64

монархист

преди 10 години

Може да е червена кукувица, но водеше дясна политика, а мен това ме интересува. Даже и Вигенин ще ми хареса щом осъжда Русия и не признава референдума. Аз държа на тези неща а кой ги свършва не е от значение. Затова благодаря на Софиянски, на Костов, на Царя, те следваха политиката която искам....

63

Tiago

преди 10 години

Жалко наистина за Реформатроския блок. Симпатизирам им, но с човек като Кунева няма да направят нищо. Точно тя е причината да не отида да си дам гласа за нея. Никак не е добре положението, щом икономически кръгове тикат Кунева и тук.

62

teritorialno_podelen

преди 10 години

Да, напълно очаквано и по този начин ще затрие иначе кадърните хора от Реформаторския блок!

61

Илияна

преди 10 години

Кунева беше мадам "Yes" при затварянето на блоковете в Козлодуй, а после стана член на борда на директорите на френска банка, лобирала за това. Тя договори заробващи условия в договора за присъединяване към ЕС, тя излъга избирателите си за европарламента, но плещи сладки приказки за гражданите на България. Само че тя утре ще се сговори с когото й е удобно, а "люспите" напуснали партиите си, ще са барабар с нея.

60

Dora Yankova

преди 10 години

Естествено, те още от сега са ги разпределили постовете в РБ. На Кунева основната цел бе да си докопа пак до място в Брюксел. Явно от ДСБ не осъзнават как десните избиратели биха приели тази червена снаха, която за предишния си мандат бе издигната от Станишев. Ама при хора като Кунева, интересът е над политическите ценности.

59

койчо

преди 10 години

С ОБЩИ УСИЛИЯ - ВЪН КУНЕВА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!

58

Лозанова

преди 10 години

Ужас, тази жена, единствено може да ги завлече на дъното и нищо добро няма да видят. Вчера я гледах, милата тя като коте мяца пред камерата, толкова много ли е закъсала за пари, че се натиска така на всяка цена да влезе в политиката?

57

soma

преди 10 години

Тези реформатори няма да влязат в парламента и това си е истината като цяло . Кунева никой няма да я подкрепи , след като затвори двата ни ядрени реактора !

56

Анонимен

преди 10 години

Ku-ku! Masonkata Ku-ne-va.

55

Анонимен

преди 10 години

Десните хора трябва да гласуват за БСП и за Станишев! БСП е дясна партия и Серго си е класи над Кунева, е и двамата не са българи, но кво ви пука, то такава държава вече няма, за 25 години йудеите я оправиха по всички показатели...А ако искате България да възкръсне- само АТАКА!

54

Анонимен

преди 10 години

Докато не спрете да слагате небългари в листите, ще седите настрана от баницата и ще се облизвате!

53

КРАКРА

преди 10 години

АКО РАДАН И ПЕРНИЧАНЕЦО НЕ СЕ ВЗЕМАТ У РЪЦЕ-МИРИШЕЩАТА НА ПРЪС ЧЕРВЕНА КУКУВИЦА С КРИВА ДЖУКА ЩЕ СЪСИПЕ ДЕЗИНФОРМАТОРСКИЯ БЛОК И БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

52

Васил Щипе

преди 10 години

Какъв блок, какъв квартал бе хораа. Та това са три москвича неуспели шмекери, копнеещи за държавната хранилка. Няма да е изненада, ако цялата им членска маса е събрана на снимката по-горе.

51

Гласоподавател

преди 10 години

Радане-е, Радане-е-е, и ти, Божко-о-о С такъв водач на листата нищо няма да спечелите, помнете ми думата! Абе ако толкова не можете да се ориентирате в исканията на гласоподавателите, не можахте ли поне да послушате един стар и опитен политик като Иван Костов, който добре каза за нея: ""последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо". Костов може да го обвиняват в много неща, но всички признават, че е хитър и опитен. А вие няма да спечелите. Язък!

50

българин

преди 10 години

И какво ще спечелим ако Пръмовица отново стане евродепутат?! Тя ще си се шитка из Европата, а ние ще си останем все на този хал! Цялата политика е фалш и лицемерие!

49

Билиана

преди 10 години

Всички в помпозно озаглавения Реформаторски Блок са луднали с главата! Как може да номинират най-противоречивата личност за първо място в листата! Та това е чиста проба сепуко! Десните симпатизанти досега само мърмореха заради нея, а сега и водач на листа! Луди за връзване, сбогом Реформаторски Блок! Следващият път като тръгнат десните да правят нещо, първо да послушат избирателя. Той не греши. Не сгреши и като даде червен картон на ДСБ и Кунева на предишните избори.

48

анонимен

преди 10 години

Реформаторският блок си направи харакири с Кунева! Честито! Едва ли с тази политическа *** ще влезете в европарламента!

47

Анонимен

преди 10 години

Жена политик не означава непременно Пръмова-Кунева, Мая Манолова и т.н.

46

Анонимен

преди 10 години

Оф, все питам... и отговор няма. Какво стана с оставката на Куневата бе? Нищо не се чу, мина ли конференцията, дето щеше да я разглежда, не мина ли? Отложиха я за след като влезе в европарламента ли, що ли?

45

Анонимен

преди 10 години

Разцвета на България ще дойде при жена политик ,която ще измие срама на предишните .Това е казала гадателката Слава Севрюкова