21

VISCA BARSA

преди 10 години

Gospodin FELIPENCO GIORGIEV , ZASHO NE HODISH NO SELO DA COPAESH DOMATITE Y OSTAVI FLUPAVITE COMENTARI ZA EDIN MATC , KOITO NE SI GLEDAL ????? DVETE DUZPI ZA BARSA SA DUZPI I DUZPATA ZA MADRID BESHE PODARAK ....

20

Stanislav

преди 10 години

Заслужена победа за Барса!!! Положението на Роналдо беше извън наказателното, а относно тези за Барселона - две 100-процентови дузпи.

19

dragko

преди 10 години

Айде сега...Барселона е голям отбор,но очевадно почти винаги е "подпиран"от съдиите!А защо- пише на фланелките им!

18

do 17

преди 10 години

АЗ си гледам отбора, но ти не го гледаш! Какво ще кажеш за дузпата на Пеналдо бе ?!? ***, но какво ли се учудвам, то всички фенове на реал са такива! Ако резултата беше 3;2 за реал, надали щяхте да си признаете, че дузпата срещу Пеналдо е "фалшива" !

17

ДА ви таковам в специалистите сам се бил препънал Иниеста аахахха ***... срещу Неймар никаква дузпа.. срещу Роналдо също - нарушението беше извън наказателното.. какво ревете. дори коментатора на вестник Марка е на това мнение.Съдийският анализатор на "Марка" Оливер Андухар е категоричен - няма дузпа. Най-съмнителна за него е ситуацията при дузпата на Неймар. И той не се наема да заеме позиция. При третата дузпа в срещата Оливер е убеден - дузпа има.

16

Avi

преди 10 години

Клуб който беше подкрепян от фашисти, Реал Мадрид и политици заедно с Краля продажни, заслужават бой,не зависи кой ги бий,Браво на Барселона,ма4кай фашисти,симуланти и артисти:белия балет.

15

hhh

преди 10 години

Пепе налита да бие Фабрегас след изравнителния гол, след което пада артистично и кво - жълти картони и за двамата. Ами ако бяха спечелили реал след спорната дузпа пак ли щеше да говорите за съдията. А за няколкото симулации на Роналдо, за които не беше санкциониран, защо не пишеш? Да, дузпа срещу Неймар нямаше второто полувреме, но през първото спокойно можеше да бъде отсъдена токава, но съдията не я даде. Най-добре спри да се занимаваш със статии за футбол!

14

do ФЕС

преди 10 години

абе гледай си отбора и не се обаждай неподготвен.Съдията за пореден път реши мача в полза на ФАРЦА.*** дузпаджийчетата.

13

hhh

преди 10 години

А тоя дето е писал статията дали не е фен на балета, а??? Много пристрастно бе момче, я малко професионализъм прояви. Спестен червен за Алвеш хахаха ти сериозно ли? Иниеста не, че го приклещиха двама от реал и го смазаха ама според теб сам се бил спънал - това беше най-чистата дузпа в мача!!! Роналдо си удари крака в този на Алвеш и след това направи 1-2 крачки,за да може да падне в наказателното - това що не го коментираш? Пепе още първото полувреме спъна Неймар в наказателно - дузпа няма.

12

ВАСИЛ

преди 10 години

До Анонимен 7На Дани Алвеш му спестиха червения картон. При идентично нарушение веднага показаха картон на Серхио Рамос. А спестения червен картон на Бускетс, който уж неволно стъпи на главата на Пепе.

11

vesko02

преди 10 години

Спечели по хитрия.

10

ФЕС

преди 10 години

А дузпата на Пеналдо?!? Да ни би е реална, нали ви го на****хме, хленчете, колкото искате !!!

9

Анонимен

преди 10 години

И 3те дузпи бяха смешни, червения картон също. Ако в България, някой свири така дерби мач, едва ли ще свири отново.Но поне ще е интересно докрая първенството. Ако може Атлетико да станат шампиони, ще е най-добре.

8

Анонимен

преди 10 години

Ами по една измислена дузпа и за двата отбора, но дали ще е 2-3 или 3-4 к'во значение има?! Важното е че се получи зрелищен сблъсък и ние зрителите се изкефихме.

7

Анонимен

преди 10 години

само не разбирам как може да се допуска публикуването на статии на пристрастни драскачи - чак да стигне до там да преиначава ситуации, истината е, че Иниеста беше спънат, а Роналдо се закачи умишлено в крака на Алвеш, а даже пише и за спестен ч.к. !?!?!?!?!?!?!?!??ПОРКЕ?

6

Obektiven

преди 10 години

Мачът беше супер.И трите дузпи бяха спорни,но Барса заслужаваха да треснят реалците.А най ми е кеф, че хитрите мутряци от Булсат си мислят, че няма къде да го гледаме тоя мач, ако не сме им клиенти.Ама не са познали

5

maumyh

преди 10 години

"Спорното" съдийство,200 млн евро,които не можаха да се покажат в игра и всичко останало ви пречат.Все нещо пречи.Barcelonitis???ХахахахУдоволствие беше да се гледа мача,но без коментара от страна на тия от Булсат.

4

az

преди 10 години

До tomКое по-точно не е вярно? Единствено трябва да се добави, че нямаше дузпа за Реал, но поне имаше нарушение. Поредната порция безумни аванти за Барса, интересно докога ще продължат.

3

axaxaxaxaxa

преди 10 години

Докога бе балерини ? Докога със съдията , да ви спасява ДОКОГА СЪДИЙСКО РАМО за смешния Реал *** ?

2

tom

преди 10 години

tazi statia e absolutno neobectivna.