67

Анонимен

преди 10 години

Разликата е само в заплатите и стандарта на живот, който няма да се промени, докато начело стои една безпринципна коалиция, вълнуваща се само от личните си облаги, натрупани по време на целия преход. В изгодата е зрънцето, дето я държи неразрушима. Няма как милионерите - крадци да се съгласят някой да им държи сметка за далаверите, но те не разбират, че с манипулациите им вече е свършено, както и с наивниците, дето им се връзваха 25 години. Къде ли смятат да живеят Мая и Бареков. Преврата лъсна.

66

да каже

преди 10 години

Борисов да каже , кога Тодор Живков влиза в Затвора за Възродителен Процес

65

Chicho Pey

преди 10 години

И не ,че Борисов е "китка за мирисане",но и Стани,Шеф-а неслучайно изръси "Етническата карта" !

64

Анонимен

преди 10 години

След Косово и Крим следва Кюстендил, а не Кърджали.

63

!!!

преди 10 години

ne znaia , ne sam bila v tozi krai na stranata

62

Eмо

преди 10 години

ДПС, Буново, вривени и разкъсани на парчета български майки и техните деца. Къде са ДПС сега? В Парламента - абсурдистан.

61

Kit Chelin

преди 10 години

Е няма такъв наглец. Канят ги, обещават им гражданство и пак не били разбрали къде ще е инвестицията. Трябва да си много *** и ограничен за да гласуваш за такъв индивид. Или просто толкова искаме някой да ни мачка, подслушва, замразява доходите, увеличава всяка година цените на тока, харчи фискалния резерв и взема заеми, които сега трябва да плащаме. Ще му дойде и на него времето, когато ще плаща за всичко сторено на народа ни.

60

Анонимен

преди 10 години

Моделът на демокрация е сгрешен още при основаването си.Партийната част,като компонент в нея е също подведена под тази лъжлива отговорност.Личната и общата и обществена отговорности ТРЯБВА ДА вървят паралелно! Но уви,"демокрацията" следва своят си път на неактуалното "минало неадекватно време"-идеологиите.Някога, Ирод,при хвалебствията от народа-"Глас Божи-глас народен!"-той взел та умрял,понеже демократично бил обожествяван и приемал това.Така и народа.И сега все още мерзосттите на "Вавилон" са актуални. И все още лъжепророците са "отци".

59

Анонимен

преди 10 години

Каква е разликата ли.Зависи кой какво има предвид.Но разликата е Голяма,много голяма.И само популисти виртуози като Борисов не я виждат,на само с Кърджали но и с много други населени места.Както се казва нерде Ямбол,нерде Стамбул.И нека най-накрая почне да прави разлика между етнос,религия и гражданска принадлежност.Да не слага знак за равенство между мюсюлмани и турци,между християни и българи,и да дели българските граждани у нас и в чужбина според това което му е изгодно е даден момент,да не бърка дружбата с някого със службата.

58

йордан

преди 10 години

,,Пощалъонът Стойнев,,-пич си бат Бойко, ще те подкрепим.

57

Анонимен

преди 10 години

Етническия проблем е ДПС

56

Анонимен

преди 10 години

mom4eta- badete blagodarni na Boiko ce ako nebese slojil Pliuv-Anallief za prcadental badete sigurni 4e sledvastia v torbata bese Rumania Jeleva- togavasen vansen ministr i treta nezakonna dasteria na Jeliu Jelev ot parvia saprug na tretata mu jena s koiato Maruska e drusala karuckata

55

Анонимен

преди 10 години

Шефът на охранителна фирма, който за една нощ се превърна в главен секретар на МВР, да си гледа политиката, и да не се занимава с мен. Благодарение на блестящата му работа, поръчкови убийства, които бяха извършени по негово време, ги разкриваме едва сега, намачка Борисов главният секретар на МВР Светослав Лазаров.

54

американецо

преди 10 години

Само напред гледай и горе главата бате Бойко! Народа те обича! Печели тия избори и с Бога напред поведи България!

53

Анонимен

преди 10 години

Ако му кажат от Брюксел или от американското посолство този ще даде не само Кърджали, но и цялата държава.

52

Димитър

преди 10 години

Жалко е подобен некадърник, като Борисов да обсъжда тази ситуация и то единствено с цел да си вдигне ретйтинга, като покаже колко е отговорен. През годините на управление на ГЕРБ той многократно е демонстрирал безотговорността си, защо изобщо си прави труда да лъже, като никой вече не му се хваща?

51

Стефан

преди 10 години

Не мога да разбера едно - защо Цеци и Бойко са още на свобода, а не в затвора, като те може би са хората извършили най-много престъпления с власт в нашата държава?

50

Мая

преди 10 години

Поредното изказвне на ББ изпълнено с лицемерие и лъжи. Простотията му вече не е забавна, а мъчителна

49

Ренета

преди 10 години

Фена на дюнера Бойко пак се изказа "гениално" - помним как преди ни обясни, че няма опастност от тероризъм, защото на всеки ъгъл има дюнер и малко по-късно бяхме свидетели на атентата Бургас

48

Емил

преди 10 години

Птичия мозък на Бойко се напъва да вникне в съзнание превъзхождащо го с прекалено много класи