71

Анонимен

преди 10 години

И в Украйна протеста започна от честни хора против олигархията и корупцията както Волен се бори у нас, И както болен има златен прьст и *** на руската енергийна мафия. Атака смекчава тона кьм Мейдана виждам Нова опорна точка

70

Анонимен

преди 10 години

г-ж. Алексива докога така ще се снишим и да плащаме най скьпия газ по братски Икономически най угодно е да не сме под нечий ботуш. А то си има цена.

69

Мартина Алексиева

преди 10 години

Би трябвало и другите да са така загрижени както Сидеров, защото едни такива евентуални санкции срещу Русия, само биха ни смъкнали до под минимума, на който сме заседнали.... Тук, става въпрос за интереси, нашите интереси са засегнати, нашата икономика, не на друга държава.

68

Павката

преди 10 години

Световния ред се променя и който не е наясно с това ще го разбере скоро... Запада, е време да разбере, че Студената война я спечели Китай и да приеме,че вече не само от него зависи какво ще става по света. И в Украйна протеста започна от честни хора против олигархията и корупцията както Волен се бори у нас, но беше яхнат от ***. Ако Запада залага на подобни ***, за които има основателни съмнения, че са стреляли както по ченгета, така и по протестиращите тогава нищо добро не ни чака и нас

67

Иван

преди 10 години

Не включва Украйна, ми да, защото всички са слуги...Утре така ще решат и моята съдба... Браво на Атака и на Волен, сложихте ги всички в малкия си джоб- показахте ни истинските им лица, до един, а те не са български!!!!

66

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

До патриотБЪЛГАРИЯ СЕ ОТКАЗА ОТ РУСИЯ И ИСКАТЕ ЕВТИН ГАЗ.КАТО УКРАИНЦИТЕ ТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ РУСИЯ ПАК ИСКАТ ЕВТИН ГАЗ.РУСИЯ ТРЯБВА ИЗОБЩО ДА НЕ ПРОДАВА ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА ДА КУПУВАТЕ ОТ САЩ ЗА ПО СКЪПО ТОГАВА ЩЕ ВИ Е ПО ДОБРЕ ЗАЩОТО Е АМЕРИКАНСКИ ГЪ*

65

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Браво Сидеров, с какъв чист политически замах успя да изправиш до стената на ПОЗОРА всичките наши продажни политици като Станишев, Борисов, Местан и другите български майкопродавци и двуличници, като ги накара пред погледа на народа да декларират отношението си за събитията в Крим.Те и когато са се раждали не са попадали в такова тясно място.Браво, само така се бият магаретата на чужда кладня.

64

патриот

преди 10 години

Защо ли не можеш да чуеш от устата на Сидеров за руските колонизатори че купуват българска земя и ни пробутват най-скъпия газ в Европа?Защо ли премълчава тези факти?

63

Анонимен

преди 10 години

Сидеров сега вече е с дупето на изток ! Чака парички !

62

Путин

преди 10 години

До СултанСултанеее проклет неме карай да пращам ракетите и танковете , че мамата ви ше разкатая! Сидера е руснак тва е ! СИДЕРОВ при мен в мосвка веднага на съвещание ...искам отчет ! Султане не се обаждай , че да не ти обявя война ей сега и да те помета! С поздрави

61

Анонимен

преди 10 години

Този нали беше националист до вчера?

60

Султан

преди 10 години

До Путинти да мълчиш руска мишко ! Сидеров е правоверен и следва само една вяра Алах! Ще го повишя във визир , чакам само още малко да доизпълни задачите си (тоталното унищожение на всичко святво в България) и го повишавам веднага във визир! А ти руснако плишив сърди се колкото си щеш , удари едина водка за отскок ама да ти е ясно МОЯ РОБ СИДЕР АГА СЕ НЕДАВА НА РУСИЯ!!!Поздрави СултанаKind Regards,

59

Путин

преди 10 години

До Султанахххх фанах ли ви по долни *** *** ! Сидероооов двуличникоооо! На Султана шпионин си значи а ? А аз си мисля , че за мен работиш ...каде отидоха тогава всичките купчини с пари който ти пратих???? чух аз за брюксел ама рекох то нормално а то ето каде ми отишли парите!! Ти долна сливо няма повече да ти помгам , сърдит съм ти !! А беше толкова красив като руснак! пфиууууу! Заслужаваш си титлата Сидеров! Сидер АГА!

58

vesko02

преди 10 години

Интересно е ,че всички партии са насочили пипалата си към неграмонтните ,ограничени и зависими избиратели.За съжаление те са мнозинство.Жалко е ,че такива хора пишат дневния ред на страната.

57

Анонимен

преди 10 години

Гледам в сайта на Софийския унивреситет, че имало научна конференция Десталинизацията дилемата на едно противоречиво десетилетие (19531964) След 30 - 40 г. ще има пак научна конференция на тема Депутинизацията дилемата на едно противоречиво десетилетие (20142024)

56

Султан

преди 10 години

Много съм горд със Сидеров и поради тази причина го наградих с ново звание преди време АГА. За Сидер АГА мога да кажа: Точно изпълняване на зададените заповеди. Безупречно правоверен. Велик турчин по сърце. Не навижда враговете си (Българите) повече от най - големите си врагове , качество което трябва да притежава всеки високоуважаващ се псевдотурчин! алах да те дърява с дълаг живот Сидер Ага ти доказа, че си правоверен мюсюлманин и горд турски шпионин!

55

миков

преди 10 години

не сме получили инструкции от Бареков и Доган как да гласува ДПС и БСП

54

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Я Болен ага този пак не си е шил хапчетата. Сестра, бързо донесете усмирителната риза и морфина. Имаме спешен случай.

53

Ниа

преди 10 години

Естествено,че Сидеров ще е загрижен. Би трябвало и другите да са,но явно не. Това е въпрос засягащ пряко външната ни политика и не търпи отлагане. Трябва да се обсъди положението,да се подкрепи народа от Крим и да се обявим против санкциите на Русия,защото щом Крим е изразил желание да се присъедини към Русия нека бъде така. Това е истинската демокрация,другото е намесване в живота на хора,които са избрали своя път.

52

Анонимен

преди 10 години

Моля те ,боже,чуй молбата ми.Нека всички онези сидеровци и поклонници на Путин бъдат включени в черния списък на хората около Путин,на които се забранява да посещават държави от Европейския съюз.