47

Мен

преди 10 години

За другия път 3,5,9,25,27,29

46

Анонимен

преди 10 години

"999 преди 3 часа15, 17, 19, 45, 47, 49. Смях"Вярно голям смях

45

Анонимен

преди 10 години

Ся и той да се покаже по ТВ и да го пагнат от НАП

44

Тома неверни

преди 10 години

До РеалистНе перат пари, тези 5 млн не са изпрани, а са присвоени, откраднати!

43

Анонимен

преди 10 години

Следят се комбинациите, които се пускат от народа и после се избира една печеливша комбинация дето никой друг не я пускал. Така се гарантира, че джакпота ще отиде в правилните ръце. Всичко е толкова очевадно нагласено.

42

Шибан Реалист 2

преди 10 години

Така наречения "СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР" е един определено СТРАХОТЕН И ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ИЗПИРАНЕ И ПРЕПИРАНЕ НА МИЛИОНИТЕ НА "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" .... като освен прането... ви прибират и кинтите за фишове.... които едва ли падат под няколко милиона на тираж... като знам особено как играят баламите и балъците в Абсурдистан , в очакване да "спечелят" ха ха ха :) ;) :) Има "ПЕЧЕЛИВШИ" - да........ но НЕ сте вие , баламурници такива........ :) ;) :) Играйте си де... никой не ви пречи :) ;) :) !!!!

41

Анонимен

преди 10 години

Еми парите са отишли по предназначение. На са им трябвали 5 милиона да се оправят далаверите. Па простият народ налива пари в касите на мафията и после се чуди що е толкова зле. Цялата ни мафия се финансира от парите баламурници, които си мислят че ще спечелят нещо. *** народ слаба държава.

40

Шибан Реалист

преди 10 години

Ха ха ха.... Колко балъци има в това подобие на "Държава".... НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО! И после се чудим защо 240 тулупа и "началниците" им над тях си правят каквото искат тук... крадат ни както искат... и вечно ни залъгват с абсолютно празни приказки по продажните медии! Вие май наистина "ВЯРВАТЕ" , че има "КЪСМЕТЛИЯ" от Варна , а? :))) Аааа ха ха ха.... ЧИСТО И ПРОСТО ЕДИН СТРАХОТЕН И ЛЕСЕН НАЧИН "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" ДА ИЗПЕРАТ 5 МИЛИОНА ЛЕВА.... А вие ходете си пускайте фишове , колкото щете... :) ;)!

39

Тома невер.

преди 10 години

Няма място за старите кучета. Помните ли го този филм на братя Коен? Еее, тук има място, при нас само за старите кучета (мафиоти) всичко е уредени и само те трябва да лапнат джакпота. А помните ли цирка с двата поредни тиража с еднаквите числа?? Пълен цирк! И многото шестици от втория тираж, явно от изтекла информация кои ще са числата и повече мераклии за печалбата. Голям фарс беше. И сега е горе-долу така

38

Анонимен

преди 10 години

Варна си е Варна!

37

Тома неверни

преди 10 години

НАГЛАСЕНО Е!!! Отвсякъде си личи. За по дребен джакпот може и да пуснат гювеч и някой случаен да го прибере, но за 5 млн - не, вземат си го ТЕ. Избират комбинация каквато е тази с две тройки поредни нечетни числа за да са сигурни, че няма да има други с такава особена комбинация и за да не делят с него. Имат си подставено лице което да пусне фиша и после си делят парите. В техен плюс е и това, че уж спечелилият е защитен с анонимност и не може да се разбере кой е взел парите.

36

Анонимен

преди 10 години

До 15,17,19,45,47,49Не са се паднали 1,2.3.4.5.6 - защото сигурно наистина си ги пуснал ;) Просто за тази комбинация не се е сетил никой, затуй и я изтеглиха :)

35

Анонимен

преди 10 години

Е напишете веднъж името на човека бе!!!Няма друга причина да не се обявява спечелилия, освен че няма такъв. Защо всички искат да са анонимни? Аз примерно ако спечеля (не пускам тото, ама си чакам :) ), не бих се притеснявал. Първо - никой няма да ми злослови откъде съм намери пари да си купя кола...къща и т.н. - всички ще знаят, че съм спечелил ЧЕСТНО!И другия момент - ТОТО-то ще спечели значително повече доверие в хората, надеждата ще е по-голяма, приходите също.НО, явно няма как да стане

34

999

преди 10 години

15, 17, 19, 45, 47, 49. Смях

33

kuku

преди 10 години

най ме изкефи изказването на номер 16, че там където пада джакпота има заметресения :))))))))))))))))) има и други бисери, но това е номер 1 !!!

32

999

преди 10 години

Стига лъгахте хората,егати нагласената печалба,ама вижте само числата това е Ъпсурд,я има печаливш,я не или ще изтипосат някой,на който е дадена сума да се хвали и да вика Верно бе немога да повярвам.Това е маскарад и глупост,за да накарат хората да наливат малкото си парички в тази държавна пералня..

31

Анонимен

преди 10 години

Мъжът ми пусна фиш, аз му казах, че няма да ни ги дадат на нас. Че стават далавери с тиражите е ясно от внезапното забогатяване на Пеевски и св-майка

30

Анонимен

преди 10 години

ТОТОто е машина за узаконяване на незаконно придобити пари,от лица на висшестоящи държавни ръководни длъжности !!Случайно печеливши голям джакпот няма :) !

29

Анонимен

преди 10 години

Пускайте балъци тото, че да пълните г*за с пари на поредния депесар. Как не им увря кратуната, че тото е пълна измислица и парите отиват по предназначение на определени хора.

28

Обективен

преди 10 години

Тотото е измислено за бедните, защото само те вярват в късмета и мислят, че за един ден се става богат, удряйки кьоравото...