12

Анонимен

преди 10 години

"Южен поток" не ни трябва, той ни подготвя като следващия Крим !

11

зико

преди 10 години

Хайде стига ***,южен поток не решавал проблема,тази да не говори на ученици от първи клас. Нали ако го има южен поток няма да се страхуваме че някой си от Украйна заплашва че ще взриви газопровода. Нали по южен поток газта ще идва директно от Русия Нито една българска медия до сега не представя нещата реално как са. Като че ли всички са на щат в американското посолство и Брюксел. Добре че има чужди независими медии.

10

Анонимен

преди 10 години

Проблемите в енергетиката са ясни на всички - това е един от последните острови където се е окопала номенклатурата на БКП/БСП.

9

Анонимен

преди 10 години

Ама що се косите? Плевнелиев каза от Катар.Само не каза кака ще докара до тук ,ама това е дребен проблем.Като гледам колко специалисти има по проблема ще го решат като едно нищо.Защото за нищо не стават.

8

Гено

преди 10 години

И като се реализират газовите връзки, откъде ще дойде газа в тях. От Румъния газа е руски и малко техен добив. От Турция ако не ви е известно Набеко пропадна, защото турците искат не да транзитират, а да продават газ. От Гърция - тя няма собствени находища и е в нашето положение. Никой не мисли за цената на втечнения газ. Във всички случай диверсификация като тази, е като да замениш АЕЦ с фотоволтаици - добре е, обаче ще съсипе окончателно икономиката и ще разори населението.

7

Анонимен

преди 10 години

До Дебре дебре дебреЗащото тръбътъ трябва да мине през Турция или Гърция а те в комбина ни заобикалят , вече 2 проекта заобиколиха БГ - Турция , Гърция директно към Италия .

6

Дебре дебре дебре

преди 10 години

Купувайте газ от Иран тогава, тя е близо до нас колкото Русия, Турция внася ирански газ, защо ние да не внасяме, но пак Щатите ни пречат нали, тъпите янки и тъпите бг полички, пардон политици

5

Анонимен

преди 10 години

Аз пък да Ви кажа, че и без пари да ни доставят газ, пак енергетиката ни ще има проблеми! Просто проблема е в крадливия "матрял"!

4

Анонимен

преди 10 години

Беляне 2 = Южен поток, досега са похарчени доста пари от българския данъкоплатец и краденето ще продължава

3

Крим

преди 10 години

Някой иска да "удави" Южен поток" в един безкраен поток на глупави и празни приказки. За какво? В чийто интерес?

2

Анонимен

преди 10 години

Южен паток решава проблемите на *** с комисионните - същата история с белаНЕ!

1

Анонимен

преди 10 години

"Южен поток" не решава проблемите ни в енергетиката!!Такааааааа,да си дойдем на приказката.Значи, "Южен поток" ще бъде или вече е пожертван за сметка на "Северен поток"!Санкциите на ЕС ще си ги изядем и платим отново ние-българите и България!Това ли решиха външните министри на срещата си вчера!!Дайте да пожертваме българите,защото на тях икономика не им трябва,трябва на нас, а за нашата е необходима 30-35%руска газ от"Северния поток"!Защо не си врътнете кранчето на "Северния поток","партньори"!!