113

Анонимен

преди 10 години

Тоя поне ще остане като , най мразения и осмиван пропартиен президент в историята. Сигурен съм че всеки втори гербераст се срамува от него.

112

До днес бг

преди 10 години

Не сменявайте плюсовете и минусите както на вас ви харесва!Има фалшификации тук!

111

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев да каже дали е изпратил поздравителна телеграма до Турчинов по случай встъпването му в длъжност и ако е изпратил, защо в медиите няма никаква информация за това.

110

Stoian

преди 10 години

Izhodih se, sega e red na NS. I da si kupish tablet, hvarli tozi kalkulator.

109

123

преди 10 години

И този *** си мисли, че работи. Господи, спаси ни от него.

108

Лала

преди 10 години

Плевневлиев е най-добрият президент до сега! Успява да разплаче Дпс, БСП и Атака. Сам се противопоставя срещу троината мафия! И ако това не е мъжки президен..., браво на него!!!!

107

Помак

преди 10 години

Днес се замислих, че имах такъв съученик (***). Като цяло това са много работливи хора, но също така и доста объркани. Даже ме зная каква религия имат. Може би това обяснява действията на нашия президент?

106

Анонимен

преди 10 години

Много подъл човек.

105

Анонимен

преди 10 години

*** и упорит.Кралицата на Великобритания не е имало с кого да госрещне,затова е поканила авторката на" Хари Потър",за да й покаже новият прототип на следващия и абсурден герой.

104

преподавател в СУ

преди 10 години

Голяма мъка ги е налигнало БСП-ДПС-ДС. Това е първия умен и образован Президент, който го приемат навсякъде по света. Даже и Английската кралица го прие, нещо , което не се е случвало на никой комунист-социалист-депесар . Цялото плюене е защото Плевнелиев въобще не ги бръсне какво искат простите социалисти, а прави каквото трябва по закон. Това не могат да му простят, но няма как след изборите си заминават.

103

семейна

преди 10 години

Президентът да оправи първо личното си семейство, аз моето съм го създала, а европейски семейства .... дрън, дрън, да не говори глупости, че много ми писна

102

Анонимен

преди 10 години

До ХУДОЖНИКАБояджията, това не е президент на България, а "нещо, назначено за президент"! Това нещо не може да бъде президент на българите, а и те не го искат!Но ти си мацай, де, не се стеснявай!

101

ХУДОЖНИКА

преди 10 години

А бе ***, само л`на са ви в главите. Ама, като цял живот си в л`на, как можеш да оцениш аромата на парфюма???И имайте малко уважение! Това е ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ, а не комшията ви от долния етаж!- СМРЪДЛЬОВЦИ.

100

balgarin

преди 10 години

Dragi bulgari,ne znam za vsichki Vas , koito pishete komentariii, no men me e sram da imam za prezident tolkova bezlichen chovek , upravliaemo choveche na konci , s edna duma - plujek.

99

додо

преди 10 години

Този президент все повече ми пада в очите. Некомпетентен и зависим. Не ми харесва и негативното му отношение към Русия, недалновидно поведение на президент, който не се съобразява с мнението на хората, а слушка други.

98

Алекс

преди 10 години

А знае ли някой, кога точно "нещото, сложено за президент" подписа указа? Той по това време беше извън страната, за да обяснява колко мрази Русия и България, заедно с народите им.Политолога, къде точно видя ум? За образование не питам - то се купува!Пенсионера, колко точно увеличение и надбавки получи при управлението на гробарите? Рупаш ли ги още?

97

Българин

преди 10 години

"Свърших си работата....? изс..х се на метенето.И това ми било думи на президент? " Обединител на нацията". Трънки.

96

До 103-ти"полит

преди 10 години

До ПолитолоkТака си е! Това е първият ни президент, който чете от листче дори, когато поздравява почетния караул по чествания! Доказателство за образованост умее да чете! Пък как знае география и история, направо да му завидиш. Снощи при Василев го доказа. Защото, дори от злоба, дори от корист, човек не бива да казва явно неверни, мигновено оборими неща. Освен, ако не е откривател, което е присъщо за високо образованите личности.

95

Анонимен

преди 10 години

До политологБе какво е това черен печат?

94

Анонимен

преди 10 години

Какво семейство? Ние сме станали колония поробени от ес с разсипана икономика ,фалирали предприятия и унищожено селско стопанство. Американският заговор против България успя за съжаление. В кое нормално семейство синът плаща членски внос на майка си и баща си че са част от семейството им. Не ги е срам нямат очи да назоват нещата с истинските им имена. Политиците са масони,продажници. Това е истината!