19

Аз...

преди 10 години

Цеца имаше концерт на нова година в центьра на Белград,не е бил отменен! Сьщата през 2013г. прави концерт който е на второ място по рекордна посещаемост на балканите 170 000 души (преди нея са други сьрби Бело Дугме с 250 000 публика!!!) Като в тая класация влизат и концертите на AC/DC Rolling Stones и т.н. ... Не сравнявайте това с пошлата бьлгарска чалга,кьдето дори не свирят на живо.

18

фен на Цеца

преди 10 години

До tumnia1Момче,доста филми и ти си изгледал.

17

tumnia1

преди 10 години

До античалгар гражданин, Софианец :)Тъпо тъпо та чак вдлъбнато. За кой се мислиш измислено животно. Аз съм горд , че съм от село. Ти си нищо. Аз живях години наред в Америка, ти си нищо. Аз си живея години наред в Софиа, ти си нищо. Имам имоти в Щатите , Софиа, и провинцията, ти си никой, просто един надут софиански балон, койти нарича себе си гражданин. Направи си една равносметка мързелчо, докато пиеш кафе на витоша, а аз до Айфеловата кула. Ходя навсякаде защото имам приятели а ти? У Софиа

16

Античалга

преди 10 години

До tumnia1Селчо, да беше се научил да пишеш правилно на родния български език, преди да говориш за софиЯнците!Ама щом харесваш сръбската певачка, значи толкова ти е и акълът!

15

tumnia1

преди 10 години

Най-добрата! Всички наши чалгаджиики и завиждат, а Глория я подържа и имитира. А и наистина пее много яко. А това дали си селянин или не :) искам да отговоря на Софианците дето си изхвърлят фасовете и *** от терасите, че по мързеливи и завиждащи селяни от тях няма.

14

Русенец

преди 10 години

Цецо, волим те, лепотице!!!

13

американецо

преди 10 години

Цялата прогресивна сръбска общественост се разбунтува, защото трябваше Цеца да пее навръх Нова Година на площада в Белград. Затова и отмениха концерта. Прекалено дълбоко е забъркана със сръбската мафия, убийства, дроги и мръсни пари, разследвана е и е с няколко дела със сериозни криминални обвинения. В Република Абсурдистан обаче нашенските неандерталци се прехласват по нея...и то не къде да е, ами в центъра на София в зала Армеец! Удри, дъни,дай, две бири, Цеца Величкович, Ууупсаааа! Отврат!

12

Хосе Карерас

преди 10 години

Тази оперна певица ли беше ?

11

Естет

преди 10 години

Единственото хубаво в Цеца са гърдите й...

10

Анонимен

преди 10 години

Няма ли да вземе и Сретен със себе си?

9

сухиярежим дофена

преди 10 години

само не разбрах , защо трябва да се дървя И на цеца И какво разбираме от Изкуство - нищо .

8

ДПС

преди 10 години

БАТ САЛИ *** ИЗВИКА РОМСКИ *** ОРКЕСТЪР НА УРКО УРЕШАРСКИ И БАЙ БОСТАН ЛЮТИВ С ГЕЙЧЕТО НАБОРОВЕЦ!!!! пълна *** АМА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ОТ *** И КТБ БАНКА ДС МАФИОТИ

7

Анонимен

преди 10 години

А цецо и боко ще подсвиркват ли от вип-а? Без тях не би било същото.

6

Микс

преди 10 години

Като ще е в Армена Ареец що не комбинирахте концерта на Мейдън с Цециния, интересна комбинация от публика би била.

5

Анонимен

преди 10 години

Боко ще я вземе със самолета, а на концерта ще подгрява цецка с "Цъфнал герб", докато веско маринов рони сълзи от злоба и завист.

4

Phil Anselmo

преди 10 години

Идеално. Съберете ги всичките селски комплексари на едно затворено място и изхвърлете ключа в кладенеца.

3

ха-ха

преди 10 години

Ще подгрява , любителят на чалгаджийките , Борисов .

2

selski bek

преди 10 години

Надявам се никой да не отиде на концерта. Селяните ще се преброят. Селяните, не като географска категория и определение, а като вкусови предпочитания, стил и начин на живот. Тези които не са прочели една книга, които не са ходили на опера, театър или балет, за които музей, галерия е *** дума, а най-голямото постижение е да отидат до чалготеката.

1

Анонимен

преди 10 години

"radost" za selianite