76

!!!

преди 10 години

vse pak sa se videli

75

Анонимен

преди 10 години

Сметката я плащаме ние не те... :D

74

Анонимен

преди 10 години

В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.

73

Анонимен

преди 10 години

Моделът на демокрация е сгрешен още при основаването си.Партийната част,като компонент в нея е също подведена под тази лъжлива отговорност.Личната и общата и обществена отговорности ТРЯБВА ДА вървят паралелно! Но уви,"демокрацията" следва своят си път на неактуалното "минало неадекватно време"-идеологиите.Някога, Ирод,при хвалебствията от народа-"Глас Божи-глас народен!"-той взел та умрял,понеже демократично бил обожествяван и приемал това.Така и народа.И сега все още мерзосттите на "Вавилон" са актуални. И все още лъжепророците са "отци".

72

Бънди

преди 10 години

Пълни циркаджии.

71

Анонимен

преди 10 години

Кой вкара тези казълбаши във власта ? Кой ?

70

мазен мангал

преди 10 години

Със какво са притиснали Местан че е станал доносник на ДС ???????????????????????????

69

Анонимен

преди 10 години

Борисов да иде и да му хвърли един кютек! Гееерп!)

68

До 68

преди 10 години

Никой не го е страх от Бойко.По-добре питай него защо го разхождат с бронирана лимузина и го пазят 48 човека.Ама така е като те обичат хората.Че и Цецо и той в бронирана лимузина.Иначе джавкате по Волен Сидеров ,че похарчил десетина хиляди евро по *** ,но не питате защо с партийната субсидия тия двамата всенародни любимци се оборудваха с бронирани лимузини за половин милион евро

67

Анонимен

преди 10 години

Досега никога не съм гласувал и ще си го преместя фара от другата страна на борда който ще да управлява, но бих дал гласа си за тая партия, която в програмата си заяви, че ще забрани двете антинационални партии БСП и ДПС. Другото са кьорфишеци и комунистическа утопия. Гербави, *** и депесари са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП.

66

Анонимен

преди 10 години

Местан лъже електората си .

65

ИСТ

преди 10 години

*** до ***, секретар до секретар, полицай до жандарм, убит до ранени. Властта е невинна.Ловджията е имал чифте, калашник и тежка картечница.Барикадирал се е с радиатори 160 на 180 сантиметра.Живущите на горните етажи са евакуирани преди два месеца да не пострадат.Браво Светльо, браво Лазаров.Ти си гордостта на полицията.

64

Анонимен

преди 10 години

до 67 що ви е страх от Бойко ?

63

До 48

преди 10 години

*** си като гербер-само в парламентарната група на ДПС има мюсюлмани ,християни ,че даже и ***.Да ти задам същия въпрос-а защо другите партии като не са етничиски нямат лидери мюсюлмани .Примерна лидер на ГЕРБ да е Ибрям Сали от Кърджали-е това ще пример за толерантност ,а не локумите които ви разтага Бойко

62

Анонимен

преди 10 години

политиците са долни *** и манипулатори и постоянно ни набиват в главите ,че са против един друг ,а всъщност са едно цяло ,което работи само против народа

61

МРАВКА

преди 10 години

КАКВИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКАТ ТИЯ ДВАМА ПРЕСТЪПНИЦИЗАСЛУЦАВАЩИ РАЗСТРЕЛ?НИКАДЕ НАМА ДРАЗГИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА .БЪЛГАРИ И МОХАМЕДАНИ СИ ЖИВЕЯТ МИРНО В СМЕСЕНИТЕ РАИОНИ.ТОЯ МЕСТАН И ШЕФА МУ *** НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ОПИТВАТ ДА НАСАЖДАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ЕТНОСИТЕ ЗАТОВА МИСЛЯ ЧЕ НАИ ДАБРЕ Е ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ ПОКАЗНО.

60

ГЕРБер

преди 10 години

30 лева за Великден хахааааааа. Тези подиграват ли се с хората? По добре да не бяха давали нищо,една голяма нула като нашето правителство 4 години,отколкото такива дребни суми. На 2 милиона пенсинери по 30 лева са 60 милиона лева за тези търтеи,по добре да отидат за бронирани коли за Бойко и Цецо и за мацки и купони на координаторите ни. Никакви пари и бонуси за работещи,безработни и пенсионери.

59

Анонимен

преди 10 години

Местан какви ли не маймунджълъци прави само и само да е във власта .И най-гадното е че всяка негова втора дума е --етническо напрежение .РАЗДЕЛЯИ И ВЛАДЕИ.

58

Анонимен

преди 10 години

В момента си го местя от левия крачол в десния. Пишете го и това като водеща новина

57

Анонимен

преди 10 години

30 лв за Великден ? ха ха ха .И две кила агнешко не могат да си купят пенсионерите .ПОДИГРАВКА !!!!!!!!!