69

Анонимен

преди 10 години

Софийски гъзета спрете да серете по нашето Черноморие ! Стойте си у Софето и си плажувайте у дерето !

68

Анонимен

преди 10 години

hahaha onia goliama dalavera zaformi drygaria kornezov i ostanalite podlogi .

67

Варненец

преди 10 години

А, бре, само шопите реват! Натискайте си задните части и не шавайте много, безплатен обяд няма. От май до септември се довличате по подобни пущинаци с таралясниците си, наторявате обилно навсякъде, тонове дамаджани двулитровки от евтина бира... А ние? Пари, само срещу пари на морето. Няма да има далавери!

66

Цветан

преди 10 години

Защо беленци и Общинския съвет там ,никой не ги пита какво искат ,а всички говорят ст от собствената си камбанария ? Основния поток на птици на път за топлите страни и обратно ,минава точно над Бяла , а не над карадере ! Сега остава ,така наречените защитници на природата да вземат и да изселят беленци от селището им ! *** софийски , такова е положението и с другата местност - Иракли ! Не могат хората да им изчистят спринцовките от плажа и горите наоколо ,дето се дрогират!

65

СЛАВИ

преди 10 години

*** ,ГЕРБАДЖИЙСКИ , АЗ НЕ ПОДЪРЖАМ СТАНИШЕВ ,НО АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА БРАТ МУ ,НЕ БИХ СЕ ОТКАЗАЛ ОТ НЯКОЛКО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВА ,ЗА ДА НАПРАВЯ ПРОЕКТ НА ЕДИ КОГО СИ !РАЗБРАХТЕ ЛИ МЕ ,*** , ТОЙ Е САМО ЕДИН АРХИТЕКТ ,КОЙТО ПРАВИ ПРОЕКТА , А НЕ Е СОБСТВЕНИК ИЛИ УЧАСТНИК ВЪВ ФИРМИ ,КОИТО ДАВАТ ПАРИ ! ДОКОЛКОТО "КАРАДЕРЕ " ,ТАМ ПРЕЗ ЛЯТОТО СИ ИЗКАРВАТ ПО НЯКОЛКО МЕСЕЦА СОФИЙСКИ И ЧУЖДИ НАРКОМАНИ И *** ,КОИТО ТАЗИ ВЕЧЕР ПРОТЕСТИРАТ ПОД ДИРИГЕНСТВОТО НА ГЕРБ !

64

!!!

преди 10 години

ne mi se viarva, ne znaia ,

63

Анонимен

преди 10 години

И защо ти е диво място бе смешен ? Ще снимаш пчелички и пеперудки ли бе дървен шоп такъв ? Я виж във Франция и Италия има ли девствени плажове ? Ама там са прости нали , строят апартаменти и продават на "лошите " руснаци за по милион парчето .на са като българите да умни тикви да сеят .. ха ха ха

62

Анонимен

преди 10 години

Къде няма германски туристи бе лъжец гербав ? Ела на Зл.Пясъци да видиш , и немци и шведи и англета и всякакви .

61

Пътуващия

преди 10 години

Ето заради такива простотии ходим на море в други държави... а съм родом от нашето си черноморие, ама за почивка не ми се стъпва там...Писна ми от комунистически глупости, независимо от коя партия излизат!!!

60

Анонимен

преди 10 години

Предпочитам там да се застрои. Стига са замърсявали красивия плаж безплатно всякакви хора

59

Анонимен

преди 10 години

До До Валентин"... и се направиха безумните заменки на селски ливади за черноморски дюни."Тогаз Дикмето много намаза. Да му се върне дано.

58

Политикан

преди 10 години

До Анонимен 18"Къде е сега Сидеров (известният руски патриот)..."И турски, и турски.

57

Ни меда, ни жилото

преди 10 години

До двойни стандарти"Да бе , ГРОБ са "против" строеж на Кара дере , ама са "ЗА" строежи на Банско, където инвеститори са Цецко и Боко?"Верно пишеш. Те лично ходиха да подкрепят строежите в Банско, хеле Цецка с мегафона.Лилето бутна "Перла", и това е верно. Аз лично им не ща ни меда,. ни жилото. Тия карат на пряка предавка с престъпността.

56

Чисто море

преди 10 години

До AcOrPПредлагам да не отлагаме бутането на строежите. Убо бяхме почнали, да не губим инерция.

55

Зелена гора

преди 10 години

До Анонимен 36По начало няма лошо да произвеждаме селскостопанска продукция и да развиваме туризъм.Но ние нито едното правим, нито другото. Ядем картофи от Франция, чесън от Китай, ябълки от Полша, лук от Турция. А това по морето и в Банско по моите разбирания не е туризъм, а съсипия на туризма. Три дена аху-иху и после тихо + замърсени води и унищожено крайбрежие.

54

ДААААА...

преди 10 години

ГЕРБ ПРАВЯТ РАЗХОДКА ИЛИ МИТИНГ ИЛИ НЕЗНАМ СИ КАКВО ИЗ СОФИЯ ЗАЩОТО ТОЗИ ПЪТ ЦВЕТАНОВ ИЛИ БОРИСОВ НЯМА ДА ИМАТ УЧАСТИЕ В ТЕЗИ СТРОЕЖИ АКО ИМА ТАКИВА ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ Е РЕШЕНО И ВЕДНАГА ОРГАНИЗИРАХА ПРОТЕСТИ И НАЛИ ИМА НАИВНИЦИ КОИТО НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛАТ ОТ ЦЕЛИЯ ЦИРК ......

53

Зарко

преди 10 години

Няма, бе. Няма да застроите Карадере! Ще се *** от собствената си алчност, преди да го бетонирате. То бива, бива, ама бивол курбан не бива.

52

Анонимен

преди 10 години

Докато не отсекат последното дърво, и не изгонят последния нормален българин, тия свинье няма да се наядат !

51

Анонимен

преди 10 години

Какъв ОВОС, какви 5лв? В резерват? *** крадливите ***.

50

Крим е близо

преди 10 години

300 хиляди апартамента по Черноморието, продадени на руснаци до този момент. След още 300 хиляди вече ще могат да си направят референдум за присъединяване към Русия.