377

хм...

преди 10 години

***.... типично американо-пропагандна статия... Русия губи доверие? Че от кога тя се интересува от Вашето мнение? След Косово, Афганистан, Ирак и т.н. кое население е използвало за американската сбирщина (разбирайте армия) израза "Любезните хора"? Защото за руската армия точно този израз използват в Крим... И ако решите да си извадите главата изпод задните си части и да погледнете обективно на случващото се, не през погледа на пропагандите медии, ще видите не-дупедавец който мисли народа си???

376

Анонимен

преди 10 години

ПОСЛЕ НИЕ СМЕ НА РЕД - ПИСАРУШКИ *** !!!!!

375

Анонимен

преди 10 години

по *** статия не сам срещал и нарочно го държат това заглавие цяла седмицанай-обикновена американоблизаческа манипулация

374

НФБ

преди 10 години

До АнонименПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ Е ТАЗИ СТАТИЯ..ЕДНА БОГАТА РУСИЯ ЩЕ СЕ ПРЕПЪНЕ В КРИМ И ЩЕ И СТРУВА МНОГО СКЪПО ПЪК ВИДИТЕ ЛИ БЕДНАТА УКРАЙНА ЩЕ СЕ ОПРАВЯ С КРИМ МНОГО ПО-ДОБРЕ ЩЕ ДАВА НЕ 1 МИЛИАРД А МНОГО ПОВЕЧЕ,,ЩЕ ВЗИМА НЕИЗГОДНИ ЗАЕМИ ОТ МВФ ПЪК ЩЕ ГИ ВРЪЩА БЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАРОД ...НЯМА ДА ГИ ВРЪЩАТ МАЙДАНОВЦИ..И УКРАИНСКИТЕ ОЛИГАРСИ...ТАКА ЧЕ ПУТИН СИ Е НАПРАВИЛ ДОБРЕ СМЕТКАТА И ТЯ Е ЧЕ КРИМ Е РУСКИ ОТ ПАМТИВЕКА..ТОВА ГО ВИДЯХМЕ ВСИЧКИ ОТ ВСЕНАРОДНАТА РАДОСТ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ПОЛУОСТРОВА

373

Анонимен

преди 10 години

Този,който 25 г.върти България на малкият си пръст казва:"По-добре да те мразят и да се страхуват от теб,отколкото да те обичат.Обичта преминава,но страхът остава за цял живот.Преди около стотина години сръбският премиер от български произход Никола Пашич казва:"Политика се ради со пари и со дупе.Ние пари немаме."Е и ние пари немаме.

372

Алеко

преди 10 години

До баи Ганюкаква майке е бе ***, скрии се някъде недей се излага!

371

майорски

преди 10 години

Европеиците си мислят че източно европееца е глупав и лесен за манипулиране ...но това не им е тесногърдия Германец(Австриец) нито тъпия Французин или мързеливия италянец...Много бъркат ако мислят че с 3-4 платени статий ще заблудят източно европееца ...а за българина да не говорим ..ние подлагаме на съмнение дори и собственото си мнение ...

370

Майорски

преди 10 години

7) Именно Русия каза на Ес и НАто истината в очите...още на конференцията в Мюнхен за сигурноста..Путин им разказа играта като откровенно обясни че с такава Западна /Американска политика мир няма да има ...това разбира се не се хареса на никой....

369

майорски

преди 10 години

4) "Крим се очертава да стане за Кремъл "мини-Афганистан"." ..ама това наистина ли си го мислите...вие Крим изобщо знаете ли къде се намира на картата...боже пази от платени писачи....5) "Дори в бъдния Евразийски съюз не всички са възхитени от кримската "изненада"" ...да затова Беларус разреши стационирането на руски самолети на своя територия ...казахстан иска да окаже финансова помощ на Крим.....6) Русия ще става все по-самотна ...напротив...Русия обединява тези които се страхуват от НАТО

368

маиорски

преди 10 години

3) " показа, че Русия е неспособна да действа с нормални, икономически и дипломатически средства" ....напротив Крим беше взет без един истрел...това какво е ...не ли дипломация/икономика.....или ....4) "Управлявана от днешната власт, Русия губи доверие. Тя буди страх " за какво доврие говорим тука при положение че русия беше излъгана при всички договори от 1989 до 2000....като се започне с съкращаване на ядрените арсенали , не разширяване на НАТО на изток....Америка и нато изгубиха доверие ..

367

майорски

преди 10 години

а сега относно статиятя :1) "защо Русия не пазеше руснаците в Централна Азия, в Азербайджан " русия по онва време беше пред разпад (1998-2000) ..отделни източни републики искаха независимост....как можеше една слаба русия да мисли за руснаците в Централна Азия, в Азербайджан .2)"Националистите - русофоби и антисемити, все още не са Украйна, нито са впрочем нейното правителство" ..........не самодето трима министъра в правителстеото са точно от тази партия..

366

маиорски

преди 10 години

До кога в българските медий ще е пълно със подобни безмислени антируски/проевропейски/про американски статий....До сега не прочетох една позитивна статия за Русия. Говорехме че по времето на комунизма имаше цензура...сега обаче цензурата и медийната манипулация е по силна от есякога ...говорим за свобода на словото ...на идеи...това което чета по бг весниците и медий ме погнусява от двуличието на съвременният европейски Свят... това се оказа по-голям балон дори и от комунизма/социализма ......

365

Анонимен

преди 10 години

борбата е за най голямото в света находище на петрол под кайспийско море защото това в саудитска арабия е към края си

364

мислещ

преди 10 години

***...извади си главата от *** и престани да пишеш глупости....след 10 години ще има нови Велики сили.... виж справка BRICS !

363

маймун дере

преди 10 години

ЗАЩО И БЕШЕ НА УСА-та,МАЙДАНА,ТОЧНО СЕГА,ИЛИ ПО-ТОЧНО,ТОЧНО ПО ВРЕМЕ НА ОЛИМПИАДАТА?Когато си отговорите на този въпрос,ще намерите отговора на въпроса,поставен в заглавието.

362

Анонимен

преди 10 години

Текстът на това творение е поредната пропагандистка партенка, претендираща да предложи разсъждения. Но от друга страна, Путин обясни защо му трябваше Крим. Просто САЩ са планирали да направят голяма военноморска база в Крим и да изтласкат от там руското присъствие.Просто Русия е била наясно с тези планове и ги изпревари.

361

хитлер

преди 10 години

Путин е Хитлер на 21 век.

360

Реалист

преди 10 години

А кой и колко плащаше за нежната агресия на САЩ в Югославия, Ирак, Афганистан, нежните и цветни революции. Не е ли пак данъкоплатеца? А в НАТО си поделяме разходите и...жертвите. И ние плащаме за реализацията на интересите на САЩ и то двойно. Веднъж покриваме разходи и пращаме жива сила, а после търпим санкции и негативи от американската агресия в Европа , Азия и Африка.

359

Анонимен

преди 10 години

Глупави въпроси.

358

Смях

преди 10 години

Само като прочетох че автора е авторитетната "Независимая газета" и ми беше ясно какво да очаквам от статията !!!! Ако Путин е диктатор то такива ЦИОНИСТКИ медии като "Независимая газета","Дождъ", "interfax","Ехо Москвъi" и много други, трябваше да са закрити преди години !!!!Само няколко факта са достатъчни да оборят автора на 100%...Русия спечели Крим запази базите на Черноморския Флот не допусна НАТО в Крим !!!! Защо го направи защото нямаше избор, ако не беше действал губеше всичко !!!!!