30

Yo yo

преди 10 години

Защо продължавате да летите в облаците?Не сте ли наясно,че най набедената област в Украйна е най спокойната!!!Няма един протестиращ по улиците!И как искате да се изказва един държавен глава ???От името на държавата разбира се!!!Та нали вие сте го избрали,защо нападате себе си тогава?Няма как да подкрепим Русия,това означава да се обречем ...Днес е Украйна,а утре?!?!?!?Утре сме ние разбира се!!!Самият Путин казва в последното си интервю...Русия над целият свят...

29

Соф

преди 10 години

До Roskoкомунист си ти ..и добре, че си само форумен играч, а не действащ

28

Rosko

преди 10 години

Абе що го траем още тоя комунист?

27

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев е синоним на безхарактерна марионетка и това не е най-лошото, най-лошото е, че се изказва от името на България.

26

Даааааа

преди 10 години

Първия представител на третия пол в Европа наречен кретоноиди е нашия инфантилен президент.

25

Tiago

преди 10 години

Плевнелиев страшно много рискува с тази позиция относно Крим, Русия и Украйна. Нищо чудно да ядоса руснаците и да ни отрежат за всякакви отстъпки и преференции, които ползваме от тях. Няма да се изненадам рано или късно да се стигне до "импийчмънт", така както я е подкарал Роската!

24

Илияна

преди 10 години

Това хубаво, но факта, че си е признал че е ОТ ГЕРБ е просто недопустим. Един държавен глава не може да е от никоя партия! Той трябва да е независим!

23

rado1

преди 10 години

Росенчо.Путин ще те изяде и изплюе като *** рубашка и твоите мудаци от ЕС няма даже и да разберат какво се е случило!!! КРИМ ВИНАГИ Е БИЛ РУСКИ - А ТИ НЕ ВИНАГИ СИ БИЛ БЪЛГАРИН !!! ОТИДИ В ЪГЪЛА И СЕ СРАМУВАЙ!!!

22

тя

преди 10 години

заради тоя ще береме ядове...Подлизурко ! Такива никой неуважава.

21

тя

преди 10 години

Винаги се изказва неподготвен.

20

тя

преди 10 години

Този *** само ни излага...

19

Лонсдейл

преди 10 години

Тпози няма ли поне веднъж да се изкаже на място. Колко е зле само. И вечно нахлузил розовите очила. Така не се управлява държава

18

Тодор

преди 10 години

Ужас, трябва да го махнем тоя, че заради него ще страдаме всички.

17

СПАС

преди 10 години

Водещата журналистка, е с класи над М-Р БИЙН!!!!:)))))) позор за България!

16

Iva Hikova

преди 10 години

Най-лошото е, че изказванията на този празнудумец се вземат като официално становище на страната ни, все пак е президент, а не ни прави добра услуга като се натяга така на Обама, отново. А фактът, че бил от ГЕРБ даже е било излишно да коментира, то се вижда за чии интереси работи и на коя партия е патерица, силно зависим президент.

15

Моника

преди 10 години

Пак се е изказал, вземам да се притеснявам, някой да не ни накажат заради неговите изявления и заради думите му, които в повечето случай не са негови, а една написана реч и много често е в гаф.

14

Анонимен

преди 10 години

Като кресливи папагали сте - агитката на филъовците на маскираните като руснаци хазари. Като поискат автономия "руските" мафиоти,които бетонираха крайбрежието и планините ни,имат собствена територия с пристанище на Черно море до рафинерия с техника,работеща само с руски газ /!/,втори паметник ли ще им направите? Вижте си и "аргументите",мърляви скудоумници и мързеливи просяци!Дори не можете да си заработите копейките,които ви плащат,с някакви реални факти.

13

Анонимен

преди 10 години

Толкова много неграмотници..........особено ДИМАТА . Русофилчета.

12

bob77

преди 10 години

Никой не спори, че Украйна не е Европа, но Плевнелиев отново постъпва безпрецедентно и ще ни навлече неприятности, крайно време е да бъде отстранен от поста, който заема, Плевнелиев не е достоен държавен глава на страната ни.

11

Анонимен

преди 10 години

Нашият президент говори като ,,емисар" на ГЕРБ на партиен митинг.Не можа да разбере,че личните му пристрастия не бива да се смесват с държавната политика.Плещи си каквото му падне без да се съобразява с политически последствия.Западните държавници се изказват по-премерено от него.