448

Ататюрк

преди 10 години

Путин е прав - великите империи имат свои интереси

447

тя

преди 10 години

Когато говори Путин и боговете мълчат!В съвременната история ,човечеството не е имало по- умен политик от Путин и това вбесява злобарите...

446

тя

преди 10 години

Колко са жалки и смешни със заплахите си американци и европейци. Те си мислят , че имат работа с някоя африканска или латиноамериканска страна , ало това е ПУТИН ,това е РУСИЯ !

445

Путин - велик

преди 10 години

Към Обама и Западна Европа - значи може до отделите Косово от Сърбия. когато Косово никога не е вило албанско и няма санкции за вас. а щом Русия си върне нейна историческа територия. населена предимно с руснаци - ще предприемете санкции. а? Какъв е тоя двоен стандарт? Само си гледате интересите и искате да вземете ресурсите на Украйна. Дори сега Русия повече ще помогне на Украйна от вас - двата народа са много близки. Путин е 1000 % прав и е велик. каквато е и Русия.

444

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 498 Стига глупости! Кърджали е част от България, а Крим беше автономия. Аналогията е смешна.

443

ссср

преди 10 години

Браво Вова браво Путин

442

Анонимен

преди 10 години

Рецептата за хилядолетния мир е, да се премахнат Израел и САЩ от световната карта!

441

Анонимен

преди 10 години

От както започна цялата история в Украйна имам чувството, че живея в безпроблемна България. Аз нито мисля руснаците, нито украинците, те ще се оправят. Ами ние? И не се притеснявам, че Кърджали ще стане Крим. Единственото общо между двете е началната им буква. Първо българите с турско самосъзнание на нашата територия не биха заменили удобството за гурбет в Германия без визови пречки, второ те не са толкова фанатизирани както са някои в съседна Турция и освен това тук имат повече свобода.

440

Дарданов

преди 10 години

Сериозно ми идва на ума да поискам руски паспорт. Каквото и да говорите, това е държавата, която си отстоява интересите и си защитава гражданите

439

Гражданин на РБ

преди 10 години

До НИКИДа поясня"ТРЯБВА ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ МУТРЕНСКАТА ДЪРЖАВА САЩ."Не трябва, по една основна причина: САЩ не са "мутренска" държава. Друго е определението за тази държава. "Мутренска държава" е такава, в която няма Правосъдие, по-високо от това на преценката на Мутрите.България? М?...;-)

438

Гражданин на РБ

преди 10 години

До НИКИИ защо?

437

НИКИ

преди 10 години

ТРЯБВА ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ МУТРЕНСКАТА ДЪРЖАВА САЩ.

436

Гражданин на РБ

преди 10 години

Странни спорове водите. Каквото и да ви разправят, става въпрос за пари.Русия има интерес да анексира ИСКОННО руския Крим, заради интереси. Става въпрос за стратегически излаз на море. На САЩ не им е изгодно Русия да има този излаз. Заради геостратегия. САЩ искат да заобградят Русия със свои съюзници, МАКСИМАЛНО близко, за да разположат ракети. На ЕС не им е изгодно, да се прокламира етническо разделяне на Държави. Щото ЕС е много-по-етнически, отколкото държавно-съставен..;-)

435

дим

преди 10 години

До Лорабраво кака евала за инфото ама роснефт накой юе продава на изток на Ирак,Иран Саудитска Араба Азербайджан???????????На каде на изток се насочва а и как се изтглят облигации да ни обясниш.Не за друго ами един ден ако сикупим такива да знаем как да ги изтеглим за един ден иоткаде да ги изтеглим???????

434

Лора

преди 10 години

Вече руските магнати са изтеглили от Америка облигации на обща стойност 105 милиарда долара, причинявайки паника сред американците. Главният изпълнителен директор на енергийния гигант "Роснефт" Игор Сечин започва тази седмица посещение в Азия, като Русия, безразлична към САЩ и ЕС започва изграждането на по-тесни връзки със страни от Изтока.

433

Марко-млад комунист

преди 10 години

СЛАВА ТЕБЯ ВЕЛИКИЙ ВЛАДИМИРИЙ ВЛАДИМИРИЧ!!!!СЛАВА ВО ВЕЛИКАЯ РОССИЙ!!!!

432

dkfkr;ek

преди 10 години

С 11 апреля на должность гендиректора СП General Motors и АвтоВАЗа GMАвтоВАЗ вернется директор по ускорению проектов Opel/Vauxhall Джеффри Гловер. - това е част от съобщение в руската преса. Говори много за санкциите.... и се отнася за разбиращите руски, за останалите наистина няма никакво значение... на тях каквото и да им кажат от САЩ е все вярно:)

431

666

преди 10 години

507 nezam koi e tapia nikoi ne te e obidil , i ti malko se obrazovai koi kakvo e napravil v ww2 ako nesa bili usa rusnacite v momenta da sa cast ot velikia raih , aman ot obrazovani , a kaputin skoro ste moli za milost ste go slozat tam kadeto my e mestoto i to ste go napraviat samite rusnaci samo gledai i se radvai

430

ДИМ

преди 10 години

До ДО *** ДИМТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА ХОДИ ПО ХОРАТА.Преди да пишеш прочети малко дебели книги макар че за теб май щом е хартия все е за тоалетна.Исамо да ти подскажа за Пърл Харбърткогато САЩсе намесва активно с военна сила а преди това с конвои и провизии.И да ти кажа че САЩ е била изправена пред втори фалит от свръх производство и благодарение на втората световна война САЩ сестабилизирва понеже пласивра продукцията си.Ама общ работник е нормално да го знае Простено ти е

429

55

преди 10 години

***,*** в това което си казал,прозира това което си направил..