9

Strict

преди 10 години

"529 членове на "Мюсюлмански братя" бяха осъдени на смърт в Египет"Точно така трябва да се постъпва с рушителите на държавността!Ненапразно Египет е една от най-старите цивилизации в света.

8

Анонимен

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълНапротив-като избиеш и семействата им съвсем ще хване дикиш-те тия езика на сопата го знаят.

7

ген.А. Фатах ас Сиси

преди 10 години

Да са готови чобан Ердоган и неговите мюсюлмански братя.

6

кой?

преди 10 години

МБ и Сиси се обвиняват,че са "евреи"и кой имплементирал Протоколите на Ционските мъдреци.Йерусалим пост"Египетският режим,Мюсулманското братство се обвиняват един друг,че са "евреи". jpost/Middle-East/Egyptian-regime-Muslim-Brotherhood-accuse-each-other-of-being-Jewish-343835

5

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 10 години

А защо двоен стандарт относно това което става със Сирия,биеща се срещу тероризма,по-лошо даже защото Сиси изби стотици седящи демонстранти от МБ,Асад се бие срещу вносни терористи.Сиси е наречен "национален герой за всички евреи"в тази статия-https://middleeastmonitor/news/middle-east/6617-israeli-ambassador-calls-al-sisi-a-qnational-hero-for-all-jewsq-,докато Асад каза,че никога няма да предаде окупираните СИРИЙСКИ Голански възвишения на крадците окупатори.

4

БГ

преди 10 години

ТУК САМО С УСЛОВНИ ПРИСЪДИ ЩЯХА ДА МИНАТ...

3

Анонимен

преди 10 години

До АнонименГенерал Сиси имаш предвид?

Голяма грешка е тази присъда. История досега ни е научила, че убиеш ли някой човек с кауза, после той се превръща в мъченик, икона и национален герой. Каузата сплотява хората. И когато някой от борците за тази кауза падне в боя, той вече е герой. Както пише Ботев - "този, който падне в бой за свобода, той не умира". Сега "Братята" още по-настървено ще тероризират мирното население, а загиналите мъченици ще им бъдат като допинг стимулант да се борят по-жестоко.

1

МРАВКА

преди 10 години

КОГА ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г?