117

жена

преди 10 години

искам да ви кажа ,че аз съм на страната на Русия и Путин защото 1.сме православни народи! 2защото Путин въведе два (може да има и още)закона- за забрана натрапването и рекламирането на *** ,особено на деца!и за забрана осиновяването на руски деца от американци !с колкото руснаци и българи живеещи в Русия съм говорила всички казват че Путин е истински политик който се води единствено от интереса на Русия,и защитава Русия и Православието!

116

Анонимен

преди 10 години

Тия украинци ако не се осъзнаят ще ядът на европата дългия,като нас.Шепа *** като нашите ще ги разбият в тотална бедност

115

Анонимен

преди 10 години

Долу НАТО, долу комунизма, долу турцизма, долу американизма, да живее демократична, независима и велика България! Всичко друго е без значение.

114

Анонимен

преди 10 години

така ли, не признават!!!!кой ли пък ги пита !!!

113

Анонимен

преди 10 години

ако смеят, нека се пробват да изгонят руснаците от Крим, оооо май забравихме кой е в криза пред разпад и кой възражда икономиката си

112

10010

преди 10 години

Kosovo je Srbije! и от мен!!!То не може в този свят да става всичко под диктата на Вашингтон. Сега ако не признаят Крим, да връщат Косово на Сърбия!!! Това са техните камъни!

111

КРай

преди 10 години

Кърджали е населен предимно с БЪЛГАРИ. Някога в началото на деветдесетте го обединиха със селата наоколо за да може турският етнос да е в повече и кмета на общината да е турчин. Направиха го национални предатели. И в момента по преброяване града е с преобладаващо българско население.

110

до 128

преди 10 години

Спри се бе, ****т! Никой не ти обръща внимание на тъпизмите, кух си като градинска лейка....

109

край

преди 10 години

Резултатите от референдума даже Путин не ги иска- много по лесно ще контролира цяла Украйна ако в нея има огромно руско малцинство НО гласът на кръвта не може да бъде заглушен тези хора са руснаци и искат да живеят в Русия а Нато да го ... На нато не сме видяли ни меда ни жилото и презпочитаме никога да ги не виждаме.

108

Анонимен

преди 10 години

Сега е момента да изтъргуваме Кърджали за Крим. Крим става Руски, Кърджали Турски

107

муспи

преди 10 години

Всеки втори пита - кой е този НАТО? - Голямият приятел на България Соломон Паси предложи преди няколко години НАТО за Нобелова награда за мир!

106

Анонимен

преди 10 години

Някакво провокаторче непрекъснато намеква за референдум за отцепване на Кърджалийски окръг! А голям и четвъртит байно как ще ти се отрази? България е, и ще бъде цяла и непокътната, докато има и един българин, набийте си го в чутурите!!!!

105

Киро Майтапа

преди 10 години

И ние не признаваме НАТО

104

Анонимен

преди 10 години

Украйна в НАТО, или поделена е началото на третата световна война. Нов пакт Рибентроп ли ни готвите?Това не ви е Югославия със заблудените 2 000 души демонстранти в Сараево през 1994г със знамената на Турция и Саудитска Арабия. Хайде сега направете допитване в Сараево, искат ли това, което получиха???

103

Анонимен

преди 10 години

Косово е Сърбия !!! Натовски плъхове нещастни !! Путин ще ви изпепели рано или късно !!!!!

102

tt

преди 10 години

Абе...кои бяха тия НАТО,бе....АААААААА,някакви бандити и убиици маи съм чувал за тях някога.

101

lkv

преди 10 години

Че кой ги пита дрисъците от НАТО дали признават референдума или не ........... смешници некви .......

100

Анонимен

преди 10 години

V 4est na Krim , vodkata v Rusia da stane bezplatna.

99

муспи

преди 10 години

Кличко се чувства нокалтиран, защото се точеше за президент, поне премиер, а подло му строшиха чинето! А еврейското бабище го изпратиха на запад да се лекува гратис и да не се пречка. За демокрация се бориха и тя дойде.

98

777

преди 10 години

Mnogo vazno. Dreme mi Che NATO i razni Drugi tapanariy ne priznavali referendums.Bravo na rusnacite.