117

Радой Ралин

преди 10 години

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папи

116

Облог

преди 10 години

Обзалагам се че следващата инономическа стъпка е да почне да продава газ срещу рубли - това ще е достатъчно!

115

Анонимен

преди 10 години

Путин ще наложи ответни санкции на САЩ и ЕС1.Ще замрази авоарите на световната търговска банка2.Ще си издърпа инвестициите си от западна Европа и САЩ3.Ще повиши лихвеният процент на непослушковците4.Ще повиши цените на газта и горивата и същевременно ще ги спре5.Ще наложи икономически рестрикции на ЕС и САЩ6.Ще оттегли валутния си борд от САЩ, в следствие на което, долара ще се срине7.Единна валута ще стане конвертируемата рубла8. Ще вкара В България 10 млн. леки коли, които ще се продават за 1лв. Един лев ли? ДА ДА, ама Лада, с чистачка от вътрешната страна на стъклото

114

анонимен

преди 10 години

Док. Филм "imperia invisible new world order" bg subs........вижте и доказателствата на Alex Jones...

113

путкин

преди 10 години

Защо всички комунисти, пращат децата си на запад, държат парите си в западни банки, карат западни коли, лекуват се назапад, използват западни технологии, пият кока-кола, бръснат се с жилет, ползват френски парюми, носят италиянски костюми и т.н.? Защо? Щото са хитри, пак нас ни държат прости, за да им се подчиняваме. Само Ленин е добър комунист, защото е мъртъв!

112

путкин

преди 10 години

Питам се, кой и защо уби Георги Димитров?

111

Анонимен

преди 10 години

до #141Напълно си прав

110

Сър Пичук

преди 10 години

Ей напушените,Комунистите/цоциалистите, какъвто е *** не понасят ВСЯКА религия, включително Православието, за тях религията е опиум на народа. Твърденията за "съюз на православни държави" е като съюз между героите от 1001 нощ. Путин иска да възроди руската империя и неговите цели са единствено имперски. На него не му пука за вас, за вашите пенсии, заплати, деца и т.н.

109

росомаха

преди 10 години

Тия санкции с/у болшевиките ще развалят рахатлъка на десетина милиона от поданиците, останалите сто и кусур си я карат по тяхному - картошки, рибка, гъбки и зверобой /самогон/ задължително, а дивеч от време на време в тайгата - инфраструктура, пътища и други екстри е лукс. На мужиците, че и на полковника им е през оная работа - да му мислят останалия свят които не слизат от колите си и не знаят да събират дърва за зимата.

108

анонимен

преди 10 години

Спокойно Президента ще ни напазарува газ от Катар.........

107

Анонимен

преди 10 години

Много плюят от руските си компютри и операционни системи, тъпите ***, не виждат по далеч и от носа си с промитите си мозъци, и нета който ползвате го купувате от запада, а да забравих че това е технология на Русия

106

><

преди 10 години

Личи си, че Путин е играч от класа за разлика от опонетите си ( САЩ и ЕС )...... а и старата българска поговорка "куче което лае не хапе"(отнася се за псето Обама) важи с пълна сила !

105

анонимен

преди 10 години

Тук е Бойко Борисов под прикритие "Стамболов" и се защитава без никой да го бие.

104

Анонимен

преди 10 години

До АнонименShte vidish kak ot dogodina shte pikaiat gaz v russia :)skoro nikoi niama da kupuva ot teia kominiagi bezdelni

103

Анонимен

преди 10 години

Vseki koito si misli che razedinenieto na ukraina ne planirano e pylen glupak. tochno tova e celta na zapada, razdeliai i vladei. ukraina nai-veroiatno shte byde razdelena na oshte parcheta, no zapadnata chast shte ostane s EU. Tam shte bydat razpolozeni PRO protiv ruskite iadreni oryzia. Vsichki koito komentirat daze ideia si niamat za kakvo stava vypros. Nikoi pet pari ne dava za Krim :)

102

Анонимен

преди 10 години

Стамболов - бе бегай обратно гроба бе!Дай библиографска справка - да видим дали все пак не е американско изданието!

101

Неутрален

преди 10 години

Германия има най-много инвестиции и пари в Русия така че мадам Меркел само се прави само на мъж, а всъщност е една от страните която също иска диалог, Аржентина защити Русия и то право в очите на Олан (Франция), Аржентина е вече голям играч в световната икономика. Високопоставен в Русия каза "санкциите срещу Русия са смешни и са плод на психическото разтройство на Обама"

100

емо

преди 10 години

нормалните хора са на страната на русия срещи световния престъпник сащ и гъзолизците му.всички останали са за освидетелстване и за лудница.не може да си нормален и да подкрепяш световния грабител

99

БоСимеонов

преди 10 години

Санкциите на САЩ бяха да замразят сметки на една шепа хора. Ако Путин наложи санкции...Европа угасва. Аз ви казвах, че ще пращаме Меркел да помпи нефт в северно море, ама ми цъкахте минусчета. И сега цъкайте. Като ни стане бензина 5 лева на кой американофил по-напред да му го цъкна?

98

KpacuB

преди 10 години

До 103 АНТИМУТРАТи ходил ли си в Кърджали, че да ги знаеш тези неща? Хората в Кърджали и околностите си гледат съвестно работата и това, че доста от тях ходят на джамия, а не на църква, не ги прави по-малко българи. Когато си сменяха имената сами си отидоха, и въпреки това все още си имат българските паспорти, и не са се отказали от гражданството си. Националността не е тясно свързана с религията. Но *** като теб от Атака, само им дай да плашат с мохамеданите от Кърджали.