкукуригали бе. Какви ти санкции бе? При положение ,че сме почти на 100% енергозависими от Русия,всякакви санкции биха ни били разказали играта Тия наште политици-къопеци да се сещат ,че идва летен сезон а?

50

Анонимен

преди 10 години

АКО ВИ СТИСКА- РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕС- ТАКА И ТАКА НИКОЙ НЕ НИ Е ПИТАЛ ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ ДА ПЛАЩАТ ЕВРОВНОСКА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ПОСЛЕ ДА ГИ ДАВАТ КАТО ЕВРОСУБСИДИИ НА 10 ФИРМИ. И РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО- ЕДИН ПЛАЧЕЩ МОНИ ПАСИ НЕ МОЖЕ ДА РЕШАВА ВМЕСТО ЦЯЛ НАРОД

49

Анонимен

преди 10 години

НИЕ ПЪК КЪДЕ СЕ СЛАГАМЕ- КАКВИ САНКЦИИ ЩЕ НАЛОЖИМ НИЕ НА РУСИЯ ? СМЯХ,МАЛЕ, СМЯХ

48

БСП

преди 10 години

Да ва таковат мана*ите ДРУГАРИ сициалисти. Българският народ ще ви псува до девето коляно.БСП няма нищо общо със стремежа на хората за по справедлив живот. Мафията в България се пръкна от редиците на комунистите. Вие сте грабители и убийци, псевдо социалисти.Защо БКП роди мафията у нас?Ами кажете: Станишев, Борисов какви са?За парлама се джавкат, обаче са си първи дружки при грабителството на българина.Затова: всички БСП-ари и ГЕРБ-ии трябва да се избият като крастави ***.

47

До "той каза&qu

преди 10 години

Докато има в България ЧЕРВЕНИ *** като теб, така ще е. Ще чакаме благоденствието да дойде през "крив макарон" .... от към ***.

46

Анонимен

преди 10 години

Вставайй Страна Агромнаяя и спри газта и урана !

45

Анонимен

преди 10 години

Я нека направят референдум в България за европейския съюз да видим каква ще е картинката

44

в Сибир!

преди 10 години

Искам и България да се присъедини към Руската Федерация! За да може плевела да бъде пратен в Сибир!

43

пардон

преди 10 години

Да живее СС, пардон, ЕС - основен спонсор на фашистите в Украйна!

42

погр ебален агент

преди 10 години

КСНС подкрепи фашистите в Украйна и не прие референдума на кримчаните в Крим!