153

националист

преди 10 години

ПП Атака единствената партия в България, която излезе с ясно и адекватно решение относно кризата в Украйна и с това решение защитават българските национални интереси! Само те показаха, че искат за съюзник православна и братска Русия, а не САЩ и ЕС, които са последователи на дявола!

152

antiES

преди 10 години

мислих си ,че по-смешен президент от Жельо Желев не сме имали,обаче тоя направо обира точките

151

Анонимен

преди 10 години

Колкото един човек е по-малък, безличен, незначителен и слаб, толкова повече подскача и "и шумно и яростно се бори " за някакви си ценности . Това важи още повече за политиците!

150

Борец

преди 10 години

Давай Волене ний сме с тебе ЗА ПОБЕДА ИДВА ВРЕМЕ

149

Tiago

преди 10 години

Плевнелиев страшно много рискува с тази позиция относно Крим, Русия и Украйна. Нищо чудно да ядоса руснаците и да ни отрежат за всякакви отстъпки и преференции, които ползваме от тях. Няма да се изненадам рано или късно да се стигне до "импийчмънт", така както я е подкарал Роската!

148

Black Widow

преди 10 години

Много хор аискат оставката на Росен, няма значение дали са от Атака или не. Той тотално показа партийната си принадлежност из адкулисни интереси, особено в последното си интервю пред BBC

147

Анонимен

преди 10 години

Ало-о, цяла батарея сте ангажирали да плюят Българския държавен глава, Вие сте БАШ ПАТРИОТИ ПУТИНОВСКИ ! ХВАЛА !!!

146

Анонимен

преди 10 години

- Сахалин? Ало? - Тук, тук. - Какво решихте? - Всичко е наред, всичко е наред. Гласуваме. - Какво гласувате? Какво така изведнъж? - Към Япония преминаваме, да, с всеобщо тайно гласуване. - И как се разделиха гласовете? - Никак не се разделиха. Единодушно към Япония. - Против няма ли? - Има, има, японците са против, но вече е късно, ние вече се присъединихме..

145

Chicho Pey

преди 10 години

Само разгледайте "личностните характеристики и "възход"" на участниците в "прехода" и тяхната ПРИНАДЛЕЖНОСТ и ще разберете! Ще разберете,че повечето са масони-ционисти,религиозни *** и подвластни.

144

e

преди 10 години

Слушайте внимателно-за да знаете ! В моомента САЩ и ЕС се отървваат от Злокачествения Карцином на масонствата и ционизма.Обаче Орешарски в недоумение се изнесе от КСНС като незадоволен женски полов орган.Росен си е винаги бил "Презерватив"

143

Mаcintosh

преди 10 години

Плевнелиев не е антикомунист, той е античовек. Живеем в тежки времена. Народът е разединен и за това много допринесе и самия президент който като има протести и заема страна.

142

анастасия

преди 10 години

Няма ли сме по - неадекватен президент от този. Не се ли осъзнава, че не е за този пост.

141

Django

преди 10 години

Само така, гусин президент, турете тези подлеци на мястото им, както направихте с жена си Юлианка! Опа, грешка, там не успяхте...

140

xxx

преди 10 години

Тиквата дълго се колебал между магарето и Плевника. Магарето обаче заявило, че си има достойнство и в подобен фарс отказва да участва...

139

bnews.bg/article-831

преди 10 години

Misho e za zatvora !

138

borkoslav

преди 10 години

По време на антиправителствените протести за свалянето на кабинета Борисов се чуваше и името на Росен, ама той се направи на защитник на интересите на тълпата и отърва кожата. Дали викат под прозорците му или не, все тая, рейтингът му обаче продължава да се срива главоломно.

137

Марин

преди 10 години

Надявам се, че представителите на истинките партии ще спомогнат да бъде изградено разумно решение, че ако чакаме на ГЕРБ може и до война да се стигне от некомпетентността им

136

Бошето

преди 10 години

Този човек е на поста си абсолютно незаконно - поставен от картела ГЕРБ, чрез подмяна на вота на народа

135

Весо

преди 10 години

Дано президента не оплеска и това събрание, че всички знаем, че е талантлив

134

Пламен

преди 10 години

По-правилно е да се каже, че Бойко го е свикал, защото всички знаем, че президента е само марионетка управлявана от пожарникарските му ръце