134

Усмивката

преди 10 години

Ами крайно време е да си подадеш оставката, но няма да си взимаш папката, а ще я сдадеш в секретна секция. За теб повече място в системата на МВР НЯМА! Защо героят Шарков с кръвта си трябва да мие наср*ния ти за*ник? Спите ли спокойно г-н главен секретар? Не ви ли гризе съвестта, ако имате такава? Убитият и ранените пострадаха заради вашата некадърност!

133

кольо

преди 10 години

е как двама цивилни! нали единия бил с парадната си униформа! ама четете си изказванията, бре!:-)))))

132

неразбрал

преди 10 години

Защо никъде не пише , че Лазаров е зет на Камен Пенков?Този факт обяснява много неща.

131

глупости....

преди 10 години

''Там ни чакаха''Просветление...Нали затова са ги пратили,защото тоя психопат денонощно е бил на прозореца с готовност да стреля на месо

130

Анонимен

преди 10 години

Само *** ще повярват ,че оперативните са отишли самоволно да снимат с камера.Сто процента са имали заповед но устна , та ако нещо се оплеска да не изгори някой началник.А може давъобще да не са ходили ,но някой трябва да го отнесе.Не министъра и главният секретар, те са "незаменими професионалисти".Лошото е ,че загина командос заради тези некадърници

129

хх

преди 10 години

Операцията е пълен провал !!! Подай си оставката.

128

Анонимен

преди 10 години

Брей, много активни днес Боковите ***! Не сме забравили кои са Борисов и Цветанов, какви ги натвориха и колко им е акъла!

127

Анонимен

преди 10 години

..."Единият от двамата е Павел Ангелов, бивш бодигард на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов"... Какво още трябва да се случи, за да бъдат разкарани от държавната хранилка, а извършилите и подобни престъпления да бъдат вкарани в затвора? Нима честните полицаи не знаят кои са Бойковите *** в службата и да се отърват от тях? Не е ли време да се отървем и от Вожда, преди да е доразсипал Държавата, както успешно го прави вече 10 години? Кой избута подобен негодник на властови позиции?

126

АНАЛИН

преди 10 години

ДОБРЕ, АКО НЕ СИ ТИ , КОЙ Е ВИНОВЕН ... НА БАЦЕ БОДИГАРДА ЛИ, ДА ГО Е.А ?

125

пцццс

преди 10 години

не ми се пише 123наи добре го каза ...този дето прилича на *** веднага трябваше даси подаде оставка ....,а не да ходи да ида има убити полицаи заради него.оставка е макоо...разследване ииии затвор и за него и приятеля му овчев

124

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ на снимката,единственото му предимство било,че бил зет на ОНЯ

123

ыью

преди 10 години

Мислех си, че полицаите са истински мъже е те са по големи п...тки от п...ките. За пример Офчев и този на снимката.

122

Анонимен

преди 10 години

Шефе, бият наште! Да бягаме или да се предаваме? Добре че бабата е спяла, иначе и тя ако бе грабнала хурката и насмела спецотряда, щеше да овършее мегдана и да ми станат на барети....

121

Михаил

преди 10 години

ОСТАВКА!!!!!!

120

Анонимен

преди 10 години

Ало, шефе. Търсят те по мобифона.- Ало, кое бе?- Абре, брато. Стига стия пирамиди, фараони бре. Дай пари да правим бизнес.- Я па тоа...О-о-о тигре, тигре леимаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени.О-о-о тигре, тигре леняаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички.А-а-а-а-а-а-а опала.

119

П.Петров

преди 10 години

Естествено, че ги е чакал, *** нагъл! Тези 4-ри пушки и 300 патрона да не си ги е държал за красота в стъклена витрина ?! Ако не беше подготвен да посрещне нападение, обикновени полицаи щяха да идат да го приберат, а не да се обаждат за барети. ***, който от некомпетентност е подценил ситуацията и е подписал заповедта не е само за оставка, а и за затвора, както и този, който го е назначил на поста! ОСТАВКА НА ЦЯЛАТА НАГЛА, НЕКАДЪРНА И КРАДЛИВА ШАЙКА!

118

losHo

преди 10 години

Питам само къде са звукови, газови, светлинни и др. гранати, обичайно използвани в такива операции по света!!!

117

Михаил

преди 10 години

И искам да знам защо постоянно някой ми трие коментарите. Аз ще продължа да ги пиша!

116

Михаил

преди 10 години

Истинският проблем е, че те са отишли с леко бойно снаражение, подадени са им напълно погрешни данни и са били леко оборудвани - целта? Това е въпросът! Каква е била целта, защо са пратили хора с леко снаражение срещу луд в добро бойно снаражение? Само Чък Норис може да победи въоражен с клечка за зъби. Според мен са пратени нарочно по този начин, заради поредната *** бъркотия на ДРУГАРИТЕ!Винаги когато прецакат нещо, правят подобна гадост за да отклонят вниманието на хората!

115

детектор

преди 10 години

Коя барета ще се обърне към главния секретар с "шефе"?!?!ха, посмали малко