101

Анонимен

преди 10 години

Afrika e golqma ,Sibir sushto e dobro mqsto .

100

batevale

преди 10 години

Даваме ви едни пари за справяне с бежанската вълна и едни хора да ви кажат как да ги похарчите......Това няма да реши дори частично въпроса . Войните по света продължават ,а ужасът от тях никога не намалява.....Важно е Пилат да си направи хигиена на ръчичките !

99

луд умора няма

преди 10 години

Необходим е веднага референдум и незабавно излизане от този фалшив ЕС,иначе ничака затриване в скоро време.Само за не повече от 20 години ЕврЕипйския съюз ще направи това,което Османската империя не можа -затриването ни,като численост и като национална идентичност и което е най-смешното,всичко ще им излезе съвсем безплатно,на наш гръб.АМА,ЧЕ СМЕ *** ОВЦЕ.

98

Анонимен

преди 10 години

До ГенералВече знаете по кого е стрелял оня Норвежец-смо подборен лов на цветнокожи беше,ама тука го скриха.

97

*/*

преди 10 години

Истинският референдум трябва да бъде ....за и против членството на България в НАТО и ЕС.

96

Анонимен

преди 10 години

Благодарим за милионите, интегрирайте си ги вие.

95

Анонимен

преди 10 години

Взимайте си помощите и бежанците и да се организира референдум за излизане от ЕС - никаква полза от него, само вреди! Швейцария и Норвегия да не са по-прости или пък да са комунисти, като не искат и да чуят за ЕС? Мрънкаха против референдума в Суис, санкции ще налагали; не признават референдума за Крим, признават само измисленото Косово и собствените си интереси. Айдее

94

хахо

преди 10 години

@93: Връщат ги, защото по закон ако не могат да си намерят работа там, ги връщат обратно в първата страна, която им е дала убежище. Тоест потенциално всички, които не ги искат на Запад, ще ги връщат тук.

93

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЪЗДАДЕМ ГРУПА ОТ НАШИ ***, КОИТО ДА ИНТЕГРИРАТ СЕСИЛИЯ....АМА ДА Я ИНТЕГРИРАТ ПОНЕ ПО 10 ПЪТИ НА ДЕН И ТО САМО А...ЛНО И ОРАЛНО!!!! ИЗКУКАЛИТЕ СЛУГИ НА САТАНА В БРЮКСЕЛ СЪВСЕМ Я ПОДКАРАХА ПРЕЗ ПРОСОТО! ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА НЕ ДОПУСКАТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ ВЪВ ФРАНЦИЯ! НАШИТЕ *** НИ СТИГАТ! НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЯТ В СТРАХ!

92

Анонимен

преди 10 години

Ха, ха ... наглеците... До сега командваха - "Интегрирайте ***", а сега вече ни командват и да интегрираме арабите?!?Явно мислят вече да не сме България, а Арабия?Да им върнем и парите и арабите.Господата от Европа предизвикаха войната в Сирия, финансираха и финансират до ден днешен бандитите, заради които арабите бягат от там.Ми да си понесат отговорностите - да си приберат бежанците, да си вземат подаянието, което са ни дали и да се оправят нататък самостоятелно!

91

Гец

преди 10 години

Прокуратурата да се самосезира с/у ОПГ подпомогнала създаването на тази ситуация в Б-я и срещу чиновниците допуснали това да се случи! Разследването да е за държавна измяна и да обхване всички области довели до кризата- СМИ, чиновническата корумпирана каста и МО! То май това МО требе да го закрият, че то за втори път се налага да реагира и то горкото пак не реагира !Само пари лапат без работа да втршат! СЪД и ЗАТВОР за виновните!!!

90

Анонимен

преди 10 години

Не помня България да е повела заговора срещу легитимната и светска власт в Сирия.Защо винаги трябва ние да обираме негативите?!

89

Генерал

преди 10 години

Само такива като Петко Славов - стрелеца от Лясковец ще оправят нещата, а пък нека да ги смятат за луди. С по един шмайзер в ръката и бежанци, ***, продажна *** из парламента - вси4ко под огъня! Така се прави чиста и свята република!

88

Omnia Mea

преди 10 години

Ресто на милионите, ресто и на бежанците.

87

Web

преди 10 години

Ми не ги интегрираме щото българите са същите *** като тях серийците. И *** с *** не се разбират добре. Те могат само да се бият и да се карат помежду си....за храна, за жени- все такива първобитни изпълнения от първобитни криви образи, тъй че Сесилче тва е давайте парите па се някой *** ще ги изяде...

86

Анонимен

преди 10 години

Интегрирайте си ги у вас, *** смотло! Много е лесно да давате акъл само, докарахте ни до просяшка тояга с вашите ценности.

85

Анонимен

преди 10 години

Защо Германия и Румъния ни връщат бежанците? не са ли длъжни всички в ЕС да осигуряват комфорта на нелегалните имигранти ислямисти?

84

Истината

преди 10 години

Това е ЕС - приеха ни за да сме им буфер на бежанци и всякаква *** идваща от далечния изток и дълбока азиа, а да....и да си пробутват ГМО храните и *** дето по-рано ги горяха. Хврълиха по някой лев за бог да прости и сега ни го казаха директно в о4ите - интегрирайте ги, а ние може да помагаме със съвети. Хахахаха....мммдам, първо ни съветваха да ги пускаме тука, сега да си ги интегрираме...плана е ясен - *** на БГ и унищожаване, претопяване на българското население до 10-20 години

83

Анонимен

преди 10 години

Тази *** май нещо се обърка, явно не знае, че обществото е отхърлило възможността за интеграция и доказателство за това са многобройните протести в цялата страна срещу настаняването на бежанци.

82

Анонимен

преди 10 години

Сесилче, ние тука се задръстихме с бежанци, защо вие от ЕС не вземете да си ги разпределите, а бе мишко насрана?