8

ИзЧЕЗвайте!

преди 10 години

Когато един *** се опитва да ни ограмотява единственото желание е да го поздравиш с ритник в муцуната! Нищо особено няма да се получи от стиропорената им стратегия! За 1-2% ефективност ще си блокираме икономиката, а далаверата ще е за строителната мафия. Банките ще казват с коя фирма да работим, те ще ни изнудва с максимално завишени цени, а накрая ще ни опишат имуществото и ще ни оставят бездомни защото в Америка само 10% имали собствени жилища. Голяма стратегия, няма що....

7

Анонимен

преди 10 години

оп още един *** си споделя вижданията ,инвестира в обу4ение *** ,бе пълно само с геиове в тия ел дружества

6

VERSAUX

преди 10 години

До АнонименМоля не сравнявай българите с този *** !!!

5

versaux

преди 10 години

Каква нежна физиономия на *** !!! Свършиха ли се интелигентните , та извадиха простотията от оборите. Този мирише на вкисната пот даже от снимката

4

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам че ръководителя на най-кожодерския отдел в ЧЕЗ е всъщност българин.Срам!Не мога да разбера как се чувства семейството му знаейки че издевателства над своите братя и сестри.СРАМ!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Мега зле, мега зле са тези от ДКЕВР. Опитват се да шитнат индустрията или при мутри или към Русия.

2

Анонимен

преди 10 години

Търся си заинтересован адвокат, готов да съди държавата, в лицето на министри и депутати за манипулиране цената на публична компания!!

1

ognyanz

преди 10 години

Ако ставаше работата с обучителни инициативи и аз вместо да си плащам сметката за ток да взема да преведа една такава инициатива.