128

!!!

преди 10 години

prav e !

127

Тошко

преди 10 години

Няма някой с по голямо самочувствие... *** при него е и без покритие..

126

Ани

преди 10 години

Ненавиждам самодоволното му изражение..

125

Юлия

преди 10 години

Не може човек с такива претенции, да има толкова *** изказ...

124

Радко

преди 10 години

Ходи прочети една книга, се образовай малко....да не говориш такива глупости..

123

Сиси

преди 10 години

Можеш спокойно да го наричаш " момчето за всичко", не президент....

122

Анонимен

преди 10 години

Коалиционните партньори четат закона, както дяволът чете евангелието. Искат да обсебят всичко, що е власт, макар че то вече много не остана. Смятат, че като ги пазят ограждения и като си имат словесни маши в парламента, чрез които започнаха изборната битка, няма кой да ги спре. Манипулациите им са безкрайни, защото винаги са имали зад гърба си ДС, но крещенето на груби обиди и грандоманското поведение ще ги съсипе, преди да са се усетили. И с Бареков губят, че се видя що за търгаш е. ***.

121

ййй

преди 10 години

АБВ нещо не си на ясно с половете. Като обиждаш не ставаш по-прав. Когато *** няма доводи почва да обижда

120

Ива

преди 10 години

Не знаех че математиката е роман! Дали да не започна и аз да я чета?

119

Анонимен

преди 10 години

До АБВЗащо всеки интелигентен човек в България е наричан гей?Непременно ли трябва да си *** и мутра за да управляваш някого?А между другото се говори, че и между мутрите има много гейове, т.е ако те ни управляват е приемливо,така ли...?

118

xxx

преди 10 години

Оле , господинът чете математиката, какво ли ще стане ако почне да смята? И такъв човек има претенции да е министър председател или президент.

117

пенсионер

преди 10 години

Благодаря ти партиьо любима. При бай Тошо родителите ни взимаха по около 80-100 лв. пенсии , а сега 150-200 лв на месец. Така, че и при БКП и при БСП все тая за пенсионерите. Всичко останало са едни празни приказки за ниски цени, великденски добавки и пр. глупости. Добре бяха армията от партийни, профсъюзни и комсомолски щатни активисти. Сега е същото само, че е демокрация.

116

Анонимен

преди 10 години

Да чета математика и да смятам литература.

115

РЕМС

преди 10 години

Каква математика те гони бе *** !

114

Един

преди 10 години

BTW, искам да попитам тролчетата за истински обективно мнение по въпроса "Кой трябва да управлява и защо?". Искам положителни доводи в подкрепа на личност или политическа партия, не отрицателни доводи против друга личност или партия. Капиш? :)

113

Един

преди 10 години

Е*ахти гротеската са коментиращите. При това с много еднакъв стил, за да са n на брой различни хора. Мирише ми на Leadway :) Много настървени, знаещи за всички далавери, кое как става, кой зад кой е и кой с какви бюлетини бил спечелил. Много знаещи, много нещо :)

112

info.

преди 10 години

Четат се букви бе ***!!!Числата се смятат!Това се учи в 1ви клас та дори и в детска градина

111

Шоп пита Вуте

преди 10 години

Вуте,защо като одя но улиците срещам толкова много хора с изкривени уста. Он му отговаря А, това е лесно,по това можеш да позноеш кой е ДЕМОКРАТ, оти они вече 25 години само ни лъжат и говорят само КРИВИ ПРИКАЗКИ И ОТ ТОВА ВЕЧЕ ИМ СЕ ИЗКРИВИХА УСТАТА и лесно се познават от останалото народ. Погледни нашия президент и лидерите ни около него- и те.

110

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТи виж кво стана от началото на годината.Такова чудо не е било.

109

хаху

преди 10 години

Като ти гледам мазната физиономия, ми иде да те попитам, от къде твоята Цона намери толкова пари да купува банка...Опс..верно, че ти си бил инкасо. Тя...един Господ знае каква. Мутра скапана, не си мисли и през акъла ти да не минава, че ще спечелиш избори. Ако трябва без пари ще работя, но ще проведа кампания против теб с всичките ти ,,легални" измами с които залъга народа и си прибра милионите. *** скапана. Мислиш, че твоите дружки нямат други пред, които да се похвалят? *** си и това е