189

Анонимен

преди 10 години

Направи ли изказване Борисов, сайта се изпълва с ***. Те, разбира се, никого не могат да заблудят с коментарите си, защото се отличават със 100% присъствие и 0,001% мисъл. Толкова ли няма кой да им напише нещо като указание по-подробно около опорните точки, че да не излагат Кутев, Йотова, Буруджиева, Манолова, Нинова. Май и Моника Станишева е позагубила равновесие от изхвърлянията на подопечните си в парламента. Не може само с аругантни крясъци и манипулации. Няма как да обсебите всички.

188

Дръндер

преди 10 години

Г-н Наглец, вие ли ще говорите за наглост? Това наистина е нагло г-н наглец, кофти е когато не ви оставят да правите каквото си искате а г-н Наглец?

187

Анонимен

преди 10 години

Много са корумпираните в България и те не искат нито истина, нито справедливост. 20 години кражби, лъжи, грандомания и манипулации от страна на БСП и техните коалиционни партньори доведоха до този разпад на държавността в името на личните им интереси за облагодетелстване. Уплашиха се от Борисов, защото единствен се опита да промени нещата. Затова са така заидно в бясната си злоба да го охулят и отстранят, но няма да стане. Те всички заедно са лилипути и алчността им ще ги погуби вкупом. Предстои

186

ДПС победа.

преди 10 години

Радвай се Боко, че на другите избори да нямаш само един човек в комисията.

185

Тошко

преди 10 години

Тази мутри (сикаджийчето), ще ШИБА Местан (чикиджийчето)! Много скоро на порно!

184

алф

преди 10 години

Наглост,а ? А я разкажи баце, как ключов свидетел по дело,свързано с името ти,се самоубива с пистолет,с изтрел в тила, с белезници на ръцете ,охраняван от 4 *** полицаи ! наглост ,а ?

183

ВМРО

преди 10 години

Народът ни е толкова отчаян и изпростял,че гласува само за главните виновници за разрухата,упадъка и геноцида над българите.Настръхвам ,почти половината ще гласуват за банкянския бандит ***,а другата половина за т.нар. социалисти,които вървят в комплект с турската партия ДПС.Бог да ни е помощ...

182

Анонимен

преди 10 години

Боко Ропоня е най-големия лъжец и наглец!Само това е научил от Тато , докато му близеше краката.Селяка си остава *** *** , независимо колко е откраднал.Пфу , бай *** пасти да яде.Тлъст и плешив *** с излъчване на ***...

181

american boy

преди 10 години

Горе главата бате Бойко с Бога напред! Народа те обича и те иска за премиер! Бил си ги, и пак ше ги биеш комунистите, както на Евро-изборите, така и на предсрочните парламентарни, които неминуемо се задават!

180

Анонимен

преди 10 години

Това същество от снимката ли говори за наглост? Този *** ли, който отрича всичко и всички, за да скрие жълтия си ***? Отдавна трябваше да сме по площадите и да поискаме действително разследване на золумите му и поставянето му на подходящо за крадци и лъжци място. В противен случай цирковете ще продължат, ако външна сила не се погрижи за отстраняването му. Този *** продължава да се мисли за политически фактор, а е само един дребен престъпник, пазвантин и ***!

179

Анонимен

преди 10 години

Тая мутра сикаджийска ще му лъснат машинациите на тези избори , без костинброд и цик ще видим реалните проценти за ГРОБ

178

Анонимен

преди 10 години

До: <pr***gerb.bg>Относно: do BorisovДата: Четвъртък, 2014, Март 20 21:06:42 EETПоставяш си за самоцел да останеш във властта за да избегнеш Правосъдието.Това Правосъдие,което ти изкриви; коетоняма да те закача-ако не разединяваш народа и не правиш повече провокации и лобираш Олигархията.В противен случай не оставяш никакъв друг избор,освен да излезеш от властта със срам и позор.

177

sallaadin

преди 10 години

Българските приказки започват с Имало едно време , и целокупният български народ все гледа назад потънал в спомени за: бай Тошо, преди бай Тошо, за Симеончо, за Ванката Костов, за вече порасналият Симеончо НДСВто, за бат Бойко и тия Тримата преди него и т.н. и т.н., Ама като се събуди сутрин му се иска въобще да не се е събуждал.

176

Илиян

преди 10 години

Боко явно още смята, че с него трябва да се съобразяват.

175

Gorge

преди 10 години

Парламента не трябва да допуска никой гербер в ЦИК, ако иска тази комисия да работи нормално.

174

Огнян Стоянов

преди 10 години

Бойко този път е обиден на парламента, защото председателя на ЦИК не е от ГЕРБ, чудя се този човек докъде ще стигне с желанията си и длъжен ли е някой да се съобразява с тях.

173

Анонимен

преди 10 години

Фирма на съпругата на депутата от БСП Георги Кадиев - Соня, е спечелила обществена поръчка за 2,5 млн. лева за доставка на ток на командването на Военноморските сили.Това става ясно от регистъра на обществените поръчки, пише Сега.Енерджи съплай е спечелила в конкуренция с още две оферти.Соня Кадиева е спечелила поръчка и в София, където доскоро съпругът й беше общински съветник.Тя доставя ток на Софийска вода срещу 1.5 млн. лв. без ДДС.

172

Спомени

преди 10 години

Точно Борисов да говори за наглост и неуважение е малко несериозно. Нека бившият премиер си спомни по какъв начин управляваше България и как не искаше да влезе в Народното събрание за парламентарен контрол и тогава да се възмущава.

171

Христов

преди 10 години

Борисов май още се изживява като управляващ.

170

Анонимен

преди 10 години

Интеуект,та дрънка!