46

Анонимен

преди 10 години

Нали сега са хванали някакъв край Враца с 252 км/ч.На бас,че е пак някой техен човек.Само не знам как новината и оттук изчезна някак си.Преди 3-4 часа беше налична.

45

американецо

преди 10 години

Ако тоя проС милиционер със звучното име "Цветлин" имаше грам мозък можеше най-кротко да си плати глобата и да превърне инцидента в положителен пиар за себе си, а и за целия кабинет. Не би обаче!

44

Анонимен

преди 10 години

Законите трябва да се спазват, но не от мен. От всички други, но не и от мен.

43

Хаха

преди 10 години

Тоя е от *** та по-***, а който го назначил за шеф на КАТ па е най-***.

42

ВИСОКОМЕРИЕТО

преди 10 години

ВИСОКОМЕРИЕТО ВИ ГОСПОДА МИНИСТРИ Е МНОГО ГОЛЯМО - А 10 НЕКРАМОТНИ ДРАСКАЧИ ВИ ПОДКРЕПЯТ С КОМЕНТАРИТЕ СИ ЦЯЛ ДЕН НАЙ ОБРАЗОВАНИТЕ ПИШАТ В АФЕРАДАЛАВЕРА ОЩЕ ПО ЗЛОСТНИ ПИСАНИЯ ЗА ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ОТ ПАРТИЯТА РОДИТЕЛКА . РЕВАТ ТА СЕ ДЕРАТ ДА НЕ СИ ОТИДЕ СУХОТО И ТЕЗИ ОТ МВР СА МАЛКО 20 ДУШИ ЕДНИ И СЪЩИ ДРАСКАЧИ НО ЗАРАДИ ТЯХ СЕ ПИШЕ ЛОШО ЗА ЦЯЛОТО МВР . НАЧАЛНИКА НА КАТ НЯМА ДА СЕ ВПИШЕ ДО ТЯХ.

41

Bigfoot

преди 10 години

Предлагам на Овчев и Гей Сатанишев да уволнят всички милиционери от КАТ и на тяхно място да назначат *** с доказан произход от Северозапада в съотношение 1:10!Да могат да налагат глоби за неправилно паркиране,храчене и секнене,авантаджиите в градския транспорт и прочее характеристики от бита,като получават 50% от тях!Така комунистите ще преизпълнят поне 1 предизборно обещание за 500 000 работни места,а уволнените ще се циганизират!

40

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Не мога да разбера защо статията "ГЕРБ са обещавали "Карадере" на инвеститори" в десета глуха?Нали вчера разни гербераси тръбяха новината? Ко стана? Нещо се покриха, а?Ваш'та верица фашистичка!Пък и този мухъл какво ли ще направи? Какво ли ще постигне? Боко го хващаха 4-5 пъти с грандиозни скандали и записи и к'во? Нищо! Тиквата така е обсебил гладките чалгарски мозъци на ***, че ако застреля бременна жена на площада рейтингът му ще падне с 1.25%!

39

Анонимен

преди 10 години

MAFIA ! Kakvo kato e ministar? Losh primer dava

38

Анонимен

преди 10 години

Лично министърът си плати глобата c nashite pari

37

Анонимен

преди 10 години

Всеки ден уволнения, а безработицата расте и левът се обезценява.

36

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, а?

35

до гербераста надолу

преди 10 години

"Типично по комунистически ! Йовчев - оставка ! "Ами той е ваш кадър бе хапльо! Искай оставката и на вожда си, че и той е един от най-големите комунисти! Не, Борисов и комунист не е, те поне са смели, а той е безподобен страхливец и двуличник!

34

Анонимен

преди 10 години

- Добре,но това не е достатъчно!- И без това съм паркирал неправилно,сега на излизане ще си тегля една глоба 20лв. и ще се обадя на колегите с паяка,да ми вдигнат колата.

33

Анонимен

преди 10 години

MAFIA tova e istnata , MYTRITE vyn ot 1989g. nasam, vreme e ZAKON.

32

Анонимен

преди 10 години

Офицер от КАТ отива да се влива в редиците на ГЕРБ.Приема го Генерал Борисов:- Докажете,че не сте агент-провокатор от друга политическа сила!- Току що завърших полицейската академия,на 23 съм !- А как ще докажете,че сте съвестен и достоен за нашата партия?- Преди 3 дни отказах да получа подарък от гаджето ел.самобръсначка за рожденният ми ден(усъмних се,че ме корумпира). Вчера си погледнах километража и като видях 140,спрях и си написах акт за 200лв.Генералът го погледнал с типичният си строг поглед:- Добре,но това не е достатъчно!- И без това съм паркирал неправилно,сега на из

31

Анонимен

преди 10 години

Този е 100% герберски *** Всички полицейски коли могат да карат с колкото си искат,а Министърът на МВР не може.Шпионите с дипломатически паспорти имат право да карат колкото могат машините им,а Министърът на МВР не бива.Имунизираните *** от парламента също могат да бъдат джигити на пътя,но Министърът на МВР - не може.Много е *** ситуацията.

30

Анонимен

преди 10 години

Този Милчев е типичен лъжец от системата на КАТ.Сега изпълнява поръчка на герберастите,с надежда да го върнат отново в далаверите му,но по всичко личи,че няма как да му се отвори парашута и ще си остане долен подлизурко.Сигурен съм,че сега крие парите от далаверите,но няма да изтрае дълго и всичко ще излезе наяве.

29

продавач

преди 10 години

Коментара на 20 е абсолютно точен. Елате на бул.В.Левски да видите какво чудо правят мафиотите от КАТ. Седят с черните очила все едно, че улицата е тяхна. Не знам кой какво прави, но това е срамно и грозно.

28

Палкаджиев

преди 10 години

На този му спряха кранчето и започна да говори за оставки. Йовчев и Богомил Бонев са единствените министри, които спяха рекета на пътя. Тия корумпирани катаджийчета, само тормозеха и без това изтормозения български народ. Сега пак започнаха да надигат глави за подкупи, тия безподобни гащници и дрипльовци.

27

Негърчо

преди 10 години

ostavka vednaga