8

Homer

преди 10 години

***, как не ви е срам да си играете със съдбите на толкова малки деца! Дано има възмездие за плужеците, искрено се надявам да горите щом посегнахте на най-ценното ДЕЦАТА! Не ви е срам!

7

Вдъновен

преди 10 години

Вероятно е малко извън темата, но според мен по-садистична и отвратителна физиономия от тази на д-р Таня Андреева рядко се среща. А иначе може да е прекрасен човек, знам ли... ;)

6

Коки

преди 10 години

Къв фонд, кви 5 лева?Не е виновна директорката. Децата се разболяват повече, защото условията да живот в България са лоши, и затова е виновна държавата. Няма достъп до качествено здравеопазване, и затова е виновна държавата. Няма пари за лечението на тези сеца, защото почти никой не се осигурява - държавата е пенсионери, държавни служители, *** и сив сектор.Е който и да е директор трябва да си ги вади парите из отзад, за да върви работата. А самият фонд е създаден, за да има заплатки.

5

ПЦЦЦ

преди 10 години

малко им остана нека вършат глупости .....слеед това прокурор иии....ЗАТВОР.Задължително . КАЗАХ

4

?!?

преди 10 години

Докато има такова управление в министерството, няма значение кой ще е шефа на фонда.

3

сия

преди 10 години

кога ще признаеш че освен доктори има мед сестри фелдшери лаборанти които едвам свьрзват двата края земиим дигни малко заплатите че ще избягат в чужбина а колкото до до фонда той е излишен един зам министьр ще вьрши същата работа но нали трябва нашите да имат убави слжби и да харчат народни пари

2

O.o

преди 10 години

До АнонименНослето е малко като чучур на кафемашина, ама ако я гледаме в гръб няма да се забелязва. Иначе е същата отровна гъба като другите мухоморки начело с надишания с лепило премиер.

1

Анонимен

преди 10 години

Ама е убавица министърката!