52

до русофил

преди 10 години

До болгарТе руснаците ни освободиха и от Македония, даже създадоха изкуствена нация. И от Беломорска Тракия ни освободиха и от Северна Добруджа. И за Съединението на България са били против и са инициирали Сръбско-Българската война. Дори министър Лавров заяви: Болгар

51

анализ

преди 10 години

Как би изглеждала кризата, ако Украйна беше запазила ядрения си арсенал от 1800 ядрени бойни глави ? ? ?Много скоро забравихме, че Украйна доброволно се отказа от ядрения си потенциал, а Русия се ангажира да бъде гарант за териториалната цялост на Украйна . . .

50

болгар

преди 10 години

Да Живее РУСИЯ И СЛАВНАТА РУСКА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И КРИМ

49

Анонимен

преди 10 години

Пошел я выбрасывать мусор. Около бачков стоит грязный, оборванный бомж и копается в мусоре. Я выкидываю пакет, он мне улыбается во весь беззубый рот, и восклицает: Ура! Крым наш!

48

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен60 Много си *** бе я прочети малко историята! Бандера е украйнски националист отговорен за избиването на хиляди поляци неговата бригада воюва на страна на фашистка германия срещу русия *** който не са компетентни да не пишат глупости

47

Анонимен

преди 10 години

Бандера е поляк борещ се против германските и руските фашисти. Загива в германски концентрационен лагер. Сега поляци в Украйна няма. Избити са най-напред от германци и русняци заедно, после от германци и накрая от руснаци. Те това са и бандеровците. Българите там нямаха своя Бандера, ама и тях почти ги избиха. Та ти не си болгар, ти си германо-руски ФАШИСТ. Като пишеш не пъди - смърди!

46

болгар

преди 10 години

Спрете им газа на теи БАНДЕРОВЦИ братя руси и проблемът ще се реши з един месец

45

Анонимен

преди 10 години

. c o m Писна ми от простаци!!!

44

Анонимен

преди 10 години

И отзад след youtube

43

Анонимен

преди 10 години

Износът на Донецк за Русия е износът на Кремиковци за Илия Павлов. Няма никакъв пазар, има пълнене джобовете на руските и украинските думбази. И за да е картината пълна, ето ви един класически аншлус със гаутлайтер и всичко останало. Просто, както някога Хитлер е потрябвал на германските олигарси. Накрая разбира се ще си счупят главите, ама кой ще пати? Гледайте внимателно: youtube/watch?v=AOjw_hR00oIИ три w отпред, ако редактора ги е махнал

42

Анонимен

преди 10 години

До Боби Украйна произвежда собствен танк на базата на Т-84, с който пребори руския Т-90 на търг в Тайланд. За разлика от руснаците, украинците могат да правят транспортни самолети и го правят. Украйна в момента работи по съвместен проект за космодрум в Бразилия, откъдето да изстрелва украински ракети. Ако руснаците не им се мешат и не ги спъват, Украйна ще се справи повече от отлично.

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 43Руснаците и *** от галичина никога не са или и няма да бъдат братски народи.

40

Сабин

преди 10 години

Поздравявам руснаците с победата на Евробюрократите с бели якички. Това е триумф над Евро-деспотизма. Ако в Европа си мислят - че и от НАТО, че могат да стегнат примката около Русия - ама така се заблуждават. Много жалко, че Европа жертваха Украйна и хората на Майдана. Както и у нас, Евро-циниците купиха тук таме някой виден украйнски "борец" за свобода(например бокрьор) и се роди една "много чиста" революция. Ама и наивници са тия от Европа. Още веднъж горещи поздрави на Русия за победата.

39

J

преди 10 години

ЕвросъюзЪТ трябва да почне да се държи като Евросъюз а не като американски щат....

38

на Вангя братчеда!!!

преди 10 години

Пророчествата за края на света са на път да се реализират!!! Виновно ще е късоръкото кагебиско гномче-той ще е причината за термоядрения край!!! Краят няма да е светкавичен-поне 7-9 месеца ще отнеме!!!Пише го на 100 места-края на света по времето на 44-я президент на САЩ който е цветнокож и по времето на 111 папа-сегашния Франциск!!! Да му мислят тея с децата и внучетата!!! Всички останали да се кефят щото ще са преки свидетели на финала!!! Бати якото зрелище ще бъде-на небето ще има 2 слънца!!!

37

Анонимен

преди 10 години

Запасявайте се със стоки орт първа необходимост защото няма как да се избегне въоръжения конфликт между Русия и Украйна.

36

дядо

преди 10 години

"Войната е еврейска жътва"-- Хенри Форд

35

1

преди 10 години

никога не сме влизали в ЕС само заради бившите братушки, по докладите на ЕС се вижда, че не изпълняаме нищо от това което трябва защото СърГей и компания гледат как да окрадат фондовете и нищо да не се направи, че току виж хората се поуправили малко и ги свалили с камъни

34

1

преди 10 години

*** пак искат да тровят живота на хората, какви САЩ кви 5 лева, един дето се е взел за господ нахлува в суверенна държава, където хората живеят зле само заради Русия и иска те да продължат да са бедни и да *** от глад. Толкова е просто обаче трябва да се оставят предразсъдъците настрана и малко от малко да са гледа обективно. Русия е ***, Путин е най-големия русофоб!

33

Анонимен

преди 10 години

Като украинците почнат да гладуват, ето тогава ще разчистят тая ***. Сега явно седят, чакат и се надяват ЯЙценюк да е хванал Бога за оная работа, ама НЪЦ. Щели условия за газа да поставят. Ами като Милер им врътне кранчето като преди няколко години, ще видим кой, какво, къде и накого ще го сложи.