173

Стоян

преди 10 години

Ако продължавате да публикувате такива тенденциозни, русофобски статии, просто ще престана да влизам в Днес.Бг. То бива лъжи, ама ние видяхме с очите си как руснаците в Крим действаха. Никога в Бг не е имало такава демокрация.

172

Анонимен

преди 10 години

В кво блато ще затъва Путин? Та те плащат по 100 млн долара за базите си в Крим на Украйна, сега просто ще ги дава на Крим а не на Киев. Те ония затва вият. И тоя Крим може да си изкарва доста пари. Да не говорим , че руснаците искат да се отърват от доларовият си резерв( оше една причина да реват америкосите), и като нищо ще развият черноморския туризъм. Ще видите как ще купуват там руснаците и ще строят.

171

Българин

преди 10 години

Тия украински националисти наистина искат да предизвикат война. Може би се надяват САЩ да вкара армията си в Украйна. Ами да бяха преговаряли в Крим и нямаше да се стигне дотук. Лошото е че западът безрезервно ги подкрепя.

170

GEro

преди 10 години

До коментар 186Вие наистина си говорите, колкото да кажете нещо. Как така Гърция беше член на ЕС, когато Турция нахлу в Кипър, като ЕС е създаден години след това?

169

Анонимен

преди 10 години

Много ясно,че няма да спрат и не трябва! Русия е другата държава,освен България,която граничи само със свои територии.Украйна (=покрайнина-от руски-изкуствено създадена държава).За незапознатите Русия тръгва като държава точно от Киевска Рус със столица Киев.А сега е по силна от всякога и от всички.Почакайте само да видите.Дано само и ние съумеем покрай нея да си върнем нещо от нашите загубени изконни български земи,да отхвърлим американско, "европейско" и турско влияние и да тръгнем напред.

168

55

преди 10 години

До 12321А тия дето си ги изброил,към кои държави минаха ?

167

do Kiro 181

преди 10 години

Тъпан, налиии сме в НАТО и ЕС ??????Nato ste pomogne na Bulgaria tolkova kolkoto pomogna na Gurzite kogato Turzia vze polovinata Kipr.Gurzite i te bqha v NATO i EC

166

тони

преди 10 години

Ми за да е честно нека направи същия референдум в Чечня ?

165

ицо

преди 10 години

Путин загуби безвъзвратно битката за Украйна, защо не успя да предизвика истинска вътрешна кървава гражданска ВОЙНА, за "спасение" от която ВЕДНАГА беше готова да се притече братската Червена путинска армия. Изпуснаха момента - много здраво ги удариха през ръцете и руснаците го знаят, но се правят, че нищо не е станало... Все повече ще затъват в едно голямо "кримско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!

164

12321

преди 10 години

Простако, ако имахме Путин, досега да сме прибрали Македония.В това положение ни поставиха разбоническия Запад с Фолкленд, Хаваите, Панама, Гранада, Косово.Неграмотен ***, защо не обсъждаш вчерашния референдум във Венеция.

163

куби

преди 10 години

над 80% от гласоподавателите са гласували, от тях над 90% са заявили, че искат да се присъединят към Русия. Може ли някой да обясни какво точно недемократично има в това, един народ да определя съдбата си? Въпроса е чисто реторичен.

162

киро

преди 10 години

Тъпан, налиии сме в НАТО и ЕС, или и ти смяташ че К*Реца си няма да мръднат ако някой ни дойде на гости ?????????????????????????*** народ и това си е

161

ели

преди 10 години

Днес Крим, утре - България. Комисионните трябва да се заслужат ...

160

еми

преди 10 години

Не, това според другаря Путин ще бъде незаконно. Дори и в такива републики в които руското население е само няколко процента.

159

пешо

преди 10 години

Интересно е и ако някой USA щат направи същото, ама е също толкова вероятно.Ти да си чувал за република, която да иска да прави такъв референдум, или само се ветриш устата да се намираш на приказка?

158

тони

преди 10 години

Интересно ако някй руска провинция направи сега референдум иска да се отцепи?

157

ицо

преди 10 години

Неграмотнико, имаш държава благодарение на Русия.Иначе щеше да си *** манафин, като прадядовците ти.Благодарение на блудната Европа сме нарязани и граеничим със себе си.ицо

156

12321

преди 10 години

Абе вие луди ли сте бе. Как може да милееш повече за чужда държава отколкото за родната си. Ми да го духа и путин и раша покрай него.

155

куби

преди 10 години

Щом е 150 ( сто и петдесет ) националности не е ли често да има 150 референдума за 150 независими държави

154

киро

преди 10 години

Така е.Многонационалните държави не издържат много