359

Джэмма

преди 10 години

Подходящият пример тук е друг. Ако си представим, че в Северна Добруджа направят референдум и (да си представим пак) 96% народ гласува да се върнат в България. Интересно, и на тях ли този безсъвестен човек, ще говори за дула на оръжия и международни права? Баси бессрамието! Впрочем, няма да се учудя! Открай време по традиция предаваме своите!

358

Анонимен

преди 10 години

невероятно! След Русия освободи България от турците, всички български владетели при всяка възможност, за да се опита да се превърне Русия *** и лицето - враговете на Русия.

357

До Тина

преди 10 години

Какви са тия български граждани от турски произход , това не са ли потурчени българи или български мусюлмани ..и ако погледнем реално-доста генетичен материал точно ние-българите сме оставили в Турция. Аман от еничари..

356

Анонимен

преди 10 години

ми да прати българската армия да разкаже играта на Путин

355

Анонимен

преди 10 години

"Можем ли да очакваме, че български граждани от турски произход могат да се обадят на министър-председателя на Турция и да поискат намеса..." ГНУСНО насаждане на сепаратистки изказвания Плевнелиев, СРАМУВАМЕ се ,че ТИ си наш президент.Никой не ти дава право да говориш от името на България,щом не си ни попитал НИЕ какво мислим по въпроса за Крим!

354

Анонимен

преди 10 години

da ne didat i tyk che kak shte biagate i nakade vij che vi hvanali prodajnici .

353

Анонимен

преди 10 години

Sram i pozor ste Plevnevliev !!!!!!!!!

352

Анонимен

преди 10 години

Жалка работа е президентът ни!

351

Ниа

преди 10 години

Я се успокой нещо,че много си се развълнувал. Хората щом искат Русия и смятат,че това тяхното бъдеще ,нека да е Русия. И ги разбирам, за какво им е Европа с ниските си ценности и окупаторска политика.

350

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Те ще спрат да умуват като започнат да падат ракетите в Добруджа и Румъния..От статистик трудно се става политик а за президент дори спирам да пиша..България е заплашена от непосредствен военен конфликт..Заплашени са наши братя и сънародници.По какъв начин ще бъдат защитени от България?Ще признаят ли тази руска инвазия в свободна и суверенна държава като Украйна?

349

Анонимен

преди 10 години

До TinaДоста глупаво и смешно е да се сравнява автономна област като Крим, със суверенна територия на една страна.. С подобни коментари само се излагате

348

Анонимен

преди 10 години

Naisitna li ima hora, koito go haresvat ili prosto iskat da sa razlichni..??? izberete si drug nachin da ste razlichni, haresvaiki Prezidenta i poziciqta mu ste glupavi i smeshni, a takiva ve4e ima mnogo!!!

347

Атакист

преди 10 години

Тоя ако имаше капка достойнство би се отеглил от политиката веднага. Няма нито един коментар който да не го плюе! И това ли дори не може да разбере?! Ок родил се е ***, и не осъзнава некомпетентноста си, ограниченият си акъл стигащ му само колкото да изпълнява чужди заповеди, и да се мазни, не го виня за това. Просто не трябва да е президент. Не му е там мястото! Има два избора-да се махне веднага и доброволно или да се пъне и да отнесе срама позора и омразата на народа! Демек по трудния начин

346

ЖЕНА

преди 10 години

До TinaТОЗИ МЪЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

345

Tina

преди 10 години

"Можем ли да очакваме, че български граждани от турски произход могат да се обадят на министър-председателя на Турция и да поискат намеса. Докъде ще го докараме, ако не спазваме елементарните международни норми?", попита риторично Плевнелиев. - ДАНС да го разследват за насаждане на сепаратистки идеи."Ние сме длъжни в интерес на нашите деца..." Не ти решаваш кое е в интерес на децата ни. Нито ти, нито ***, които сте "по върха", но всъщност сте "по лай*ата"...

344

Tina

преди 10 години

Аз се възхищавам на железните нерви на Българска Армия да търпи този "мъж" за главнокомандващ...

343

Анонимен

преди 10 години

Масон е нашия президент,защо подклаждаш етнически размирици .Намесваш турците те са на наша територия ,напротив ние трябва да сме с претенции за Одринска Тракия .Там е имало геноцид на българи ,а тук ги потурчват в днешно време

342

А

преди 10 години

Наличието на толкова червени и платени "коментара" показва само едно - червената мафия много я боли от това, че имаме пробългарски и обективен президент.

341

NAI

преди 10 години

ВЪХ....МИ ТО КАТО ПОГЛЕДНЕШ ФИЗИОНОМИЯТА НА СНИМКАТА И ВСИЧКО ТИ СТАВА ЯСНО......ТЕЖКО НИ И ГОРКО.......

340

щирлиц

преди 10 години

Господарите му подадоха реплика,човекът си я каза и сега е леееко намръщен....Така прилича поне на мъж!?