30

djohn

преди 10 години

Да имаше кой да призове и президентът да започне да си изпълнява функциите на държавен глава, а не само да ходи на екскурзии и да изпълнява ролята на макиаж с протоколна функция.

29

sofia88

преди 10 години

Защо псевдо президентът си прехвърли отговорността на партиите, може би , за да не афишира пристрастията си към ГЕРБ, не знам, но отново постъпи несериозно и не изпълни функцията си на държавен глава.

28

Анонимен

преди 10 години

Прав е президента. Стига са прехвърляли горещия картоф към него, за да го ползуват после като повод за обвинения, недоволства и заплахи. Мая Манолова пак прави манипулации. Тя си мисли, че може да продължава да лъже и крещи до безкрайност. Нахалството й е толкова видимо, че няма как да не бъде обективно оценено и отречено от нормалните граждани.От БСП искат да обсебят всичко, за да направят отчаян опит да задържат властта. Залогът е висок. Те не искат да пуснат кокала, затова е всичко.

27

Анонимен

преди 10 години

Кой е *** Мишкин Офшорников?Някакъв крадлив ***?Срамота...

26

Алекс

преди 10 години

Има много сериозни съмнения,че тоя президент е избран с измама.

25

Анонимен

преди 10 години

MRQSNA ,GADNA,DOLNA GAD E TOZI .PRODAHNIK NESHTASTEN.

24

Анонимен

преди 10 години

Тука пък пълно с ЮДИ за жълти стотинки щехте да говорите така в комунизма щяхте всичките да сте в белене да хранят с вас прасетата.

23

ognyanz

преди 10 години

Плевнелиев е празнословец първо качество. Ясно е, че партиите никога не могат да се разберат за ЦИК така, че всички да са доволни. Трябва да се спази закона. Просто и ясно.

22

феномен

преди 10 години

***.

21

Анонимен

преди 10 години

Янче що не си поиграеш с котенцето пък политиката да я оставиш на тези които я разбират фейсбук новини не ни интересуватИнтересува ни бъдещето на България

20

Анонимен

преди 10 години

За всяко нещо ли президентът трябва да им прави забележки тия хора *** ли са?!?За закона за мвр, за закона за изборите сега и за цик тея смешници могат ли да направят нещо като хората?

19

Анонимен

преди 10 години

Каква е процедурата за импичмънт?Тоя плъх не искам да ми е президент!

18

Инфо

преди 10 години

Нещо повече - след като стъпи в Президентството, Плевнелиев започна лов на вещици, отказвайки да назначава за посланици дипломати, работили за тайните служби на НРБ. Въпреки че Конституционният съд отхвърли лустрацията, Плевнелиев я проведе и продължава да лустрира неудобните нему и на ГЕРБ дипломати.Защото е гузен от миналото си а и защото подлостта му е втора природа

17

инфо

преди 10 години

Когато Антон Тодоров вле в .Дискусионно студио" на ТВ Скат" и извади партийното досие на Плевнелиев, бях сигурен, че на следващия ден това ще е централна тема в медиите, а политическото пространство ще се взриви - не толкова от факта, че президентът е бил номенклатурен коглунист а защото е укрил тази страница от биографията си.Уви, нито едно от очакванията ми не се сбъдна. Нито една парламентарно представена партия не реагира.

16

инфо

преди 10 години

Рано или късно истината излиза наяве. В случая с президента Плевнелиев истината за партийното му досие излезе твърде късно. Наистина е жалко, че политологът Антон Тодоров не влезе по-рано в държавния архив, за да извади на светло дълбоко укритата комунистическа биография на министър Росен Плевнелиев. Тогава любимецът на Бойко Борисов нямаше да е президентската кандидатура на ГЕРБ, кое то е добрата новина. Лошата новина в тази хипотетична ситуация е, че герберите можеха да елиминират Плевнели

15

Юлиана П

преди 10 години

Росене, прибирай се, че ще те импийчнат

14

Анонимен

преди 10 години

Там където се кланяш на Америка Англия помощ не чакай,Русия пак ще ни подаде ръка

13

кутев

преди 10 години

точно така другари.мачкайте партийните врагове.искам повече плюнки към това президентче.почвайте го.за най усърдните 50% бонуси.

12

Спеца

преди 10 години

Хайде , тоя мошеник пак тръгна по герберски сценарии , до кога бре г-н Президент на всички партии и хора в България!!!

11

Анонимен

преди 10 години

*** МЛЪКНИ.*** ГЕРБЕР.*** КРАДЛИВА.