89

гери

преди 10 години

До RosenSmucheBokoхората на герб са честни и невинни! За какво да са размазани?

88

Анонимен

преди 10 години

Папуняк с вратовръзка...

87

Анонимен

преди 10 години

До RosenSmucheBoko За *** света е безкраен. Но за съжаление те не могат да го осъзнаят и затова ще бъдат безкрайни ***, както и тази мутра назначена да лиже задните части на Местан и Станишевю.

86

Богомил Трайков

преди 10 години

Г-н Лазаров, Вие сте най голямата грешка на системата на МВР. Вие сте мутра и нищо повече. Ако бяхте нормален човек имащ поне капка морал отдавна да сте си подали отставка и сте освободили обществото от поне един некадърник. Но Вие нямате морал, а също така и съвест. Една жена ще бъде без мъж и едно дете ще расте без баща, защото една мутра нищо неразбираща от полиция живее на върха на вълната против своя народ и прави теманета на проститутките на своя министър, като ги назначава за заместнички.

85

Х

преди 10 години

Има данни ,че заради некадърно ръководена акция от Лазаров загина един и бяха ранени трима командоси.

84

55

преди 10 години

Абе,работата е да се пренесе фокуса извън обсега на оставката на г-н Стакато....

83

АНОНИМЕН

преди 10 години

Данни дава и комшийката Мара кой влиза при Гана,но щом не съм видял си мълча ,а *** ,го видях с Петното не само аз ,а цяла България.Тези вече ни вземат за балъци и ***,все едно ,че не можем да разберем кой лъже и маже.

82

хе хей

преди 10 години

Кутев, не му ли свърши работното време на това драскало ? Ами ако плащаш на пост, то ще те разори бе човек ...

81

RosenSmucheBoko

преди 10 години

С действията си, вие показвате, че сте съпричастни на една престъпна клика, наречена ГРОБ!!! Но вие сте платени, вие сте малко и правителството няма да свалите!!!

80

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Въобще не се плашете от тази шепа платени подметки на престъпната групировка ГРОБ, г-н Премиер! Работете усърдно за мнозинството в България, което ви подкрепя безрезервно!!!

79

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Измитаите се от държавата по-добре, отколкото да продължавате да бъдете плащани с крадени от майка България пари. Като не ви харесва едно работещо правителство, никой не ви спира да се разкарате летище София ви чака. Разберете, че нищо няма да постигнете България е зад Орешарски и истинските българи искат ГРОБ да бъдат разобличени и осъдени, вие не сте нищо повече от платени ***!!!

78

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Как сте днес, ***? ***, наркомани и псевдо-активисти платени от ГРОБ това сте вие!!!! България е зад правителството!!!

77

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Нещастни гамени ходете събирайте боровинки в Швеция, там плащат по-добре!!! Правителството няма да падне, защото България е зад него!!!

76

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Оставете правителството да работи, платени ***!!! Милиони похарчиха заради вас; крадени милиони ви плащат от ГРОБ!!!! Вие съсипвате държавата!!! Не ви е срам, Българи да се наричате!!! Орешарски не се поддавай на ***!!! Работи спокойно да разобличиш престъпниците от ГРОБ и да ги съсипеш истинската България е твърдо зад теб!!!

75

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Нещастни престъпници са ГРОБ какво очаквахте, че 2 мандата ли ще управлявате? То не може след толкова крадене и престъпления да ви остави народа.... ама вие нагли не признавате резултатие. Половин милион загубеняци гласуваха за вас, още половин милион *** купихте това ли е мнозинство? България ясно показа, че не ви желае!!! Престанете с протестите и оставете правителството спокойно да работи за стабилизиране на държавата докарана до фалит от ГЕРПе*ерите!!!

74

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Нагли *** получават заплати, плащани от хората а не стъпват в парламента!!! Вместо това пак с пари от държавата, плащат на *** и наркомани да крякат и нарушават реда на милиони работещи софиянци!!! Няма да успеете гадове едно нещо ви чака и то е съд и затвор за престъпленията и кражбите които направихте за 4г. Г-н Орешарски, изобличавайте и наказвайте тези престъпници България е зад вас!!!

73

Анонимен

преди 10 години

Цяла България видя как *** плаща на Петното, Цяла България видя как Петното се ръкува с Черепарски и ще обсъждат с него ис Мая важни държавни въпроси и сега "имало данни " от "сигурен" източник ДУДУКОВ, смешници !

72

VB

преди 10 години

А какво стана със снимка с инструктажа Бюреков - Петното?

71

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Колко долно е да си платен *** на престъпна клика!!! То народа ви се смее, а вие като мишките и Марко Поло - ходите му по свирката, буквално!!! Какво ще правите, като се озове зад решетките Борисов, а? България подкрепя Орешарски!!!

70

RosenSmucheBoko

преди 10 години

Не стига, че са платени с крадени пари от Борисов, но и допълнителни разходи за нормалните, работещи хора създават тези гадове с тези блокирания на движението!!! Не ви ли е срам? И имате наглостта да се наричате Българи гадини жалки!!!