60

Анонимен

преди 10 години

Ако има партия дето да се залови сериозно с далаверите на БСП и да осъди виновните за мизерията ни аз ще гласувам за нея.Търси се анти БСП партия за която да гласувам!

59

nedkodd

преди 10 години

Аз вярвам,че браткото на стънишку няма концесии,но оооще по-вече вярвам,че и моникатъ НЯМА. А ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ ???

58

Един

преди 10 години

Брат ти няма концесии, ама ще вземе няколко милиончета за проектирането на комплекса. Какъв *** си Станишка, просто не е истина - жената уреждаме, братчето уреждаме, само българските избиратели кучета ги яли.

57

Анонимен

преди 10 години

И да отсечеш, и да не осечеш, все тая. На едно куче излезе ли му име, че е бясно, връщане назад няма. С толкова много измами в лична изгода, няма как да бъде защитен който и да е, пък било той и председателя на ПЕС. Излагането е пълно и не е единствено. Моника Хохегер върна трошичка от заграбеното. Ти в личен план не си върнал нищо. Какъв пример даваш на другарите си. Ако върнете дори малка част от заграбеното по време на прехода, Народът ще живне. Ама де гиди алчност нечовешка. Тя ви е в кръвта

56

pepe

преди 10 години

Съсела е скапан наглец и лъжец!

55

Анонимен

преди 10 години

Как пък само вашите роднини, в прекия и преносния смисъл, се оказахте най-кадърните инициативни хора в България, бе. Корумпирахте всички, което срещнахте по пътя си и след големия катарзис продължавате с още по-голям хъс. Само на това разчитате. Понеже овладяхте и съдебната система, тя е вашия съюзник в далаверите. Менкате си всичко, що е за менкане. Нямате страх от Бога, но не атеизма ви е виновен. Морал ви липсва, затова човещината ви е чужда. Бог забавя, но не забравя и нали сте чували как.

54

ЦВЕТА

преди 10 години

Като лъжеш,вярваш ли си,че очакваш и ние да ти повярваме ?

53

SS

преди 10 години

На снимката - двама дружки, "нежни като теменужки"...

52

Анонимен

преди 10 години

Скучно ми е.Даже комунистите не са на линия.След мача шефа им ще ги накаже.

51

Зо

преди 10 години

Ивас има кой да ви съди!!!!!!!!!!!

50

да бе

преди 10 години

Очаквайте този гризач да каже,че няма и брат.

49

Анонимен

преди 10 години

Батко и Братко част втора.

48

павел

преди 10 години

комунист и доверие

47

..........

преди 10 години

Навсякъде по морето брата на този пу..о има интереси и е замесен.Какво стана с руския хотел на скалите в центура на Созопол? Пак ненаситния Станишев брат е намесен.Завзеха де що може да се строи и нацвъкаха грозни сгради.Един по-долу иска да се развива туризма.Няма пътища, канализация, нито места за паркиране, само набутани сгради , колкото може по-близо до морето.Абе никой не планира, не мисли с главата си, само гледа да направи парици за малкото време на власт.

46

Анонимен

преди 10 години

ТЕРМИНА ИНВЕСТИТОРСКИ ИНТЕРЕС ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА МЕСТА КЪДЕТО ИМА ПЛАНИНИ ИЛИ ПЯСЪК,А НА МЕСТА КАТО:ПАВЛИКЕНИ,ЛЕВСКИ,КАРНОБАТ,ОМУРТАГ,ЕЛХОВО,ВРАЦА И ДР.

45

Анонимен

преди 10 години

Народеееееееееееее.......

44

Анонимен

преди 10 години

"Собствените имоти" били резултат от заменки/съмнителни/

43

Анонимен

преди 10 години

Мафия

42

Анонимен

преди 10 години

Не ми е гнусен Станишев-гнусни са ми моите сънародници без значение техния етнос и т.н,който плюеки по Борисов,Царя и кого ли още не накрая избират този търтей..Станишев и приближените му на по-горните нива от БСП са точен пример за политици който наистина са много далеч от манталитета,нуждите на собствения си народ..гледат наистина много надменно над обществото.

41

Анонимен

преди 10 години

На това и ти не си вярваш. Както винаги приказки проформа. Кражби и манипулации...Не ви стигнаха 25 години. От бащи на деца, от деца на внуци и така до края на света. Станахте всички милионери, за да ни учите на морал. Не давате възможност на никого да направи нещо полезно за тази страна. Как се не свърши тази ваша алчност, грандомания и непогрешимост. С ДС си намирате ненаситници като вас/СПИН/ , за да не изпуснете властта и благинките, заради които сън не спите. И затова ли ГЕРБ ви е виновен.