7

Анонимен

преди 10 години

Ох да ви види Фюрера ,само на ислямисти ,*** и арабели ще ми станете,като се заемат с вас СС войските-ще нахраните рибите в океана.

6

цар симеон велики

преди 10 години

хора не съдете; франция се намесва във африка за опазване на човешките права и свободата на словото,както сащ във ирак,либия,югославия,и както англия във фонкландските острови,русия поне направи референдум във крим

5

Анонимен

преди 10 години

накрая може да се окаже, че Сащ и Англия са под диктата на Турция примерно

4

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Следващата война ще тръгне именно от франция - най-пропадналата и разложена държава в ЕС. В момента *** там/***, араби и афрофранцузи/ са над 30 % от населението. Френските "мъже" отдавна са символ на мъжеНственост, та някой хубав ден ще ги изколят на коляно, защото те ще хващат пуяката откъм цевта....нали са модерни и "освободени"! Жените им...е - те и сега с ***:):):)! Както е казал 1 руски светец, Франция ще остане 17 млн. със столица Реймс. Останалата част ще е АФРОФРАНЦИЯ:):):)

3

Анонимен

преди 10 години

Погледнете му стойката на това същество от 3ти пол. Мъж не стои по този начин, със сигурност не си използва задните части по предназначение.

2

Наблюдател

преди 10 години

Пресен пример за двоен стандарт и то от една от основните сили в Европейския съюз! Крим и референдумът за самоопределяне на населението - осъждан и държавите в ЕС и САЩ, а изпращането на френски войски в Мали и Централноафриканската република - според същите тези "миротворци" и "човеколюбци" е може би израз на височайша хуманност!

1

Анонимен

преди 10 години

Като му гледам рейтинга, то и самите французи си го недолюбват толкова, колкото и джихадистите. Баси американофилната карикатура!