246

До 391 от Ония!

преди 10 години

Кой прави икономика!?Ко речи!?Как според тебе се справя тая "икономика" с 16 трилиона дълг!?Щели щати фалират,в ръцете на Китай е съдбата на САЩ!

245

коста

преди 10 години

Путин си го е преместил от единиа крацол в др.

244

Markozi

преди 10 години

kolkoto se uplashi Kohl ot razbivaneto na berlinskata stena prez 1989 g...kolkoto se uplashi Turkyie ot Ellada pri prevzemaneto na north Cyprus...

243

Анонимен

преди 10 години

немогат да уплашат Путин. Само пак ние ще пострадаме. И поне до колкото чета новини маи маи ще се окаже че че китаиците имат много голямо влияние в савременната политика. Американците до последно се надяваха китаи да вземе тяхната страна но като не взеха старана и всичко стана някак си вяло. Типично по американски само лаене без хапене. Ще затворят врата на русия към европа ще и отворят прозорец към азия. Немогат да я уплашат. и другия момент които може да се получи е да притиснеш диво животно в

242

Анонимен

преди 10 години

prokletia shistov gaz mozeshe i vie da go dobivate, ama akyl ne doide li na vreme , ne idva nikoga

241

lewskar

преди 10 години

Русия и САЩ са двете страни на една и съща монета.Анексацията на Крим е планувана много по отдавна отколкото си мислите и ако мислите че САЩ не са знаели ....трябва да сте ***.По -важният въпрос и от сега на къде?Кюрдистан,Пакистан,Северен Китай Източен Тимур ,Тайван,Абхазия , Осетия , Ингушетия и много други.Да ли вече Големите няма да инкасират всичко и всички не само финансово а и на хартия?Шистовият газ е малък процент от пъзела

240

slaviani

преди 10 години

15 godini otvarvarstvoto na amerikanskite fashisti sarbia pomni baldgaria pomni rusia pomni,shte doide vidov dan bog da e s nas.slbir e goliam ima miasto za vsichki ozurpatori i ubiici na deca.

239

niki

преди 10 години

Evropeiskia saioz e edna nehimana oraganizacia za porobvane na darjavi . Rusia nishto niama da izgubi

238

Маяк

преди 10 години

Боби, реално не се знае НЕЗ-а на 40N6. 400 км е даден като максимум рейндж, а не NEZ (no escape zone). Никога в описанието на ракетите не се дава НЕЗ, защото той е променлива величина и е в някакви плаващи граници. Ако се целиш в пътнически самолет ще е близо до 400 км, ако се целиш в изтребител, разбира се по-малко. Но по спецификация ракетата е с рейндж 400 км. Сигурно може да прелети 450, но това е вече извън спецификация.

237

Анонимен

преди 10 години

Боби, е да де :) Заслон-а е с ПЕСА, той си е пасивен.Заслон М + П-37 спокойно сваля цел на 300-400 км с RCS okolo 20m^2, да не са от най-евтините ракети но са точно за тази цел направени, а един самолет е МНОГО МНОГО по-скъп. Особено от ония невидимите.

236

независим

преди 10 години

Абе вие луди ли сте,Русия и САЩ да се бият заради вас,или заради когото и да е било в света.Царска Русиуя е подкрепила Америка в тяхната революция,след това САЩ подкрепят Октомврийската революция.Заедно победиха фашизма.Баланса беше малко нарушен,постепенно се оправя.Знаете,че естественото състояние на везната е покой.

235

Маяк

преди 10 години

Както писаха по-надолу феновете, Ц-400 е най-модерната противовъздушна система в момента, и основно се деплойва като такава с ракети тип 1 и тип 2, които са точно за сваляне на въздушни цели - тип всякакъв.Боби - УСА не биха пускнали Б2 над територии, в които има активни Ц-300/400. Той може да бъде свален спокойно с ракета 9M96E2, която е по принцип за изтребители, но може и с 40N6, която е най-далекобойната - до 400 км. не знам откъде ги взе тези 400+ км. Няма такъв тип ракета за Ц-400.

234

Анонимен

преди 10 години

Та Боби, цената на една ракета за Ц-300 е 1 млн., биха праскали изтребители (особено от по-скъпичките) с нея и още как...

233

Анонимен

преди 10 години

Боби, това, за което говориш, вече е целесъобразност, но не и техническа неспоснобност. Да едва ли биха харчили Ц-300/400 за изтребители, като имат много по-евтини средства за тях, както посочих - МИГ 31 например, стар, но супер ефективен дефанзивен прихващач - идеален за противодействие на агресивно оръжие като Ф/18/22 (примерно).На Ц-400 със сигурнсот биха я ползвали, за да свали Ф22 примерно, предварително облъчен от Заслон на МИГ31. Ракетата на Ц-400 не струва 250 млн, като Ф-а ;)

232

Анонимен

преди 10 години

Боби, що да не могат да стрелят Ц-400 по изтребители? Могат и още как. За кораби всякакъв вид руснаците си имат Бастион с ракети Яхонт, нещо на което НАТО-вските морски съдовя нямат отговор и много добре го знаят.За всякакви видояве самолети С-300/400 са си идеални. Да не говорим за МИГ - 31 оборудвани със Заслон, от който на "невидимия" Ф-22 му се присира.

231

Анонимен

преди 10 години

НАТО вече инсталира ракетите в Украйна , а Путюновите консервни кутии дават бомбаж

230

много,

преди 10 години

ама много харесваха Горби и Елцин,защото разпадаха.Сега мразят Путин много,ама много,защото првибавя.И това май ще продължи.

229

Анонимен

преди 10 години

Срещу Русия едва ли, но виж ако наложат санкции на Плевнелиев да му блокират спестяванията в офшорните банки, той ще получи инфаркт и българите ще останат без президент.

228

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Абрамович няма да си оттегли нищо, защото в момента, в който тръгне нещо да тегли, ще му замразят авоарите. Не да му ги взимат, само до изясняване на позициите му...

227

vesko02

преди 10 години

Ама преди двайсетина години как разказахме играта на проклетия империализъм,камък върху камък не остана и тях и от парите им.Ходиме да им бачкаме сега с идеята да ги превземем отвътре.Всъщност ако не беше проклетия капитализъм ,как щяхме да си палим огън например,сигурно с търкане на клечки.