29

Човек

преди 10 години

Предатели и обирджии има в тази партия,нека да се направи проверка на имотите и парите на ДПС и кръговете около тях,ще излезе голяма цифра.Много хора ще идат в затвора,проверка за 15 год.на зад

28

Анонимен

преди 10 години

Смрад и леш в едно,това е ДПС,по-мизерна и долна партия няма,барабар с Бареков и Атака,производни на ДПС.

27

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

Българииии до кога ще търпите турците да ви управляват? Докато ни поробят ли? Тогава ще е късно!!! Ако не знаете, че това е незаконна партия в православна държава сега вече разбрахте... Бързо пред парламента с искане за оставката на дпс защото докато си траете те задкулисно ви се присмиват какви сте ЗАСПАЛИ БАЛЪЦИ!

26

Загрижен

преди 10 години

Писна ми, да се правят на жертви!!!Мръсни ДС ***!

25

УУУ!

преди 10 години

Местане, агентин-доноснико, вдига ми се кръвното като ти видя наглата мазна физиономия! Вън агентите на ДС от Народното Събрание!ОСТАВКА!!!

24

АТАМАНОВ

преди 10 години

ТИЯ *** НЯМА ЛИ ДА ЗАМИНАВАТ ПАК НА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ??? ПОЧНАХА ДА ЗАБРАВЯТ МАЙКАТА РОДИНА (АНА ВАТАН)

23

Аутландър

преди 10 години

Те просто произвеждат нод Доган щото стария се *** и за нищо не става сега пак е десидент в затвора срещу властта колко удобно и колко просто тука не е Турция бре да не сме толкова прости офффф по-добре да си говорим за калинките щото те са по-интересни.

22

стига де

преди 10 години

Е,стига вече!Този отвратителен театър,който го играе другаря М....., е много зле изигран. Цяла Б-я вижда как, точно управляващите /ДПС/ са впрегнали цялата съдебна система,за да се чудят какво да измислят на Б.Б. и Цв. Цв. и да *** /за да си мобилизира електората/ с/у с. система, е нагло лицемерие. Да не говорим,че цялата постановка е най -вероятно режисирана от шефа му.

21

до "до Го4о&quo

преди 10 години

Аз пък не съм сигурен в това което ти си "сигурен"!

20

Тошко

преди 10 години

Вижте Местан с тази "брадичка" истински женски полов орган е оформил.

19

Анонимен

преди 10 години

До Го4оБареков си е спестил пари от заплата! Ти какви ги приказваш?! Що мислиш, че му дава ЦвВасилев чрез Пеевски? аз съм сигурен, че е честен!

18

ощипани госпожици

преди 10 години

На агент Павел само Борисов му е в устата, още малко и ще каже, че той е изпратил Октай Енимехмедов да "убие" националното "богатство" доктор, хидроинженер Ахмед Доган? Трогателни са неговите сърцераздиратени опити да предизвика нашето съчувствие към агент Сава, но за негово съжаление неуспешни!

17

Анонимен

преди 10 години

Кой е Павел?

16

Го4о

преди 10 години

Местане, не се прави на луд! ДПС и ТИ имате проблем с ВСС и то ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. Клонинга на ДПС "Барекоф, Пеевски и Василев" се разследват от главна прокуратура като ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА...... и ти си вътре!

15

Анонимен

преди 10 години

Тази крива рязана карабина станишев много я харесва.

14

Анонимен

преди 10 години

Местан лидер на атака!!!

13

ауу

преди 10 години

не говори много -животът е колело хахааа

12

Симо

преди 10 години

Пакистан си имаМуджибур Рахман ,Българоя си има Лютви баш Местан.

11

V

преди 10 години

ДПС се опитва да има повече права от Българските граждани с жалките си опити да налага натиск върху съдебната система.И най-лошото е че се опитва да се оправдава с предишните ,като те ги сами заклеимиха за това.С това показват, че за наши хора закон няма.България де кога ще търпи това?Повелите за ЛЕВСКИ пак се погазват от неоосмански Турци!!!!!!!

10

Анонимен

преди 10 години

Тайния любовник на Сидеров ефенди.