35

според някои

преди 10 години

предсказатели, след векове ще бъде възможно пътуване в миналото. Та по въпроса за самолета, някои от бъдещето има интерес към този самолет или някои от хората в него. Или пък просто се е объркал пуснал е машинката на неправилното място в неправилното време. Каква нелепост да се видиш с пра пра.... внука си да речем. Ама още по големия парадокс е че един самолет изчезва и няма никаква надеждна информация- този го засякъл, другия нам кво си, ама от теории няма ли нещо сигурно в този LOST свят

34

Анонимен

преди 10 години

Жалко за хората! Дано историята има добър край!Наистина, непонятно е как изчезва самолет, при положение, че могат да намеря игла, където и да е в Слънчевата система..

33

Веско

преди 10 години

А може би не сте чували за експеримента Филаделфия,когато при първият опит скриват цял кораб,а на вторият кораба се телепортира,и се предполага че е минал през паралелни светове.Това е само теория на конспирацията но все пак...

32

Анонимен

преди 10 години

До shuskataможе би просто толкова са ни "модерни технологиите" на пук на всички писания за ракетни щитове, сателити и тн

31

shuskata

преди 10 години

Ne moga da si obiasnia kak v nashiya vek na moderni tehnologii edin samolet ne moje da bude otkrit veche dve sedmici? İma neshto gnilo ,koeto se krie umishleno. İma tolkova radari, sateliti i tehnologiya za zasichne na voenni i putnicheski samoleti i dosega ne e spomenato nishto . Jalko za horata v samoleta i tehnite blizki ,na koito ne im ostanaha veche sili vseki den chakat *** kakvito i da bilo !

30

3332

преди 10 години

Най-вероятна и логична ми се струва теорията, че е отвлечен заради някой от присъстващите на борда. Но от всичките ми изгледани епизоди за разследване на самолетни катастрофи оставам с впечатление, че понякога причините са съвсем "невероятни" и никога никои не би се досетил за тях. Обикновено истината излиза наяве след откриването на останките или след намирането на черните кутии (което в някои случаи може да отнеме години), а от там и година-две разследване....... Има да почакаме ....

29

Анонимен

преди 10 години

С всички тия специалисти по какви ли не технологии, може да се предположи, че с този полет са доказали, че могат да скрият самолет. Да се надяваме, че са се обзаложили за някакъв приличен срок на издирване, след което сами да се появят след успешната си демонстрация.

28

Анонимен

преди 10 години

Осмата теория е, че в САЩ всяка година 7000 души не дочакват донори за органи. И сега американските органни лобисти са решили този проблем с един замах. Догодина пак. Вместо да чакат американците цунами и да предлагат да осиновят децата, останали без родители в Индонезия.

27

соларис

преди 10 години

До,НагоренПопокатепетъл ако този самолет е някъде няма начин да не го намерят,единственото място по света където неможе да се открие е под водата,всички други теории са абсурдни,ей така изчезва самолет,я стига глупости,жалко за хората само.

26

Елементарно!

преди 10 години

Ако бяха питали Станишев, всичко щеше да е ясно! Виновен е Борисов! Скрил го е в задния си джоб! :)

25

koit

преди 10 години

7 versii-koq si izbira6...?

24

Анонимен

преди 10 години

Сомалийските пирати са се преквалифицирали и сега отвличат аероплани,било по печелившо.

23

А аз мисля ,че...II

преди 10 години

създателите на проекта и единия пилот и се намират някъде или в азиатските или в арабските държави.и следващите причини са горе описаните в статията.

22

А аз мисля,че..

преди 10 години

самолета е бил планиран да се отвлече.Самият факт,че на него са пътували 4ма нови създатели на "нов проект за нежидим самолет" го прави доста апетитна хапка за терористи.Дори тези 4ма изобретатели били подали 1 седмица преди да летят молба за патент на изобретението си.Та според мен има няколко варианта:Тия с крадените паспорти е трябвало да отвлекат самолета и 1.При смяна на курса и неполучен отговор от пилотите от земята са ги ударили.2.Самолета е отвлечен ,като са останали живи само

21

Анонимен

преди 10 години

Сомалийските пирати, криеха цели танкери, та един самолет ли?

20

m0105

преди 10 години

Boje, slez na zemqta da si obere6 versiite!!!Mariq kak moje da pi6e6 takiva gluposti, ti dose6ta6 li se 4e tova e 4ove6ka tragediq i da pi6e6 tup humor i da se smee6 na 4ujd grub e nedopustimo.

19

Мария

преди 10 години

Моята версия е най-вероятна.Пилотите са яли нещо развалено и след като единият отива по нужда другият не издържа и ходи да му тропа на вратата в тоалетната. Бордният инженер пък може да се е възползвал от момента и да е натисналл стюардесата.

18

Bai Hoi

преди 10 години

KaCNAL E NA GERENA I bORAT VZIMA NAI CHERNITE PUTNICI ZA IGRACHI V LEVSKI !!!

17

Анонимен

преди 10 години

Полет 370 е бил свален от Виетнам

16

Анонимен

преди 10 години

Самолета е в Китай. На борда са били 12 специалисти по авио технологии!