37

Винету

преди 10 години

Те всички месеци са на опозицията, но мафията, с подкрепата на властта, спецслужбите и някои медии, омагьосват народа, ръсят всевъзможни компромати и популизъм и ,за съжаление, това доста често подвежда хората. Но с течение на времето, нали на лъжата краката са къси, всичко си идва на мястото.

36

van ti ku4e

преди 10 години

Prezidenta nai-dobre da si hodi , izdani se qako , nema po lo6o ot tova

35

emili98

преди 10 години

Президентът постъпи противоконституционно и е редно да се поправи, поведението му е абсурдно и не е присъщо за един достоен държавен глава.

34

George1

преди 10 години

Тия скоро и ще се целуват пред камерите.Позор.

33

Анонимен

преди 10 години

za vas samo kamshika i v sibir kratyni ,..edna banda ot mijityrki koito vinagi oceliavat zashtoto sa takiva s robska psihika i mislene.

32

Анонимен

преди 10 години

Гледайте интервюто на *** пред ББС.Тоя *** изби тибата.10 минути водещата го пита едно и също нещо : "Може ли България да си позволи санкции на ЕС срещу Русия"А мухльото повтаря едни и същи заучени фрази от рода на:"Трябва да заявим на висок глас" и "Трябва да действаме".А тя пак и пак:"Можете ли да си го позволите??"А *** повтаря ли повтаря като развален грамофон, едно и също нещо, все едно женатаПита знамето зад него.Да не говорим че му говореше английски като на 4-то класник

31

Анонимен

преди 10 години

Рени, п..ко, много си прозта! Това е електората на ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 10 години

Президентът да си ходи! Нищо не става от него! Говори глупости по света и у нас! Айде у лево!

29

Пфу, че мерзост...

преди 10 години

Абе, за кво ни е въобще парламент, то и без туй нЪ управляват 3 - 4 хайдука, що ни е да храним още и четата им от 236 човека!?Правят- струват все от една тенджера плюскат и в едно гърне с....т!Пък, ние будалите (матряла) сме се хванали един-друг за гушите заради тях. И колкото повече се псуваме и плюем, толкова повече им пълним кесиите и банковите сметки.Вече 24г. нЪ "управят"..., всякъде нЪ "управиха".... Бе, майната им на всички, всеки да се спасява както може.

28

Анонимен

преди 10 години

Месец март е месец на политическите ***, каквито несъмнено са "антикомунистите" от ГРАБ, водени от полуинтелигенти, бивши слуги, първо на БКП, а след това на всеки, който им обещае или даде повече. Нима някой е забравил какви са били Борисов, Цветанов и Плевнелиев преди Гербенето им (набутването от кукловоди) в политиката? Какво имат да прикриват с яростния си антикомунизъм и Русофобство? Какви биха били, без да са били подготвени и непрестанно подпомагани от комунизма? А "социолозите"?!

27

Анонимен

преди 10 години

Лоша работа ще ми трябва повече въоръжение!Аз за предатели и анти-европейци не гласувам!

26

Анонимен

преди 10 години

бълггарски *** проклети, нищо не става от вас, *** сте били, *** си оставате. Още десетина години, докато ви има, *** долни. Най-гадното племе на света.

25

САМО КАЖИ БОКО

преди 10 години

...ВЕДНАГА ГАЛАСУВАМЕ ЗА ДПС!!!ПО-ДОБРЕ ЗА БРАТЯТА ТУРЦИ , ОТКОЛКОТО ЗА РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ!НЕМА ВЕЧЕ КВО ДА ГУБИМЕ .....САМО ВЯРАТА В КОМУНИЗЪМА!АЛЛЛАХ ...Е ПО-0ДОБЪР ОТ ЛЕНИН И ДИМИТРОВ!!!ХОДДЖАТА И ДОГАН ДАВАТ ПАРИ-----*** САМО ОБЕЩАВАТ .....и гол хей!

24

Анонимен

преди 10 години

Партийните интереси стоят над националната продажен е Борисов. Първан е най-големия виновник за това изчадие ДПС

23

Печеливш

преди 10 години

Изкарвайте лесни пари с малки усилия като копирате линка clixsense/?6286264

22

бай Петко

преди 10 години

Утре 24 март2014г. тези двамата ще отидат при Плевнелиев, Бойко ще го кандардиса да корегира указа, а НС ще приемат зам.председател на ЦИК от ГЕРБ и още един член от ДПС. Това ще е цената на кафето.

21

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМи всички *** заедно. Путин, Хитлер, Сталин,... Чекатило

20

Анонимен

преди 10 години

Защо слагате до тези *** снимката на Путин?

19

Анонимен

преди 10 години

Господарят им е един и същ. Различни имена една и съща анти народна партия.Човек трябва де е без грам мозък за да отиде да гласува

18

РЕНИ

преди 10 години

НЕ ПЛЮЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПО ГЕРБ! БОЙКО КАЗА ЧЕ НЕ СЕ Е СРЕЩНАЛ С КОЗЕЛА ЗА ДА ПРАВИ КОАЛИЦИЯ А ДА ГОВОРЯТ ПО ВЪПРОСИТЕ ЗА ЦИГ. КАКВИ СА ТЕЗИ НЕЛЕПИЦИ КОИТО РАЗИСКВАТЕ? ИНТЕРВЮТО МУ ПРИ КЕВОРКА БЕШЕ ЯСНО ,ТОЧНО, РАЗБИРАЕМО И ЕКСПЕРТНО.ХАЙДЕ ЧАО НА ВСИЧКИ КОИТО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ.