99

тъжно

преди 10 години

и малко смешно.

98

бобибоб

преди 10 години

До банкеръЦелувките на сред София май не бяха с Бойко ама някои бързо забравят, или така им е по изгодно.

97

И после баретите от 4 станаха 7.. абе въобще този си стреля едни приказки ей така и въобще не го интересува дали имат връзка с действителността.. интересува го само ефекта от казаното и как звучи то

96

Анонимен

преди 10 години

Този боко и като каратист беше същия страхливец.. треньора му разправяше как на един турнир пред него счупили ръката на негов съотборник и бочето се молил да не излиза направил се на болен. Това не е измислица а съвсем реален случай.. Прав беше като каза,че го избрали за жена на годината.. и че оправял джамии в Кърджали на забележете 800 години.. ахахах това сега преувеличение ли е или чиста лъжа.. поредното доказателство,че този човек говори ей така без да се инт от никакви факти..

95

банкеръ

преди 10 години

За паре ке продадеш и маика си.То така през 1393г предците ти са продавали душата си,давали са щерките си в харемите,синовете си са пращали еничари,даже и джамиите са построени от българи за пари.Надявам се амуджите да имат страх от Русия и да не правят референдуми,че току виж сменят името на Боико на Басри.

94

Анонимен

преди 10 години

еманацията на простотията и безмерната алчност в българия - на снимката

93

Анонимен

преди 10 години

Ще ги натръшка, то всеки ходил в казарма и знаещ как се хваща пушка може да направи засада когато се е усетил какво го чака... Колкото до местата в ЦИК - тикве, местата са ПАРТИЯ ГЕРБ, не лично твои. И ако не искаш места в ЦИК - после да не квичиш че да те прекарали на изборите? Впрочем - ти действаше точно по същия начин.

92

МРАВКА

преди 10 години

МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ Е ,ЧЕ ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г. ДА СЕ ОМИТАТЕ И ВСЕКИ ДА ОДГОВАРЯ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.КАК ДО 1987Г ИМАШЕ РАБОТА ЗА ВСИЯКИ?КАК НЯМАШЕ МИЗЕРИЯ/ НЯМАШЕ ТАКАВА ПРЕСТЪПНОСТ? НЯМАШЕ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ?ИМАХМЕ ЗАВОДИ,ФАБРИКИ,КОМБИНАТИ,СЕЛСКО СТОПАНСТВО. КАКВО СТАНА С ВСИЧКО ТОВА? ВИЕ ПРОДАЖНИЦИ ПОД ДИКТАТА НА Е.С. И АМЕРИКА ОНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКО И ГО ОДКРАДНАХТЕ ОТ НАРОДА КОИТО ГО БЕ ПОСТРОИЛ. ТОВА Е ИСТИНАТА И КОИТО КАЖЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА Е ДОЛЕН ЛЪЖЕЩ ИЛИ У

91

седми

преди 10 години

ББ пак се одупи на ДПС-то, защото не може да излезе от стойка партер.Въжеиграч , гледа само собствените си интереси и парите.

90

Анонимен

преди 10 години

Изглежда ГЕРБ е лична фирма на Боку Тиквата.Тези места ги раздава като круши.Интересно кога ще даде и президента-мижитурка.Ръководството на ГЕРБ се свежда до слушането и съгласието с Боку пожарникаря.

89

Анонимен

преди 10 години

ЧУХТЕ ЛИ ГО ВЧЕРА ПРИ КЕВОРК КАКВО КАЗА- ЧЕ ОТКРИВАЛ РЕМОНТИРАНИ ДЖАМИИ В КЪРДЖАЛИ НА 800 ГОДИНИ- ТОЗИ ИСКА ДА ПРЕНАПИШЕ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ- ЯВНО НЕ САМО С МАТЕМАТИКАТА, А И С АРИТМЕТИКАТА И ЧЕТЕНЕТО ИМА ПРОБЛЕМ- И ТОВА СЪЩЕСТВО НИ Е УПРАВЛЯВАЛО 4 ГОДИНИ. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ В ЧИЯ ВОДЕНИЦА НАЛИВА ВОДА С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ !

88

Анонимен

преди 10 години

НАБЛЮДАВАМ ЛЮБОПИТНО РАЗМЕСТВАНЕ В ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОНСТРАНСТВО- ГЕРБ ТЪРСИ ПОДКРЕПАТА НА ДПС СРЕЩУ БАРЕКОВ, КОЙТО ИМА СЕРИОЗНИТЕ ШАНШОВЕ ДА ИЗМЕСТИ ОТ ТРЕТОТО МЯСТО ДПС И ДА ЛИШИ ТУРЦИТЕ ОТ ФУНКЦИЯТА НА РЕШАВАЩИЯ . ДПС ПЪК РАЗМАХВА ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ПРЪСТ НА БСП ЧРЕЗ ТАЗИ ЗАБЕЖКА КЪМ ГЕРБ- ВНИМАВАЙТЕ, АКО НЕ НИ ВЪРВИТЕ ПО ГАЙДАТА- КОАЛИРАМЕ СЕ С ГЕРБ. ТАКА И ДВЕТЕ СТРАНИ, ПИЕЩИ ДЕМОНСТРАТИВНО КАФЕ, СИ ГОНЯТ ЦЕЛИТЕ. ИНТЕРЕСНО Е КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА.

87

боклук

преди 10 години

Готов съм да дам на ДПС и шестте места на ГЕРБ в ЦИК ето лъсна мекерето. Що не си направиш сюнет а ако не можеш направи им м**ет.

86

kostas

преди 10 години

Всеки се изказва и плюе разбрал недоразбрал. С това свое изказване Борисов ви казва,че няма никакво значение че има шестима членове на ГЕРБ тъй като протоколите се подписват т.е. легитимират от председателя и секретаря. Тоест дали ще имаш шест члена в Цик или нула е все тая. Тези редови членове не могат да влияят и да спрат манипулациите и ролазиите които сеготвят от ръководството на ЦИК. ГЕРБ влязоха сами в капана на БСП/ДПС и сега ще им сърбат попарата до край.

85

Поп Грую

преди 10 години

"Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме" - съжалявам, Тиква, ама не те разбирам.Може би не съм ***...?

84

Анонимен

преди 10 години

Бойка, майка, помниш ли какъв "каратист" беше и те беше страх, че ще те тръшнат и повредят? Същият *** си остана, колкото и да се пъчиш и правиш на такъв, какъвто не си! Повече от пазач не се издигна в уменията си и с избиването на комплекси съсипа всичко, до което се докоснаха мръсните ти ръчички. Колкото до моженето и това, което е съдържимо в тиквата ти, видяхме какво негодно човече си! Няма да закъснее и възмездието! Бог да прости момчето, а ти замълчи, негоднико!

83

Анонимен

преди 10 години

Аз за турчин и предател не гласувам!Започвам да се въоръжавам,че лоши времена идат!

82

Анонимен

преди 10 години

Бойко,този който разпертушини седемте барети дори не е точно ловец. На него му се иска да е ловец, но всъщност е само един луд готвач! Това е комичното и едновременно с това трагичното в случая.

81

Турско кафе с мас

преди 10 години

Както четях коментарите по-долу, спонтанно се разсмях, като видях какво е написал "Фашист" в коментар N 80 - "турско кафе с мас на филия". Този израз най-точно описва и акълът, и дереджето, и особеностите ни. Мила, родна балканска картинка.

80

Къде се намираш, бе!

преди 10 години

Ей, пожарникар!Ти кого пита, бе, дали е съгласен да даваш тези места?Когато гласувахме за теб - току що се беше появил на политическата сцена, ти говореше по-други неща!