10

GeorgePey

преди 10 години

Централната избирателна комисия е НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНА И НЕЛЕГИТИМНА по отношение на следният текст:"Комисията се състои от 19 членове, включително председател, ДВАМА заместник-председатели и секретар."Допълнително:"За председател, заместник-председатели и секретар НЕ МОЖЕ да бъдат избрани лица, предложени от една и съща парламентарна група или от народни представители от една и съща парламентарна група." ;)

9

Анонимен

преди 10 години

ДПС какво се оплакват като и без това имат 2 места (тяхното+атака).

8

националист

преди 10 години

Виждате ли как се карат БСП, ДПС и ГЕРБ за повече хора в ЦИК още малко и ще се избият по това може да направите разлика между престъпната тройна клика на ГЕРБ, БСП и ДПС! За разлика от тях Атака не ламти за властта и не се кара с никого, защото от ПП Атака искат да ги избере народа само за да оправят страната ни, а не за лично облагодетелстване като останалите!

7

ДПС победа.

преди 10 години

Не ГЕРП а ДПС, заслужава, да имат 6 представитела. Тази смешна партийка на боко тиквата трябва да се забрани със закон. ДПС победа.

6

6789

преди 10 години

Е,това е върха! Не изгони, нискоинтелигентния и пълен *** Чуколов, а изгони депутат не съгласен с простащината и обидите! Вървете си мигновено от там, другарю М.М., не сте за този пост!

5

ужас

преди 10 години

Народното събрание ще функционира много по-добре ако Герб бъдат ликвидирани от политиката !

4

гадници

преди 10 години

Герберастите са нагли *** отвсякъде

3

Анонимен

преди 10 години

Природозащитници ще протестират срещу правителственото решение за построяване на хотелски комплекс на територията на местността Карадере в община Бяла. Един от последните девствени плажове на Черноморието в Карадере, която попада в екомрежата "Натура 2000", ще бъде бетониран, след като вчера Министерски съвет одобри изграждането на курортен комплекс. Става дума за три хотелски структури и зони за обществено обслужване, част от голям комплекс "с курортно предназначение".

2

Анонимен

преди 10 години

тиквите вън от парламента

1

Анонимен

преди 10 години

Е от пияната гарга Миков какво да чакаш друго...Наздуаве, гусин Миков!