90

118

преди 10 години

Днес няма да критикувам малоумната политика на тия проджници и антибългари. Но хора, кажете ми не вили писна да им гледате грзните мутри на тия чукундури ореьа местан серГей болен.......аре да ги махаме вече тия ***

89

Анонимен

преди 10 години

Аз съм ЗА увеличаването на санкцийте на болния лилипут ***! Да сложим край на лудоста!

88

Анонимен

преди 10 години

Г-н Орешарски, не съм забелязала някъде някой да Ви е забелязал. Какво ще кажете или предложите е без значение, защото думата Ви не тежи. Това е само за нас, за да разберем какви са намеренията Ви. Не че ще са истинските, де. Защото едно говорите, друго вършите, за да не настъпите мотиката на коалицията, особено на ДПС. Атака си е изпяла отдавна "бойната" песен и се надява само да ползува по-дълго благинките, защото търгаша Бареков и неговите "независими" вече я замениха и се държат по плана.

87

Отлуната

преди 10 години

Аз съм против санкцийте срещу Русия.

86

Моше

преди 10 години

Аз съм съгласен всякакви станции да изтърпим само и само НАТО-вските войски да маршируват победоносно на червения площад.А няма ли санкции с най скъпия газ който България купува?Не искат ли неустойки за морално остарели реактори които искат да ни пробутат?

85

Анонимен

преди 10 години

"Санкцийте не са решение и стратегия,санкцийте са пълна липса на такива"-Х.Кисинджър

84

Крим

преди 10 години

Господа, иска да опитаме да бъдем честни ! Може да бъде трудно да призная , ама това е факт: българското Черноморие се развива изключително чрез руски инвестиции. Дори не говорим за туризм и други приходи от руски.Ако напусне руснак, който дойде в България? ЕС и САЩ ли?

83

Анонимен

преди 10 години

И България и Русия са един дол дренки - гнили и червиви и за *** за зеле не стават... Вместо две нормални демократични държави - две олигархични мафии... А рубладжиите да замълчат с "великата" им Русия, дето 90% са алкохолици и един хладилник не са произвели, да не говорим за друго.

82

аз съм

преди 10 години

Щом ЕС ще ни казва какво да правим,щом нямаме собствена политика за какво ни е този министър председател, този президент, народно събрание, необходимо е един чиновник който да свежда решенията на Брюксел до знанието на народа и ресорни изпълнители. Знаете ли колко много пари ще се спестят.

81

Анонимен

преди 10 години

Смешковците от запада щели да налагат санкции на една могъща Русия, от която и те зависят. Така и не си взеха поука от историята, че който е тръгнал срещу руснаците, добро не е видял. Лошото е, че е че *** освен да се навежда друго нищо не умее.

80

Анонимен

преди 10 години

Бугаристанецът винаги е бил и ще си остане една робска душица. Народ, който не е извоювал никога сам свободата си, никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.

79

Безродници

преди 10 години

Доказа се тезата че така наречените "демократи" ,всъщност са най-гнусните антибългари!!!Факт!!!

78

НЕ на лицемерният ЕС

преди 10 години

*** еничари полудяха!!!!Така им се искаше България да загуби милиарди и да фалира!!!!Вън *** ***!!!Да се отвори Белене и всички престъпници и предатели ***!!!!

77

Анонимен

преди 10 години

Чакай бе, Орешарски, ти вчера каза друго! Какво става, хора?!Може да си малка и слаба държава. Но поне малко гордост.Защо не премълча вчера?

76

крив макарон

преди 10 години

Ами хайде разберете се бе Орешарски ти ли си по луд или външния ти министър или и двамата сте *** .... мамка му стара

75

Трольо Тролев

преди 10 години

. (Точка)

74

Бънди

преди 10 години

Смислено решение, дано да го изпълнят. Борис трети е казал: НЕ винаги с Русия, но никога срещу Русия.

73

стоян петров

преди 10 години

До 86 Обясни подробно как точно България ще изчезне при санкции срещу Русия.

72

БАЧКАТОР

преди 10 години

Няма вечни приятели -само вечни интереси.. В наш финансов български интерес е да не се дървим на Русия и по-малко да въртим опашка пред пуяци като Оланд и Джон Кери. Дори самата баба Меркел даде назад по въпроса за санкциите. Щом ГЕРМАНЦИТЕ си мълчат ,ние защо да се заяждаме?

71

Псевдо?

преди 10 години

Чета коментарите на някои супер псевдо-демократи и се изумявам от техния комплексарски стремеж да се изявят като по-големи европейци от западните такива и да плюят Русия. Мога да кажа, че тук никой не се интересува толкова от случващото се в Украйна, няма драма. Така че драги, не повтаряйте това, което лицемерно твърдят (М. и О.), а мислете с главите си.