192

До 199 "Анти ЕС

преди 10 години

Вай, изчервих се от неграмотността си! Нарекох те "Друже", тоест, помахах ти с опашка, а ти веднага се навеждаш за камък! Да живее Уикито - енциклопедията на бедните! Защото съм израстнал с енциклопедии. Започнах с Братя Данчови (това е различно от Братя Грим!), когато бях на 4 години. Продължих с БСЭ - синята, Meyers, Encyclopedia Britanica и чак след това дойде Викито.Знаеш ли каква е разликата? Четеш Вики - от едното влезло, от другото - излезло.Заради кратковременната памет от екрана.

191

Анонимен

преди 10 години

Средната пенсия в Крим е 5570 рубли (110 евро, б. р.), в Русия - над 10 000 рубли (198 евро), напомня "Росийская газета". Neka nemzite vidqt kak se prawi obedinenie, vsichko se izravnqwa , po chovechki.A ne kakto v V Germania iztochnata chast be ostavena dulgo vreme bedna

190

дим

преди 10 години

до 196Ама то всико беше евтино по тази причина и месото транспорта.Те му взели добитака после се радват другите че им било евтино месото.То и днес крадените коли са по евтини а и всичко откраднато де

189

дим

преди 10 години

до 190 Прочети коментар 200

188

дим

преди 10 години

До АнонименПриятел ви е за зимнина стесиправили трушияотлевчетаи стотинки.На кой казваш че сиизкарвал по 10 хиляди на сезон през соца???????Нека иние сме живели а иви помня баровцит еземеделци като дойдехте на морето идвахте на почивка с продукцията си за да изкарате 10 дни.И почивката бешежена ви да прави всичко кактоудома ама сега на морето:))))))Хаидекато говорите да се сещатече има хора които помнят соца

187

101% Анти ЕС*

преди 10 години

До АлександърТи понятие от география имаш ли?Знаеш ли значението на термина "анклав"?Явно не го знаеш,затова ще ти го кажа.Анклав това е или суверенна държава или част от друга държава,ОТВСЯКЪДЕ ЗАГРАДЕНА САМО ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА.Само на една,без абсолютно никакви граници с друга!Анклави са Лесото,отвсякъде оградена от ЮАР,испанския анклав Ливия,отвсякъде заобиколен от френска територия и т.н.Ограмоти се,и тогава раздавай експертни мнения.

186

Анонимен

преди 10 години

Президентa нa Чехия се изкaзa зa Русия...голям мaйтaп. Кaкво ли си кaзвaт; aбе то е ясно че от Нaто и Ес добро нямa дa видим aми я все пaк дa се обърнвм мaлко нa Изток,зaщото все пaк Русия нa Путин не е Русия нa Елцин.........пaзaрa нa Брик хич не е мaлък. Брaво нa чехите,винaги сa били едни гърди нaпред.

185

Александър

преди 10 години

До Анонимен 181Друже, не използваш правилно думата "анклав". Анклав е Калининградска област, Нахичеван - анклав на Азербайджан в Армения (по-точно между Армения и Турция). Познавам неколцина казански татари - чудесни, интелигенти хора, учени от световна класа. Те са булгари и се гордеят с това. А Татарстан е така органично свързан с Русия, че само някакви *** се отдават на сепаратистки мечти. Те са малко. А 187 пише глупости "Башкирия, Чувашия, Удмуртия". Абе мурджо, чуваш ли се? Бил съм!

184

до 190

преди 10 години

Знаеш ли кога разбрах, че с комунизма в България е свършено. През 1979 година. Същата година Тодор Живков разви тезата, че българското семейство трябва да се самозадоволява със селско-стопанска продукция и започнаха да раздават по 100, 200 квадрата земя. Кажи ми как можеш да се самозадоволяваш след като ти е отнета земята и инвентара на твоите бащи и деди. Естествено никак. Този ход на Тодор Живков беше най-голямата му глупост в 33 годишното му царуване и доказа пълната несъстоятелност на БКП.

183

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 194Много точно казано.Имаш ли си хората,имаш и парите,можеш всичко.Жалко,че в България всичко става или по партийна линия,или чрез връзки.

182

Анонимен

преди 10 години

До до 192Може неграмотнико,но само ако имаш комунисти,герберасти,депесари и останилите *** по общините да ти пишат документите,и да грабаш субсидии.Не се занимавай с това което не разбираш.

181

Анонимен

преди 10 години

Пепел на пръстите за соросоида,лайкнал минус върху коментара на Анонимен 190.Боже,пази България от предатели,продажници и отцеругатели!

180

до 190

преди 10 години

То ако си кадърен сега можеш да си заработваш от земеделие не по 9-10 хиляди ами по 9-10 милиона и повече, ама явно че не те бива за нищо друго освен да слугуваш на някого.

179

Анонимен

преди 10 години

Оставете ги Крим,Украйна,Русия и останалите,България загива,а те гледат чуждото,не виждайки своето!Ние сме важните,ние,а не те!

178

Анонимен

преди 10 години

До 186В онези времена спокойно си заработвахме по 9-10 хиляди лева тогавашни пари на сезон от земеделие и си имаше всичко.Сега ни тресат канцерогенни ГМО-та и мрем в беднотия.ЕС унищожи българското земеделие и запрати България на дъното.Тъжно,но е истината.

177

Анонимен

преди 10 години

До СмяхОткъде да си, от информационния отдел на руското посолство, барем минете през проксита, а ви се не виждат адесите :)

176

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 183Не съм сигурен,дали сме били точно на 9то,но сме били на едно от челните.В предаванията по Скат,този факт е споменаван често.

175

Анонимен

преди 10 години

До 181Нема да е анклав, то тръгне ли веднъж нема спирка после, Чувашия, Башкирия, Удмуртия.......

174

до 179

преди 10 години

Имаш много здраве че преди 89-та сме били на 9-то място в Европа. Бяхме на 32 място от 34 възможни. А 48 място на което сме сега е в света.

173

Смях

преди 10 години

До Анонимен 182Тогава познай от къде съм.Действай :)