91

Анонимен

преди 10 години

Акцията е организирана по този *** бабаитски начин за да може камерата на ТВ7 на Делян Пеевски да заснеме героите и да покаже на народа как БСП го спасява от насилниците в лицето на Петко Савов. Но са си правили сметката без кръчмаря.

90

Анонимен

преди 10 години

Цветко най - най- големата мутра в България, след Пеевски, трябваше много отдавна да е на топло но има време поне се надявам че ще бъде осъден . За нула време назначи само баджанаци- бивши келнери в мвр и сега редовните полицаи *** като мухи.

89

Катето

преди 10 години

Не мога да разбера едно - защо Цветко и Светльо са още на свобода, а не в затвора, като те са може би хората извършили най-много престъпления с власт в нашата държава

88

Гражданин

преди 10 години

Не съм симпатизант на герп , но такива некадърници като Светлозар и Цветелин авно не са на мастото си .Не може да се очаква, че тези ще пазят обикновените хора.

87

Александър

преди 10 години

Жалко е подобен некадърник, като Цветанов да обсъжда тази ситуация и то единствено с цел да си вдигне ретйтинга, като покаже колко е отговорен. През годините на управление на ГЕРБ той многократно е демонстрирал безотговорността си, защо изобщо си прави труда да лъже, като никой вече не му се хваща?

86

Катя

преди 10 години

Не мога да разбера едно - защо Цеци е още на свобода, а не в затвора, като той е може би човека извършил най-много престъпления с власт в нашата държава

85

Жоро

преди 10 години

ГЕРБ и Цветанов с цялата си наглост и безочие смеят да говорят за случай, който самите те е трябвало да разрешат, но както винаги са подминали, защото им е изглеждал безинтересен. Да не забравяме, че те се целеха само в големи мишени, на които началника им Бойко да отнеме бизнеса, като бъдат арестувани

84

Симона

преди 10 години

Цветанов е трябвало да си подаде оставката, като министър на вътрешните работи много пъти, но никога не го е правил, защо сега си мисли, че ще успее да излъже някой с тези гръмки слова

83

Радо

преди 10 години

Колко лицемерно изказване на Цветанов. Отново Цв. Цв. демонстрира политическа некоректност и популизъм

82

турчин

преди 10 години

Цветанов по твое време му изтекло разрешителното за оръжие, сигурно си нямал време от далаверите които си въртял с апартаментите. Проблема на държавата е че никой не спазва и изпълнява законите и крайно нехайно отношение имат държавните служители към работата си.

81

Adams

преди 10 години

Какво броиш бе физкултурник?! Ти до 3 можеш ли да броиш с тия червени бузки!!!

80

красналиев

преди 10 години

тоя е най - най- големия мутраген в българия трябваше много отдавна да е на топло но има време поне се надявам че ще бъде осъден

79

www

преди 10 години

До ХТе са могли и насилствено ключовете от дома да изземат и да влязат безпрепятствено вътре.

78

Анонимен

преди 10 години

" Петко Петков и неговата майка реално са чакали служителите на СОБТ"Заклети терористи, еййй - и двамата. Какъвто синът, такава и майката и обратното - каквато майката, такъв и синът. Този човек, главният секретар на МВР, вярва ли си на приказките?

77

Х

преди 10 години

Петко не е излизал от къщи.Майка му е пазарувала.Щом като е свързан толкова силно към нея можело да я задържат в магазина и да съобщят на сина и,че и станало лошо и е в спешното.Той няма начин да не излезе и тогава да го задържат.Но нали трябва да се направят на герои.

76

Иван

преди 10 години

И как така не са евакуирали сградата - знаят че имат работа с луд - той е можел да взриви сградата и всички да станат на курба.Машалла г-н главен секретар - най важната част от операцията май е била камерата да заснеме шоуто .след трагедията няма да можете да си направите ПР с филмчето.Язък за момчето.

75

Рапона

преди 10 години

Заради този *** физкултурник и неговите "акции" осъдиха България в Страсбург!Да си преброи първо неговите грешки и тогава да коментира другите!Цвинокио покажи какъв "държавник" си и си продай един от апартаментите,за да платиш глобата наложена на България.Тия в тази секта ГРОБ със конкурс за тъпота са събирани.Хем ***,хем смърдят,хем и нахални.Съд и затвор за вас.

74

Анонимен

преди 10 години

Пъпеша цвинокио от кога започна да разбира от тактическа подготовка?В особената форма на главата им особени мисли.Физкултурника да каже защо не предотвратиха атентата на Сарафово,след като ги предупредиха няколко пъти чуждите служби???А през това време Винету от Банкя бореше тероризма с дюнери.Цвинокио ухото дали ще е така словохотлив и в съда?Истински *** ***!

73

АЙДЕ , АЙДЕ....

преди 10 години

....ОСРАХТЕ СЕ ГЕНЕРАЛНО ОТ МВР-----СЕГА ЦЕЦО ВИ ВИНОВЕН..ХА,ХА,ХААААААААА...НА КАЛПАВ И НЕКАДЪРЕН ХЕЙ..........И КОЗИНАТА МУ ПРЕЧИ!!!ЦЕЦО ПОНЕ СИ ПАЗЕШЕ ХОРАТА !!!ЕГАТИ ТЪПАТА ***!!!

72

Анастезиолог

преди 10 години

"Това, което е основният проблем, е, че са забелязани и впоследствие става ясно, че Петко Петков и неговата майка реално са чакали служителите на СОБТ, коментира главният секретар на МВР. " Скапаняци, чакал ви бил. Защо сте стреляли първо и сте хвърляли гранати бе лъжци долни. Могли да сте да пуснете приспивателен газ, ама къде у вас толкова акъл.