16

Професор

преди 10 години

Това ако е робот , аз съм китара. Това е нещо от 70 години. Стъпкови двигатели, алуминиеви профили и забележете КАСКА. Ако в БАН за това харчат пари ...... е.... си мамата.

15

ДЕКАН

преди 10 години

Тези дядовци,когато разбраха че им намалят парите и може и да ги закрият,активно се събудиха и творят глупост след глупост!Сега предполагам,че ще изобретят колелото,телефона и по-нататък-топлата вода!!

14

Сандо

преди 10 години

> Тоя робот е от 1980 година .Жалки сте . Глупости, щеше да набира 166 ако беше така, знази има поне ъпдейт !!!

13

смех

преди 10 години

малко хумор в съботната утрин-тия от бан с това метално *** и бай тошо щяха да разсмеят-колко се радват пенсиите-най после бг комиците вече и в европа-бан моля ви не се излагайте,пенсионирайте се достойно-това деца на 10г в час по трудово го сглобяват по света-и как пенсионер с гарсониерка и 1559лв пенсийка ще си го купи тоя ***-***

12

123

преди 10 години

ако повикването е неоснователно няма да се съставя акт по Закона за националната система за спешни повиквания 112, тъй като роботът няма "вина". Може да се състави такъв акт на неговия създател.

11

ААА

преди 10 години

Дворец пионеро!!!!! Тия срам нямат ли? Това е по-зле от направенотто пре 80-те на миналия е! Наглост, и били праили нАука!!!

10

sbgs

преди 10 години

И робот ако отговаря ще си върши по добре работата :D

9

Николай

преди 10 години

До prokuroraКогато някой успее да построй СкайНет :D

8

ToT

преди 10 години

А преди да позвъни на 112 роботът позвънява ли на Американската Агенция за национална сигурност (NSA)?

7

SS

преди 10 години

КАТО ГЛЕДАМ РОБКО 11 МАЙ ИМА КНИЖКА И Е МОТОРИСТ, ИНТЕРЕСНО МИ Е ДАЛИ МОТОРА МУ Е БАЛКАН

6

смях в залата

преди 10 години

той,Робота щял да подаде шише вода или вилица на неподвижния бай Петко от Неделино,а и други помощи некакви.Обаче робота като стане серийно ще бъде да речем 10000 лв,а на бай Петко пенсията 78 лв...Но няма проблем,"една фирма" ще ги субсидира родните ни хора с недъзи и ще им купи да речем 1000 роботчета,а после ...Всички се сещате откъде ще си избият разходите и прочие.Ей,тва БАН ама големи мозъци бре,само умни глави там,а такива ретро "роботи" в Япония сигурно ги зглобяват като Лего в детската,

5

mm

преди 10 години

много са жалки от бан горките. Тоя робот освен смях...не виждам какво друго може да предизвика. Пълна трагедия.

4

2122

преди 10 години

Каква е връзката между роботи "в помощ на възрастни хора и хора с увреждания" и "макет на съоръжение за добиване на енергия от морските вълни"? Или само да се покажем? Някой от експонатите участвал ли е в международна изложба (а да е награждаван)? Това, което БАН показва като визия, в Япония е отдавнашно минало. Преди дни "Дневник" ни запозна с успешно използване на роботи в музиката, а не само да се обаждат на тел. 112, че човекът бил паднал..

3

САШО

преди 10 години

Института по системно инженерство и роботика към БАН по повод 145-годишнината на Академията , да се затваря института, само лапате пари НЕКАДЪРНИЦИ.Тоя робот е от 1980 година .Жалки сте .

2

АНТИМУТРА

преди 10 години

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

prokurora

преди 10 години

А робот за ликвидиране на всички 240 хрантутници от парламента кога?