39

kreti

преди 10 години

Да се пусне собственичката на кучето в клетка с гладни ротвейлери и повече няма да се повтори подобно нещо стига толерасатия

38

Анонимен

преди 10 години

Аз съм против това, евтиното лекарство Римицид (то е за туберкулоза) да се използва за тровене на кучета ( по 1 таблетка на кг тегло, стрити в средата на подходяща храна), както препоръчваха в някакъв руски сайт. Властите трябва да организират ПОСТОЯННО действащи, макар и не много на брой патрули (с участието полицай), във всеки град. Поради балканска и българска долнопробност това, обаче, не се прави.

37

касапин

преди 10 години

Както по-надолу някой каза,кучето трябва да се разфасова,толкова гладни хора има, а тези породи са голяма мръвка,ще ми разхожда голямо куче без повод и намордник !

36

не на страха

преди 10 години

Това трябва ли да ни радваСега ако някой беше помогнал на момичето щяха да го съдятНякой има нужда българите за живеят в страх

35

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинНикак не е странно, а е напълно резонно колега. Защото кучето е вид оръжие. За съжаление в *** държава като България всякакви ***, повечето от които дори без елементарна киноложка култура, безконтролно и безотговорно отглеждат кучета.

34

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНе са виновни кучетата! Виновни са хората в тази долна, ***, пумиярска държава!

33

Анонимен

преди 10 години

Виновна е тази, която го е разхождала без намордник и каишка, това е опасно куче. Ама българинът не разбира нито от разпоредби, нито от поносими глоби - само ако му наложиш санкции, които смъкват по три кожи от гърба му, тогава може да се позамисли.

32

Анонимен

преди 10 години

Отрежете му краката о му извадете зьбите.

31

Анонимен

преди 10 години

aytos a ne burgas

30

Анонимен

преди 10 години

След такова нещо трябва да умъртвят кучето че хапе а собственицата в зарвора че води кучето свободно не я е срам.А и солидна глоба да и наложат.

29

американецо

преди 10 години

Това да си вземеш куче от породите пит-бул, бул-териер, доберман или ротвайлер и да го отглеждаш в панелния апартамент наслаждавайки се как комшиите се страхуват за децата си от твойто куче е някаква форма на пасивна агресивност към заобикалящия те свят и доказателство за психична травма. Имам аз един комшия с пит-бул. Като види некой да влиза в асансьора при него и вика "Нема страшно, то не хапе" и се хили мазно, докато песа му души, ръмжи, пръхти и *** краката ти! На КОЙ да се оплачеш?

28

Русе

преди 10 години

Чл. 8.При извеждане на животно-компаньон на обществено място собственикът и/или придружителят е длъжен:1. Да не оставя животното-компаньон без надзор, да не го извежда без повод, а за агресивни кучета - и без намордник;Чл.18.За нарушение на чл. 8 - глобата е 100 лв.Глобата е нищожна. Трябва да е доста по-голяма. В парка в Русе редовно има кучета без повод.

27

тракторист

преди 10 години

до 17 абе пич ти как говориш за тояпес все едно е дете.кучето на синжир и толкова инаме кюския у главата ,ако ме разбираш.аз и без това си ги побутвам с трактора като ми се изпречат на пътя а не там където им е мястото.

26

Анонимен

преди 10 години

Няма по-противни мутри и по-мразещи животните от кучкарите. Закон е колкото е по-противно кучето толкова по-голям неандерталец да е собственика. Виждал съм подобни *** да се отнасят жестоко с бездомните кучета проявили любопитство към домашните им любимци.

25

ии

преди 10 години

Ако аз се доближа със същата скорост и толкова близо до вашето куче или до вас това агресия ли ще от моя страна и то как ще реагирате вие ли кучето ?Повярвайте ми не ми интересно след това да ми обснявате "то нашето куче не хапе".Най ми е любимо като при 6 КВ КИЛОМЕТРА парк ми вкарат кучетата си в ОГРАДЕНОТО ЗА ДЕЦАТА?!?! 100 кв метра място....разбрахте ме правилно Ограденото не за кучетата, а за децата ;)

24

Анонимен

преди 10 години

Това Бургас не беше ли най-добрият град за живеене. В това селище не са ли още на мода нискочелните черепи, козята четина и златните ланци

23

ии

преди 10 години

Миналата седмица малкия (2г.8м) кара колело в парка на алеята, към нас се засилва куче (да go души ли, да го пикае ли, да го хапе ли незнам). Аз съм на 50 см от детето, кучето е на 3-5 м от собственика си (без повод и тн). Детето ми се уплаши от бързо приближаващото куче хвърли колелото и почна да се катери по мен. Аз почнах да се усуквам в кръста и да вдигам детето нагоре, а кучето за малко да се качи и по мен. Добре че ръцете ми бяха заети с малчугана ... иначе щах да пръсна някоя чутора...

22

Анонимен

преди 10 години

Гадни ***, и още по-гадни кучкари!

21

Norges

преди 10 години

Ku4e uhapa 40vek - ne e novina. Novina e ako 4ovek uhape ku4e!

20

Анонимен

преди 10 години

Виновен е стопанина защото е направил кучето агресивно и то сигурен съм умишлено!