24

miami fl

преди 10 години

До Да ви имамПроблемитеda tova e problem na tselia sviat,,Vie sigurno ste ot druga planeta za sajalenie

23

Брейй

преди 10 години

До Анонимени каква е твоята теория, какво се е случило със самолета !?

22

Анонимен

преди 10 години

не е паднал в океана а и потщи сигурно е че не е и на сушата,при катастрофа с такъв калибър самолет останки и разрушения ще се виждат ор 10 сетки мили

21

Анонимен

преди 10 години

тука има голяма загадка и някои крие нещо,дни след изчезването му казаха че телефони на пътници са давали свободно, аз съм се занимавал с ремонт на телефони и ако телефон се дори намокри с морска вода която съдържа сол платката за 24ч се окислява,самолета не е във вода със сигурност,и как такъв самолет никои не го е засякал,просто изчезнал,по скоро е отвлечен от извънземни или е влязал в друго измерения,успех на търсещите,няма да открият нищо

20

край

преди 10 години

Ама че *** - надежда има докато не се намерят останки- т.е. самолета е отвлечен илиприземен някъде и хората на него са живи. Намериш ли останки - край на надеждата - хората са мъртви.

19

Анонимен

преди 10 години

Извънземинете са ги отвлекли вече е ясно

18

Анонимен

преди 10 години

А БЕ СТИГА С ТАЗИ ПРОПАГАНДА, ОТНЕМАТЕНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ... КОЙ ТИ ВЯРВА,ЧЕ В 21-ВИ ВЕК ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН МЕСЕЦ ИЗДИРВАТ САМОЛЕТ ГОЛЯМ КОЛКОТО ФУТБОЛНО ИГРИЩЕ

17

до Австралийчето:

преди 10 години

Ей, 'Австралийчето' от Долно Нанагорнище,ти не беше ли оня същия от Уолстрийт, дето пишеше от психиатрията на Стара Загора с другия ник КРЕМЕНА от СТЗАГОРА???Тези,които редовно посещаваме този сайт от години могат да го потвърдят,че стилът на писане е един и същ...Като ти писне от Австралия къде ще идеш? На Луната ли? Ти и без това си комуникираш с извънземните - поне им отиди на гости.И да знаеш,че е крайно време да се прегледаш!Поздрави от слънчева България, mate!

16

Анонимен

преди 10 години

Пак ще повторя, самолета е на сушата!

15

67280

преди 10 години

Самолета е бил натоварен с Американско оръжие и целта на дестинацията му е съвсем друга, поради което трудно ще бъде намерен там където го търсят.

14

Никола

преди 10 години

Каква е тази логика, която се опитвате да ни всеете, бе? С всеки ден шансовете НАМАЛЯВАТ, а те нарастват! Еб*ти! Това и дете в първи клас ще ви се засмее на мисленето.Големи сте негодници!

13

Анонимен

преди 10 години

Кои терористи не могат да бъдат намерени - тези, които са изпратени от САЩ.

12

Анонимен

преди 10 години

Започвам да се убеждавам че това е някакъв австралийски вирус.Едно време имах колега в Германия който го беше пипнал май същия, колоритна личност, много ни забавляваше с австралийските си истории, а колегите разправяха че от 30 години не си е показвал носът извън Нюрнберг, като чета на "Сиднито" коментарите все за него се сещам :)

11

Питагор

преди 10 години

Алооо, Мунчооо, площ не може да е километри, бре! Нито килограми.

10

Анонимен

преди 10 години

Чарлз Уидмор фалшифицира останките в момента. А оцелелите се бият с облака на острова

9

До Сидни$$$$$$$

преди 10 години

Не знам дали за нас Австралия е друга вселена,но за теб със сигурност е....там явно астрала е по-гъст и сте в някаква паралелна вселена хаха :)

8

Анонимен

преди 10 години

до 15-тиНе бе, самолета са го отвлекли на Мелмак- родната планета на Алф!***!

7

до 9

преди 10 години

Кой ти каза ,че самолета е паднал е океана?Може да е отвлечен хората да са живи някъде си самолета ще се търси докато се намери ,така и трябва да е.

6

Анонимен

преди 10 години

Само на мене ли ми е малко странно, че точно 1 минута след последната връзка на самолета със земен диспечър, бойнга изчезва от радарите? Ако се е случил някакъв инцидент е голямо съвпадение, но е малко вероятно. По-вероятно е точно тогава пилотите да са изключили трансподера, или по собствена инициатива или някой ги е принудил да го направят. Има още няколко дена докато черните кутии спрат да излъчват сигнал и след това ще бъде почти невъзможно да открият самолета...

5

Анонимен

преди 10 години

На снимката са два ИЛ 76, уникален руски тежък самолет!