215

Анонимен

преди 10 години

"Видиш ли жена или мъж, на които майката не се отделя от тях - бягай надалеч, те ще останат неженени!"

214

Анонимен

преди 10 години

Предлагам от днес вместо МВР да задържа бандити - да им изпраща покани за самоарест. Все пак живеем в димукратична страна и не може МВР да стресира бандитите в частната им собственост без позволение от собственика. Всъщност като се замисля...защо пък да работи МВР,най-добре е да се закрие и да няма повече наказани хора. Ето така ще станем най-най димукратичната страна в света!

213

Аз

преди 10 години

Тази жена е по-луда и от сина си?!"Не сме се разделяли за толкова дълго" ?!? Та дори и само това е ненормално...

212

аха

преди 10 години

Мамин Николчо

211

NERON

преди 10 години

BA4O PETKO E NACIONALEN GEROI ,TREBVA DA SE NAGRADI S MEDAL . TAKA NARE4ENITE BARETI SA IZSTRELIALI 320 KYRSHYMA -FAKT I SIGORNO OT RIKOSHETITE SA SE IZPOTREPALI SAMI NO E PO YDOBNO DA NABEDIAT 4OVEKA ZASTITIL SOBSTVENOTSA SI OT NAXLYVANETO S VZLOM V DOMUT MY. EDIN 53 GODISHEN 4I4KA NAPRAVI ZA SMIAX PREXVALENITE BARETI OT SOFIA .POKLON .TOVA E PRERODENIAT KAPITAN PETKO VOIVODA SPOMNETE SI FILMA KOGATO ZAPTIETA NA STAMBOLOV ISKAT DA GO ARESTYVAT KAPITAN PETKO VOIVODA SE BI I ZAGINA KATO GEROI

210

Мафия

преди 10 години

Мафията в България са немърливите майки, които дори биха убили децата си , това са ***, гените им са такива ,че са психично болни и действията им го показват, обичаме ги ,но те са такива и трябва да си дадем сметка затова, да се ограничат действията им. Да създадем нов елит от качествени хора и такива със здрав мозък и действия ,за да не загине държавата ни.

209

до 203

преди 10 години

тъпата си ти малката и не се обаждай от коневръза-слушай чалга и тъпей

208

Злопаметна

преди 10 години

извода от цялата тази история е следен: отивам да купя по една тортичка на съседите ми, белким сме малко. А ***-*** като прати тв7 защо не каже кой е планирал цялата тази акция ? Кой е дал заповед да се действа? Име?

207

х.

преди 10 години

Че с какво се ликуват психично болните със схеми хапове,като не стане инжекции.Обаче може и да не подействат или схемата да не е точна и става лошо.

206

Злопаметна

преди 10 години

До 677 епа и тя е на хапове, и то силни. Моите съседи са потресени от нагло-спокойната й реакцията след като й гледаха интервюто.

205

Анонимен

преди 10 години

Тоя петко ще го освидетелстват, то е ясно, макар и след дъжд качулка, но тия петковци в парламента защо не ги почват тях най-напред, да ги освидителстват с предимство, особено някои. Че рибата така се е вмирисала оттам, че цяла България се задушава. Аман от смрад в тая държава.

204

до 212

преди 10 години

Полицията в коя Демократична държава нахлува без предупреждение.Може да го направи само ако държиш заложници

203

do 212

преди 10 години

Тотално си глупав! Малиий

202

Анонимен

преди 10 години

Българска ,майка ЮНАШКА !

201

Батман

преди 10 години

Точно майката е въртяла на пръста си сина й.. тя не му дава да се ожени ? на 50 години живее с него и спят в една стая и по нейни думи ходи с нея до тоалетната.. Жената не намира нищо странно и укорително в това,че сина й е застрелял 1 полицай и е ранил други 3ма , защото им били влезнали в къщата.. Това само по себе си е показателно.. в коя държава имаш право да стреляш по полицията щом ти е в къщата

200

до 210

преди 10 години

Опаа, глупчо, изказа ли се? Пусни сега водата - дърпа се верижката на казанчето!

199

мдааа

преди 10 години

Психопатите обикновено се раждат в семейства на психопати

198

PENTIYMA

преди 10 години

"Все го търсеха, не минаваше ден да не му се обадят, да му честитят рождения ден или Нова година", -------------------------------------------Според нея годината се състои от два дни.Това е само част от идиотщините и.Жолко че има толкова *** хора да и зе връзват.

197

Петър

преди 10 години

И майката на стрелеца е за лудница,Как е възможно да го защитава след този ужас,Побъркана работа,

196

Анонимен

преди 10 години

То и на Станишев мама му не даваше докато не намери камъкна еврейка с две деца. Мирише ми на дегенератство. Иначе бай Петко е пич отвсякъде.То и Радан Кънев е ***