92

Ниа

преди 10 години

Естествено,че единство няма да има. Сидеров никога няма да се продаде на интересите на САЩ,както направиха другите.

91

националист

преди 10 години

ГЕРБ и ДПС работят заедно както винаги заедно се срещат с Ердоган, заедно строят джамии и т.н. Те са си явна коалиция, а ДПС са създадени от БСП те винаги са работили заедно, така че не се чудете на тройната коалиция ГЕРБ/БСП/ДПС, когато има важен въпрос за българските интереси те са винаги на ответната страна! Само от Атака са винаги на правилната позиция как българският избирател не вижда това и не отсвири останалите партии и да избере Атака да е на власт!

90

За Юруша

преди 10 години

НО АТАКА НЕ Е РАЗГРАБВАЛА ДЪРЖАВАТА, Хайде бе не ограбвала затова се говори за диамантения прьст на на преставителя на петата колона на руските олигарси в Бьлгария Ньма нищо патриотично в тази бизнес партия Как може едни християни да са по симпатични от други християни , парата е по симпатична.

89

Антимутра

преди 10 години

Сидеров:България принадлежи към християнската територия, а не към гей-евросъюза

88

Атакист

преди 10 години

Атаката продължава!

87

вихър

преди 10 години

Народът иска оставката на Плевненлиев ! На какъв език да му се каже ,че да разбере ! Оттегли се мъжки Росене не ставаш !

86

вихър

преди 10 години

Нямам думи за такива хора като Сидеров ! Побъркани и изтрещяли пък се занимават с политика !

85

Анонимен

преди 10 години

Този лилипут ли биеше полицаи и журналисти?

84

Анонимен

преди 10 години

Какво ни създадоха сараите и Кремъл- терорист,фашист.

83

Анонимен

преди 10 години

Е те тоя *** е срам за България.

82

Анонимен

преди 10 години

Машала ага машала.

81

Анонимен

преди 10 години

Този *** май не е само агент на дпс а и на Кремъл. На изборите ще се вайка като ханъма пред ***.

80

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да говорите за сидеров той се оказа най продажен и противен ***.

79

Анонимен

преди 10 години

Този противен *** трябваше отдавна да е в затвора!

78

bob77

преди 10 години

И аз съм ЗА оставка на държавния глава, поведението на Плевнелиев е неадекватно, иска да влоши отношенията ни с Русия и да ни вкара в конфликта на Украйна, това не е присъщо поведение за един достоен държавен глава.

77

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Прабългари, траки византиици, римляни ,турци,славяни, ако щете китайци, ...........и така нататък. Всички се раждаме по един и същи начин, всички ядем за да съществуваме, всички умират рано или късно. Всички на пръст ставаме, а какво остава? Не се замисляме. История, в която ровим и търсим. И какво намираме? Само злобата между хората, войни и жестокости. Няма ли край? Не се ли изморихме? Жалко за поколенията напред.

76

Умерения

преди 10 години

Каквото и да говорите за Сидеров, той се оказа най-твърд!

75

Анонимен

преди 10 години

НАРОЧНО УНИЖАВАМЕ ДПС ЗНАЕМ ЧЕ СЕ ТРУДЯТ И НАЙ ДОВЕРЕРЕНАТА ПАРТИЯ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ КОЙ КАКВОТО ИСКА ТОВА ДА НАПРАВИ АЗ СЪМ ЗА ДПС

74

МРАВКА

преди 10 години

СИДЕРОВ И ВИЕ НЕГОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ. ПРАВИ СТЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА КОНСЕНСУС. СРЕД ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ,ИЛИ Е ТРУДНО ДА ОЦЕЛЕЕТЕ. ИЗКАРВАТ СИДЕРОВ ЛУД И КАКЪВ ЛИ НЕ,НО АТАКА НЕ Е РАЗГРАБВАЛА ДЪРЖАВАТА,НЕ Е УЧАСТВАЛА В ОГРОМНАТА КРАЖБА НАРЕЧЕНА ПРИВАТИЗАЦИЯ.ОТСТОЯВА СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ.ИСКА ИЗГОНВАНЕ НА КРАДЦИТЕ Е.Р.П.,КОНЦЕСИОНЕРИТЕ НА ЗЛАТО,МОНОПОЛИСТИТЕ ТУРЦИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.НЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ И КОЛОНИЗИРАНЕТИ НА СТРАНАТА.ЗАТОВА КАЗВАМСАМО АТАКА ДА УПРАВЛЯВА.

73

Анонимен

преди 10 години

Не може президентът да приравнява ДПС с "Атака", 11 народни представители е разликата между двете партии. Като процентно съотношение, разликата между ДПС и "Атака" е много по-голяма от разликата между ГЕРБ и БСП",