12

Magelan

преди 10 години

Борят данъчните измами със стратегия...mi to samo sus strategia ne stava..., i akul si trebE...;))... a i topki...

11

Анонимен

преди 10 години

10

Камен

преди 10 години

До 8Докато всички разсъждават като теб общината никога няма да има пари и квартала ти вечно ще остане като след бомбардировка. А един ден като се пенсионираш съм 100% сигурен, че ще ревеш колко ти е ниска пенсията и как толкова години си работил, а в крайна сметка държавата ти дава пари за по едно кисело мляко (въпреки че през това време съвсем умишлено си крил данъци). Лошото е, че не си само ти.

9

Анонимен

преди 10 години

"Тя посочи, че най-големите загуби за бюджета идват от измами с ДДС и контрабандата на акцизни стоки, включително цигари." Говорил съм с данъчен и митничар по въпроса.Всичко става с участие на техни служители.Проблема е във вас, а не навън.Долни лъжци

8

до 2

преди 10 години

Прав си:- за какво точно да си платя данъка за колата като в квартала ми е като след бомбадировка?- да си плащам 40 години 30% от дохода за да може евентуално ако доживея след това да ми дават пари за по едно кисело мляко защото държавните хрантутници са окрали парите?- за дафункционира държавата трябва да има пари за заплати за държавни служители да! Ама аз не се сещам за нито една дъжавна институция от която да не мирише на корупция, безхаберие и загуба на време. Нито една!

7

до 2

преди 10 години

да така е и ясно се показва - Ковачки за милионите му дадоха условна, онзи ден на лекар източил 200 бона от здравната каза условна, Масларова, Мургина, хидроинженеря Доганя и т.н. са очеваден пример за "Вие си плащайте данъците прилежно, а всички ние на държавна служба и ще ги крадем или ще взимаме подкупи за да покриваме тези които крадат"

6

некадърници....

преди 10 години

Много по-големите загуби за държавата са от лелки като тази, които никога не разбират за какво получават заплати. Безмислената институция БОРКОР е изхарчила толкова пари, че ако тези пари бяха вложени в производство икономиката щеше да на друго ниво и нямаше да има такова криене на данъци...

5

АЗ

преди 10 години

На г-жа Петкова мога да и кажа едно: А добър ден, добро утро, лека вечер! Вместо да ми се прави на зам.министърка да вземе да говори с реалния бизнес, със счеводители, финансисти, хора които реално работят тази работа и може и да научи нещо кое как става и как може да се предотврати или поне намали до поносими граници. Стига сте отчитали дейност без някакви резултати. Срамота е!!!

4

555

преди 10 години

А като стигнат преписките до следствие и прокуратура за ДДС измами за милиони левове , те старателно се покриват с финикийски знаци и.....

3

Чиновник

преди 10 години

Народа не иска да плаща данъци, за да има пари да раздава подкупи.

2

Анонимен

преди 10 години

Не виждам смисъл да се дават данъци в тази държава !! Всичко се краде от шепа тарикати и работи против поданиците на държавата !

1

Аз

преди 10 години

Сетиха се най накрая.Познавам *** , дето построиха палати по тия схеми - сами си представете какво са се нагушили покровителите им.