33

Гацко

преди 10 години

Само го вижте на снимката, какъв е див чобанин!

32

Анонимен

преди 10 години

Поредния Брат Галев

31

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Ако се започне с кметовете Врачанският затвор ще им е тесен.По малките градчета и села половината се изживяват като селски дерибеи,защото избирателите им са склерозирани и немощни пенсионери и ***.Да проверят тези с повече от два мандата и да видят как се краде и лъже.

30

Мими

преди 10 години

Милен Ганев - не е подкрепян нито е издиган от ГЕРБ . Д-р Мадлена Бакърджиева беше кандидат за кмет на Тетевен издигната от ГЕРБ

29

Ина

преди 10 години

Знаете ли, че това е известният мафиот Милен Ганев, който беше издирван от полицията в продължение на години, но беше изчезнал. После се появи под името Милен Милев и стана кмет (но тетевенци знаят кой е той). Наглостта им няма граници - като на Алексей Петров (и той е от тоя край) - цяла България знае, че е мафиот, но се кандидатира за президент!?! Както се казва "всеки народ си заслужава управниците".

28

Анонимен

преди 10 години

Имало господ на този свят,само да не излезнат след два дни от ареста.За две години и половина едно работно место не е създал,защото все не могат да се разберат с инвеститорите за рушвета.Има над 15 джипа които ги ползва за блъскащи колички в гората,защото е запален оффффроудър,и още няколко доста скъпарски леки автомобила.Тетевен почина,хората са бедни и изнемогват,а в същото време покрай тях профучават бегачки по за 200-300 хиляди лева.

27

ttt

преди 10 години

Бившия Милен Ганев Калинов от махала Асен.Известен от началото на 90-те с далавери със захар, петрол и др.

26

Анонимен

преди 10 години

Обучен, крадлив кадър не се арестува. Вземето го за дясна ръка на сергейчето, ако пък е безнадеждно *** и нищо не става от него,направете го милиционер и на площада да бие майки с деца.

25

Анонимен

преди 10 години

Подкрепен е от ГЕРБ, ама на втори тур, на първи са си имали свой кандидат. По същата логика можем да напишем, че всеки един кмет неизбран на първи тур е подкрепен от 10 различни партии.

24

Нов Закон

преди 10 години

Нов Закон който да забранява на Кметове да стават Депутати

23

Анонимен

преди 10 години

Прилича на типичен ГЕРБаджия

22

Анонимен

преди 10 години

дъългата скамейка(ръка) на герб

21

Анонимен

преди 10 години

Не е учудващо,че е подкрепен от герб,а че тия,дето го познават,са го избрали.

20

Анонимен

преди 10 години

Магазинер, сега милионер ! Ясно е каква е маята му - комунистическа ! Повечето комунисти отидоха в ГЕРБ, всички милиционери - също !

19

Анонимен

преди 10 години

Милен Ганев, който през 2011 година бе издигнат от партия Земеделски народен съюз и подкрепен на втория тур от ГЕРБ, само за 2 години успя да се сдобие с изключително скъп личен автопарк и да побърка жителите на Тетевен и околните села. Ганев, който населението в града вече нарича шанаджията за изключително кратко време успя да вдигне стандарта си на живот до нива завидни дори и за някой от най-богатите хора в страната. ГЕРБ-овото чедо наскоро се качи в последен модел Мерцедес CLK, като в автопарка му има още джип и ултра скъп Астън Мартин."

18

Анонимен

преди 10 години

Милен Ганев Милев е издигнат от "Земеделски народен съюз" и подкрепен от ГЕРБ. Печели местните избори на втори тур с 54% срещу Цецка Петкова от БСП. 53-годишният Милев посреща прехода като магазинер в "Булгарплод". Влиза в частния бизнес, от тогава до есента на 2007 г. управлява еднолично собствените си фирми, занимаващи се с внос, преработка и търговия на захар.

17

Анонимен

преди 10 години

Тоя кмет е мутра, кредитен милионер, бил е издирван от полицията, сменявал си е името, има Астон Марти, джип и мерцедеса на Слави, последно прави хиляди далавери чрез изсичане на гори в Тетевенският балкан..Избран е като кмет от ЗНС с подкрепата на Герб, правил е милиони далавери...За каквото и да го бутнат в затвора ще е капка в морето..

16

анонимна

преди 10 години

до АНОНИМЕНТи само пиян ли си ходил в Тетевен,та са ти такива впечатленията.

15

Al

преди 10 години

Отдавно трябваше!!!

14

Анонимен

преди 10 години

И този се е олял с власт и пари.Като всеки гербер е станал милионер от *** магазинер в булгарплод.*** са всички от бандата на Боку!!!