122

Анонимен

преди 10 години

Бла бла бла

121

Човек

преди 10 години

Българите, хайде да изпрати Русия към дявола!А? По-добре за нас само САЩ и ЕС, нали? Ама...Вярвате ли? Надеждата умира последна, но българската глупост е безсмертна. Омен!

120

Анонимен

преди 10 години

До божо'можо и другите- Много подценявате Путин. За да си начело на такава страна толкова време трябва да имаш качества все пак. А и без диктатура не може. Огромна територия,ядрени глави бол ит.н. От Русия бягат тия които имсвиха сърмите. Преди 12 години имаше линаплив на руснаци а? Не,защото нямаха пари. Сега стандарта е двоен и тръгнаха да купуват имоти. Олигарсите ппбегнаха в демократичния запад. Путин действа със здрава ръка и такатрябва. От 6000 долБВП сега е 13000.само за 12 години !!!!!!

119

Grom

преди 10 години

И хайде моля стига с тази руска любов! Нашето Освобождение не ни е подарено! Почетете малко - руснаците са искали да правят православна гръцка държава на Балканите, включваща всички православни народи! Ако този им план се беше осъществил, както е бил замислен надали днес някой щеше да знае дори една дума на български! Руснаците са интересчии и нищо повече! Ламтят за Босфора от векове и нищо друго не ги вълнува! Проблемът е, че ние трябва да станем интересчии! За 136 години още не сме се научили!

118

Grom

преди 10 години

До АнонименПотресаващ коментар! По отношение на Русия - там управлява олигархия. Като тук. Хората нямат пари, макар да се имат за велика сила. Всъщност там КГБ си има държава, хората гладуват, кервана си върви. Аз не искам да живея в постоянен пост-тоталитаризъм. В ЕС не е най-перфектното място, но всеки има право на избор - може да бъде напуснат, нали? И никой няма да ни спре! В Руската "федерация" такива фриволности няма! Там е пълен контрол и който е против - отива в затвора!

117

Бай Тошо

преди 10 години

Да живее Братска Русия! Да живее Владимир Путин! Смърт на САЩ и измислената държава Израел! С НАМИ БОГ!

116

Анонимен

преди 10 години

До Човекникой не го е еня в русия за теб, печелят пари на твой гръб.най лошото положение в което сме изпадали е робството на болшевиците

115

Анонимен

преди 10 години

До Божоскоро няма да имамт къде да продават :)

114

Човек

преди 10 години

Боже, колко много гняв и омраза срещу Русия! След тази думи- скъпи сънародници, не чакайте помощ от братска Русия, защото и тя ни разбраха най-вече какви сме злобна и ку*винска нация.

113

Божо

преди 10 години

До Анонимен183Ти наистина ли мислиш, че путин се бори да освободи човечеството от Америка ???????? Защо Япония, Европейските държави не говорят за освобождаването си от американско "робство", а путин и всички близкоизточни диктаторчета говорят колко е "нещастна" Европа и как народите им "страдат" от американския ботуш !!! Разберете, Америка е силна , защото спазва СТРИКТНИ правила в ИКОНОМИКАТА !!! Русия на путин е силна , заради цената на горивата !!!

112

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЦелта е България да си защити интересите, защото САЩ си гони собствените интереси, а те са да подчини икономичеки и финансово Европа , а -още по-добре-целия свят. Африка е пример за такава зависимост-най-богатия котинент- на злато, диаманти и какво ли не, а хората умират от глад,жажда и болести.

111

Божо

преди 10 години

До Анонимен180Целта е хората в цяла Европа, включително и Русия да живеят НОРМАЛНО !!! Ако Русия "произвежда" сигурност за своите граждани, те няма да бягат , няма да крият парите и децата си в "гнилия капитализъм" !!! Разберете, ние българите живеем при същата постсъветска мафия, която гони децата ни, краде парите ни, настройва ни едни срещу други ... !!! Ние плащаме милиарди на съветската енергийна мафия, която купува не само нашите политици, но и БИВШ ГЕРМАНСКИ КАНЦЛЕР !!!

110

Анонимен

преди 10 години

Да целта е да се отърси Европа от руска зависимост и да попадне под американска!ЗАЩО?Защото Америка държи и ще продава технологията за добив,американски фирми ще печелят от добива на шистов газ и ще крепят въшкавият долар с помоща на цяла Европа!Територията на цяла Европа ще я нацепят от проучване и добив като селска пита!!Ние с тази територийка,какво правим?Ще дупчим Добруджа и вместо зърно ще имаме шистов газ!Или ще събираме чрез Дунав мръсотиите на цяла Европа,защото там ще се слива гадорията

109

маймун дере

преди 10 години

Блеят си някои "синьо гориво,синьо гориво",от което по-зависима била Русия.Да,ама,НЕ!В случая Русия изнася една СУРОВИНА,КОЯТО УЧАСТВА В СЪЗДАВАНЕТО НА МНОЖЕСТВО ПРОДУКТИ.Тя не е само гориво,а е е елемент,от производството на електроенергия,на всички пластмаси,които от своя страна се преработват като изделия,включени в други такива.Проумяват ли някои ***,какво означава това,какъв сумарен ефект се получава при недостиг на тази суровина.При това положение,помислете си,кой колко губи.

108

666

преди 10 години

Abe tupani kak taka nekoi ste ti dade nesto nagotovo , kakvo bil polucil normalnia grazdanin ot evropa , parvo se naucete da rabotite kakto triabva , pak togava moje i da polucite

107

666

преди 10 години

Skoro nad kremal ste se razviava flaga na usa , togava se vi gledame zalki lumpeni lubiteli na rusia , znam ce balgarite sa mnogo prosti no nesam viarval ce v deistvitelnost sa oste po prosti , prost narod slaba darzava kratko i jasno

106

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

АФторчето е пропуснало да спомене, че пристанището Клайпеда е почти празно, руснаците просто спряха да внасят от там.

105

Божо

преди 10 години

България получи от бившите комунисти, сега социалисти, депесисти и всичките им метастази, една тотална енергийна зависимост от Русия !!! Ние плащаме всяка година на другаря Ви путин МИЛИАРДИ , ама не рубли !!! А децата ни отиват в ЕВРОПА и САЩ, а не в Русия,защото тук ни управляват путинови дружки !!!! Европейският съюз не може да накара баби и *** да гласуват за своето бъдеще, защото зависимият и неосведомен човек мисли със стомаха си :((( Жалко :(((

104

Анонимен

преди 10 години

173, Божо, кажи какво получи БГ от ЕС? За обикновен човек. Сигурност за работното си място, сигурност за децата ти за място в детска градина, че родителите ти-пенсионери няма да ровят из кофи за ***, за здравно осигуряване да споменавам ли? Защита от престъпници? Какво ти даде ЕС? А да , можеш да ходиш да береш ягоди в Европа. Честито.

103

Божо

преди 10 години

Истината е, че Европейският съюз е в много тежко положение, защото е зависим от енергийна мафия, която не спазва правила !!! путин и близкоизточните диктатори НИКОГА няма да опитат да променят държавите си към по-добро , защото могат да запушват устите на "матряла" с пари от енергия !!! Хората в Русия и Близкия Изток ще живеят с лъжовното чувство, че " бащицата или исляма" ги храни, а всъщност ще им запушват устите с трохи от петролни пари !!! Много тъжна перспектива :(((