107

Атакист

преди 10 години

Винаги съм искал да питам Японец:Какъв е смисъла от това Япония да е силна икономика с цената на това хората да имат ужасен живот? Да живеят в тесни жилища, да започват работа от 4.30 сутринта и да са тотални роби на работата си, да нямат никакво време за себе си и живота си,до степен че мъжа и жената да са се виждали само на сватбата си ,всичко около тях да е ужасно тясно, където и да отидеш да си като в курник без никакво лично пространство, и народа да е на първо място в света по самоубииста

106

Анонимен

преди 10 години

Японската икономика е два пъти по-голяма от руската, така че да му мисли по-слабия.

105

статистика

преди 10 години

Германия губи на източния фрон 7450 танкове и самоходни оръдияСССР губи във войната с Германия 31000 танка и самоходни оръдия, от тях 18000 Т-34 различни модификацииНяма сила на света, която да ме убеди, че Т-34 е бил добър танк.

104

Румен

преди 10 години

До АнонименЯпонците,класификаторе,така и все още не са подписали мирен договор с Русия.Помнят и виждат всеки ден Сахалин. нещо да кажеш за световния крадец на територии Русия :) ?

103

Анонимен

преди 10 години

До 135Америка спряла Хитлер ???Брато недей така ,че ще умра от смях .Знаеш ли как са наричали немците американските "танкове"през войната ? - RONSON . Това е известна марка запалки .Немските леопарди и тигри за ги палели и разбивали многолесно. Най трудни са им били Т 34-ките на руснаците.

102

BBB

преди 10 години

Световната икономика е навързана. Нито Русия може да живее в изолация, нито Европа без природни ресурси, които внася от там. Ще се разберат все някак си, но проблема идва от това , че се откъсват територии от суверенна държава, а до колкото знаем, всяка държава в Европа, има исторически интерес към територията на на свои съседи.

101

Анонимен

преди 10 години

131, да хората помнят как червената армия направи заедно с нацистите парад на победата в Брест през 1940г

100

Анонимен

преди 10 години

До до 131 (135)Вземи да прочетеш малко история вместо да говориш глупости. САЩ се намесват в Европа твърде късно, по време, когато Съветската армия е в настъпление по всички фронтове. Намесват се, за да попречат Сталин да командва цяла Европа, а не за да "смачкат" хитлеристите.

99

Анонимен

преди 10 години

До Анонименми те затова хората емигрират, ама никой не отива към Русия

98

Discovery

преди 10 години

До 131:Русия не е спряла "евройпейското турне на Хитлер" защото ги е грижа за братята европейци, а защото на чичи ми ти Хитлер взе, че му хрумнало безбожно тъпата идея да напада Рашъните при все че води война на няколко фронта вече. Това, ако не ги беше нападнал, сега съсвсем друга картинка щеше да е!!! И те рашъните за тва му се отчешаха и то какво "отчешване". 5 милиона загуби за Хитлеристка Германиа срещу 20 милиона загуби за Рашъните!!!

97

до 131

преди 10 години

Май тебе ти е къса паметта, че Америка спря Хитлер, който иначе беше прегазил руските голтаци още 1942.Отделно, че по-добре немски военни паради, отколкото руски военни паради - то е ясно.

96

Анонимен

преди 10 години

До Анонименне братле, не си разбрал, за колкото се работи толкова плащат :)и това не даже не го знаят , малиии

95

Анонимен

преди 10 години

Прекрасно!!!Целия свят мачка топ социалистическата *** Масква :)

94

Анонимен

преди 10 години

Май много им е къса паметта на западните демократизатори , чеако не беше Русия да спре европейското турне на Хитлер , сега цялото гейско братство щеше да лае на немски . И вместо гей паради щеше да има самовоенни паради.

93

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Японците освен да бачкат по 16 часа на ден и да живеят в клетки от по 15 кв метра. за друго не стават."за сметка на това в БГ-то се работи по 16 минути на ден и се реве ,че няма пари :)

92

Румбо

преди 10 години

Европа е заложник на САЩ,това е истината!Ако на Путин не му беше жал за Европа,отдавна да е отървал света от САЩ!

91

Анонимен

преди 10 години

всички русофили да вървят да бачкат в русия за 10 рубли надник на ден и бутилка водка :)

90

Анонимен

преди 10 години

Провалена сделка за 1.2 мрд !? Сега руснаците ще трябва да си ги строят другаде. Интересно кой е наказания в случая

89

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен,Бре много русофили тука ве,аве да ви питам защо всички наши емигранти тръгват да работят по Европа и Амарика--------еми щото са прости! Нали само това се повтаря: българският народ е ***.

88

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Абе, джапанците нещо много бързо забравиха Хирушима и Нагасаки?! Просто да им се неначуди човек, какви продажни *** могат да бъдат!! На това аз викам ИЗМИКЯРИ!!!!"продажните мекерета винаги са имали икономически отношения със САЩ, Русия никога не е трябвала на никой...